Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Połowie serwera eq zniknęło w tym mi i moim kumplom. O c**j tu chodzi ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Polecam serwerek Prześwietne easy :)

Jedyny minus, że od 170 lvl na mapie Lemurów exp jest do dupy .  Po za tym świetne bronie i zbroje :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja nie polecam, administracja tylko pisze czego tu nie zrobi, tak naprawdę mają to w dupie. Update miał być pod koniec czerwca, tak pisali miesiąc temu. 

Wbiłem 200 zrobiłem full eq i sprzedałem konto, pomimo zakazu sprzedaży kont za PLN. 

Radze wam to samo zrobić. 

Opublikowano

Ja nie polecam, administracja tylko pisze czego tu nie zrobi, tak naprawdę mają to w dupie. Update miał być pod koniec czerwca, tak pisali miesiąc temu. 

Wbiłem 200 zrobiłem full eq i sprzedałem konto, pomimo zakazu sprzedaży kont za PLN. 

Radze wam to samo zrobić. 

Masz świętą racje tylko dużo obiecują a żadnych rezultatów niestety a na początku serwerek był dobry. Siwy ten GM to tylko się angarzuję i stara aby serwer funkcjonował jak powinien a reszta administracji ma to gdzieś i tylko codziennie liczą pieniążki z isu ile zarobili . P.S Ne Polecam !!!! jestem świadomy tego co napisałem i jeśli się z tym nie zgadzasz to twój problem kochasiu mrr <3 <3

Opublikowano

Serwer nie polecam ze względu na dziwnym trafem znikający ekwipunek.

Totalne dno.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na eq wojenne, zaklądasz 1 tarcze padasz na 2 skille od 2 innych postaci, żałosne z deczka.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na eq wojenne, zaklądasz 1 tarcze padasz na 2 skille od 2 innych postaci, żałosne z deczka.

Eq Navi posprzedawali to co się dziwisz  xD  xD

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Eq Navi posprzedawali to co się dziwisz  xD  xD

Nie opowiadaj głupot, bo żadnego navi na serwerze nie ma, zaś co do znikającego eq to jest ono zwracane. Co do wojen to na chwile obecną macie rację.

Opublikowano

Nie opowiadaj głupot, bo żadnego navi na serwerze nie ma, zaś co do znikającego eq to jest ono zwracane. Co do wojen to na chwile obecną macie rację.

Serio zwracane?

"Nie odpowiadamy za kradzieże. " 

Odpowiedź jednego z administracji :) Pff.. 

Opublikowano

Serio zwracane?

"Nie odpowiadamy za kradzieże. " 

Odpowiedź jednego z administracji :) Pff.. 

Za kradzież to inna sprawa, ale jeżeli problem jest ze strony serwera to eq jest zwracane. 

Opublikowano

Za kradzież to inna sprawa, ale jeżeli problem jest ze strony serwera to eq jest zwracane. 

No to jest błąd ze strony serwer, no ale przecież administracja stwierdziła ze logi były takie i takie i że niby był handel, lecz do mojego konta posiadam tylko i wyłacznie ja hasło i login... gdzie watpie zeby ktoś je zgadł...

Opublikowano

ten uddate co byl zapowiady gdzies to bedzie ?;p

Na 100% poinformujemy graczy kilka dni przed dodaniem owej aktualizacji na forum serwera, fb i tutaj. 

Opublikowano

jak jest tutaj z balansem klas? 

Przede wszystkim chodzi mi o ninja daggera, czy w PVM sobie dobrze radzi, tj. czy spokojnie dam rade bossom, metkom itp? I czy w PVP nie odstaje potem?

to samo pytanie do BM'a... wiadomo PVP zapewne jak zawsze ok, ale czy PVM też?

x

Opublikowano

§3.3 Użytkownik ma prawo i obowiązek do współpracy z Administratorem, powinien zgłaszać mu wszelkie naruszenia regulaminu, usterki serwera i wszelkie inne problemy. 

Tyle i na temat pewnie byłeś tym typkiem z forum, który nie chciał współpracować i dostał bana na wszystkie konta. ;)

Opublikowano

§3.3 Użytkownik ma prawo i obowiązek do współpracy z Administratorem, powinien zgłaszać mu wszelkie naruszenia regulaminu, usterki serwera i wszelkie inne problemy. 

Tyle i na temat pewnie byłeś tym typkiem z forum, który nie chciał współpracować i dostał bana na wszystkie konta. ;)

Po co wam zgłaszać jak i tak w hu... lecicie nie mówię o tobie ale reszcie. Coraz więcej graczom ginie eq i skargi są ciekawe a nie każdemu oddajecie więc siwy nie broń ich bo ja i tak wiem swoje . Serwera szczerze nie polecam i mam go w nosie. Pozdro 600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...