Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chciałem pograć ale lagi jak na pandorze w 2010... po tylu latach metina stabilność i szybkość serwera to podstawa, której tu niestety brakuje

Nic się nie poradzi skoro nie stać ich na lepszą maszynę ale serwer polecam tylko szkoda że brak evemtów i administracja olewa serwer

Opublikowano

resp odrodzonego wodza orków to jakaś patologia .... tyle ludzi gra a bos respi się co 3h bez jaj nawet nie ma jak misji zrobić

Opublikowano

resp odrodzonego wodza orków to jakaś patologia .... tyle ludzi gra a bos respi się co 3h bez jaj nawet nie ma jak misji zrobić

Patologia? Najpierw przeczytaj co to znaczy.

Inni zrobili, Ty też zrobisz.

Jak można łatwo zarobić na serwerze. ?

Razador a zanim znowu wejdziesz Wobba/metki na 180.

Opublikowano

Z tygodnia na tydzień gra co raz mniej ludzi. Można tylko pogratulować administracji która zwodziła nas graczy przez ponad miesiąc nową maszyną ;) Której do dnia dzisiejszego nie zobaczyliśmy.

Pogratulować głupoty.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Z tygodnia na tydzień gra co raz mniej ludzi. Można tylko pogratulować administracji która zwodziła nas graczy przez ponad miesiąc nową maszyną ;) Której do dnia dzisiejszego nie zobaczyliśmy.

Pogratulować głupoty.

Oni sie wgl nie interesują tym co sie dzieje to teraz mają :D

administracja dała dupy po całosci i taka prawda. Było 2k osób teraz gra 1k i szybko spada,nic sie nie udzielają,nie pomagają i gówno robią.

NIE POLECAM

79160594027661829163.png

Opublikowano

Szkoda mi kasy, a mianowicie 100 zl ktore zainwestowałem w ten serwer, jednak sprzedalem konto za 40 zl z 3 tygodnie temu i jednak to byl dobry pomysl bo chociaz troche mi sie zwrocilo. Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje. Szkoda mi jednak tych plików serwerowych bo sie zmarnują :(.

Opublikowano

Pogratulować głupoty.

Na każdym serwerze miesiąc po starcie maleje ilość graczy, to żadna nowość.  Narzekać i hejtowac administracje zawsze najprościej i często te narzekania o wiele przesadzone  :P

Serwer polecam bo jest na prawdę fajny i widać ze zrobiony był na dłuższy czas a nie tylko na 2 miesiące. Częste aktualizacje i właśnie trwa modernizacja maszyny  :D

Opublikowano

Do wszystkich płaczków - czy wam jakikolwiek serwer odpowiada?? Chyba taki gdzie startuje się z max lvl i eq kupuje się w sklepie.

Może zbierzcie się do kupy i zróbcie priva, który będzie wam pasował, a nie zaraz... przecież 12 latki nie potrafią robić serwerów :(

Opublikowano

kur*a jakies 2 tyg temu mówiliście ze był najlepszy easy jaki może być teraz płaczecie że administracja to cioty itd... to idźcie na pl'a skoro gadacie ze serwer fajny a po 2 dniach c*****y się zastanówcie co gadacie bo to już jest przesada co wy odwalacie. Administracja widać że stara się jak najlepiej ale im to troche najwidoczniej nie wychodzi :D zapraszam wszystkich na serwer ;)

Opublikowano

Pogratulować głupoty.

Lagów już dłuższy czas nie ma, dzisiaj rano była jeszcze dodatkowo przerwa techniczna w której naprawili już wszystko odnośnie tego. Gra tyle samo osób, to chyba normalne, że w piątek, w tygodniu gra mniej osób. Ludzie nie grają tylko w metina, mają znajomych, inne zainteresowania. Wyjdź na dwór i zobacz pogodę. :) 1k + cały czas się utrzymuje, gra mnóstwo ludzi.

Opublikowano

2z9jtpd.png

Ma ktos podobny problem z patcherem?BO cos mi nie pyka :/

Podobno działa to : ,, Wiemy, że patcher zaczął szwankować, dopóki tego nie naprawimy odpalajcie sobie grę tym:

http://www38.zippyshare.com/v/WGJHFOVB/file.html

Tylko pamiętajcie dodać do wyjątków w antywirusie. ''

Piszą też , że można zmienić metin2.bin na metin2.exe i też działa. Ale mi nie działa chyba dlatego , że usunąłem spatchowanego clienta i sciągnałem na nowo xD

Ma ktoś link do spatchowanego clienta ?

Opublikowano

kur*a jakies 2 tyg temu mówiliście ze był najlepszy easy jaki może być teraz płaczecie że administracja to cioty itd... to idźcie na pl'a skoro gadacie ze serwer fajny a po 2 dniach c*****y się zastanówcie co gadacie bo to już jest przesada co wy odwalacie. Administracja widać że stara się jak najlepiej ale im to troche najwidoczniej nie wychodzi :D zapraszam wszystkich na serwer ;)

Serwer sam w sobie jest ok ale gdzie ty widzisz starania administracji ?? Oni totalnie nic nie robią  praktycznie od startu nie było żadnych większych zmian na korzyść, jedynie kosmetyczne zmiany nie wnoszące nic do gry tak na prawdę . O balansie postaci to już nawet szkoda gadać  

Opublikowano

dungeon od 192lv jest tylko dla ninjy i szamana?

Musisz mieć w PT ninje i szamana. Niewazne czy jako lider czy członek, musi być ninja i szaman.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest ok ale gdzie ty widzisz starania administracji ?? Oni totalnie nic nie robią  praktycznie od startu nie było żadnych większych zmian na korzyść, jedynie kosmetyczne zmiany nie wnoszące nic do gry tak na prawdę . O balansie postaci to już nawet szkoda gadać  

Balans postaci jest dobry :) Jakoś cały czas starają się o stabilność serwera, wolisz grać spokojnie? czy wolisz grac z nowosciami i ciągłym wywalaniem... ;)

Opublikowano

ninja i szmana czy tylko szaman albo ninja?

Napisałam ninja i szaman, a nie ninja LUB szaman.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...