Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie 75 tylko z ripa ?
I czy na pietrze z mapkami można kilka mapek zin wydropic czy tylko jedna dropi ?

Opublikowano

Bronie 75 tylko z ripa ?

I czy na pietrze z mapkami można kilka mapek zin wydropic czy tylko jedna dropi ?

O tyle samych map nie dropisz, a skrzynki, które przekładasz do dozorcy i potem jak zaczynasz od nowa DT to po rozbiciu metka 50lvl i tepnięciu na wyższe piętro otwierasz pojedyńczo skrzynki i masz 95% (chyba) szansy na drop mapki po czym tepa ci na klucze. Jest to tzw. winda z pl'a która kiedyś istniała.

Opublikowano

Dodatkowo z ripa lecą 2 bronie na 75 + szkata z której leci broń dodatkowo jest misja i za misję jeszcze 1 szkata :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dodatkowo z ripa lecą 2 bronie na 75 + szkata z której leci broń dodatkowo jest misja i za misję jeszcze 1 szkata :)

W porywach do trzech jak ma się rękawice złodzieja w grze i z IS'a, którego nie opłaca się wykupywać bo serwer niedługo padnie. 

Opublikowano

W porywach do trzech jak ma się rękawice złodzieja w grze i z IS'a, którego nie opłaca się wykupywać bo serwer niedługo padnie. 

A czemu ma niedługo padnąć ?

Opublikowano

A czemu ma niedługo padnąć ?

1) od ponad 2 miechów nie bylo aktu 

2) z 2k zrobilo sie 600 graczy

3) czat siweci pustkami

4) wszyscy albo koncza gre albo wymieniaja eq za zlom byl sie pozbyc PS: Sam wymieniłem 17k bryl + eq warte kolejne 10k za zlom na Teriosie.

5) Administracja ma all w dupie

6) bugi

Wymieniac i wymieniac...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ten słynny upade miał być w czerwcu, potem pod koniec czerwca, potem na początku lipca, ale teraz nawet nie ma co się zastanawiać. Mają kompletnie wyjebane na serwer.

Szkoda że od jakiegoś czasu cały czas jest taka sama idea w tworzeniu serwera. ''Zrobię serwer na 2-3 miesiące, zgarnę pieniążki za is i serwer upada''

Opublikowano

Bo teraz ciężko utrzymać serwer dłużej niż pół roku, youtuberzy pokończą serie to serwer sie wyludnia i tak to teraz wygląda..

Administracja do chyba wziela pod uwage i juz ma wyjebke czeka aż zostanie 100 online, potem wyłączy i za pare miesięcy zobaczymy Arianee s2 która znowu podziala przez jakiś czas :v

Opublikowano

Co prawda to prawda.

Wystarczy wejść na forum serwera i poczytać ostatnie tematy o problemie z patcherem... To ja i taka jedna użytkowniczka kombinowaliśmy, żeby nowi gracze mogli się połączyć z serwerem, kiedy administracja miała to głęboko w dupie, nawet w temacie nie odpisywała. Natomiast kiedy już się nam udało, jakiś inny użytkownik napisał tutorial jak się połączyć, wstawił na forum, a administracja tylko wrzuciła jego tutorial na stronę główną i dopisała, że jest to tylko tymczasowe rozwiązanie problemu... Ludzie naprawić patcher to jest może kilka godzin roboty jak się ktoś na tym nie zna!!!
Szkoda, bo serwer jest świetny. Wróciłem do gry w metina tylko przez wzgląd na ten serwer.

Opublikowano

jeszcze pytasz? Kilka postównad swoim masz opisaną sytuacje panującą na serwerze.

Serwer lada moment padnie bo jest bez reklamy, pobugowany, a admini juz nie interesują się nim.

Opublikowano

a u mnie patcher nawet nie chce zacząć pobierać , od razu jakiś error ...

#edit 

nie można otworzyć żądania pobrania ( URL / metin2torrent.config.xml kod błędu 12029 ) 

otworzenie zewnętrznej konfiguracji było niemożliwe 

Opublikowano

NIE POLECAM, skradziono mi eq po raz pierwszy przez 5 lat...

3 dni pisania do GMów- "Administracja nie odpowiada za to" , 3 dni siedzenia na TS z wulgarnymi nickami - 0 odzewu :)

Wręcz GM wmawiał mi, ze sie wymieniłem albo chce wyłudzić eq i mam mu dać "dowody" że skradziono mi to eq, a nie nic innego.

GM Siwy dziecko 17 lat, GM Itzel flegmatyk niewiedzący jak coś zrobić.

Informacje mieli podane jak na tacy, godzina prawdopodobnie w której mnie okradziono, moje stałe IP wystarczyło wyczaić inne niż moje...

Olewają graczy totalnie, nawet troszke się nie starają, baaa nawet IP podać nie chcieli tego co sie włamał...

NIE POLECAM :)

PS. Update miał być 1,5 msc temu :).

PS2. Nawet nie potrafia rozwiazać problemów z serwerem, patcherem.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

NIE POLECAM, skradziono mi eq po raz pierwszy przez 5 lat...

3 dni pisania do GMów- "Administracja nie odpowiada za to" , 3 dni siedzenia na TS z wulgarnymi nickami - 0 odzewu :)

Wręcz GM wmawiał mi, ze sie wymieniłem albo chce wyłudzić eq i mam mu dać "dowody" że skradziono mi to eq, a nie nic innego.

GM Siwy dziecko 17 lat, GM Itzel flegmatyk niewiedzący jak coś zrobić.

Informacje mieli podane jak na tacy, godzina prawdopodobnie w której mnie okradziono, moje stałe IP wystarczyło wyczaić inne niż moje...

Olewają graczy totalnie, nawet troszke się nie starają, baaa nawet IP podać nie chcieli tego co sie włamał...

NIE POLECAM :)

PS. Update miał być 1,5 msc temu :).

PS2. Nawet nie potrafia rozwiazać problemów z serwerem, patcherem.

Nie polecasz serwera, bo nie potrafisz czytać regulaminu. To jest przykre, a co do wieku nie jesteś lepszy, bo jesteś o rok starszy co jest śmieszne, zaś co do IP to chyba tylko głupi by o takie coś prosił administracje, idź na globala i poproś o ip osoby, która Cię okradła i daj ss'a odpowiedzi tamtego gm'a.

PS: Aktualizacja miała być w tamtym lub w tym miesiącu

PS 2: Patcher będzie naprawiony jak GA wróci. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...