Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A szamanem smokiem da radę uciągnąć bossy, metki i spokojnie expić czy lepiej coś bardziej ofensywnego pokroju wp czy bodziaka (gra bez IS-u).

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bedzie zmienione te smieszne wymaganie odpowiednich klas w pt na dung?

Pozwole sobie odpowiedziec na to pytanie :)

Z dobrych 400+ graczy odeszlo gdy tylko doszli do pkt gry,gdzie trzeba miec 3 rozne postacie 192lv zeby dunga zrobic,gracze prosili,proponowali a i tak im spluto w twarz.

Nic z tym nie zmienia,po wakacjach zostanie 300-400 graczy,max 5 miechow i zwijaja interes...janusze prywatnych serwerow

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź;) Cysiu96- skoro do tej pory nie zmienili to teraz pewnie się na to nie zdecydują. Może da się ominąć ten dungeon i ulepy inaczej zdobyć, trzeba popytać:)

Opublikowano

Polecam serwer w 100%! Tylko administracja troche zaniedbuje serwer [GM'owie].

skoro admini zaniedbują serwer to nie ma co polecac... 

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

na tirdasa to przez v3 pajaki, tam dropisz klucz masz pt 2 osobowe i wchodzisz

Dzieki juz wiem i nie v3 bo nie ma wchodzi sie na mapce 140 w gornym prawym rogu

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Niestety patcher nie działa.. Macie jakieś niepotrzebne rzeczy aby dać na start ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie znajdę antyexp ?

I jak tu jest z polimorfią ?

Antyexp z bossów leci, poli chyba P na start jest a marmury do kupienia. Osobiście mam błąd mimo pobranego pliku ze stronki.

Opublikowano

Antyexp leci ze szkatułek, później na mapie od 100 któregoś lv będziesz mógł przetopić 50 pół godzinek na nieskończony u kowala. A Polimorfia u Debakoe który stoi na środku koła. 

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie śpieszy się do naprawy patchera jak widać..

To odpal launcherem?

Świeży client i ten plik ze strony nie działa, jeśli nie sprawdzałeś tego to nie komentuj..

Opublikowano

Nie śpieszy się do naprawy patchera jak widać..

Świeży client i ten plik ze strony nie działa, jeśli nie sprawdzałeś tego to nie komentuj..

Odpalam clienta tylko przez launchera, więc nie wiem w czym masz problem?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Odpalam clienta tylko przez launchera, więc nie wiem w czym masz problem?

Nie rozumiesz... Patcher nie działa a administracja dała tylko jeden plik który zadziała osobom, które wcześniej patchowały clienta.

Client ze strony nie jest patchowany więc po wrzuceniu tego jednego pliku nie będzie działać serwer.

Opublikowano

Czy wiadomo może kiedy będzie jakies update na serwerze dawno nie grałem trochę wypałem z tematu  i zastanawiam się nad powrotem ale jeśli przez miesiąc nadal nie ma żadnych zmian to chyba nie ma sensu 

??

Opublikowano

Czy wiadomo może kiedy będzie jakies update na serwerze dawno nie grałem trochę wypałem z tematu  i zastanawiam się nad powrotem ale jeśli przez miesiąc nadal nie ma żadnych zmian to chyba nie ma sensu 

??

Niby w lipcu.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...