Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest tutaj dozwolona sprzedaż brył/eq za PSC?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Chyba nie bo napisałem temat, że sellne eq za psc to zaraz go zamknęli :D

Opublikowano

Po co wam zgłaszać jak i tak w hu... lecicie nie mówię o tobie ale reszcie. Coraz więcej graczom ginie eq i skargi są ciekawe a nie każdemu oddajecie więc siwy nie broń ich bo ja i tak wiem swoje . Serwera szczerze nie polecam i mam go w nosie. Pozdro 600

Powiedz mi komu nie zostało zwrócone eq? Eq jest oddawane systematycznie i jeszcze nikt nie narzekał poza tym że musi czekać, a jakby nie było zwracane to byśmy raczej nie kazali się zgłaszać po owe itemy.

Handel za plny zakazany w każdej formie. 

Opublikowano

Powiedz mi komu nie zostało zwrócone eq? Eq jest oddawane systematycznie i jeszcze nikt nie narzekał poza tym że musi czekać, a jakby nie było zwracane to byśmy raczej nie kazali się zgłaszać po owe itemy.

Handel za plny za kazany w każdej formie. 

Zmieńcie to... co ja mam zrobić z tym ponad 20k brył teraz..

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie opowiadaj głupot, bo żadnego navi na serwerze nie ma, zaś co do znikającego eq to jest ono zwracane. Co do wojen to na chwile obecną macie rację.

Czyli będzie coś zrobione w kierunku eq ? Tak, żeby to jakoś wyglądało ? bo na razie jak ktoś ubierze tarcze woj/ninja to stoi od 3 typów całą serię, a sura lub szaman go na 2-3 skille ściąga, przy pecie najlepszym i 2 najlepszych pierścieniach do hp, więc coś nie halo

Opublikowano

Wątpie, że oddadzą Wam skradzione eq/ Pisze ciągle na czacie,żeby zmieniać passy .

PS: JEST TU TS SERWERA ??? Nigdzie nie mogę go znaleść ..

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Handel za plny za kazany w każdej formie. 

Wiadomo coś co z tym update?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Wątpie, że oddadzą Wam skradzione eq/ Pisze ciągle na czacie,żeby zmieniać passy .

PS: JEST TU TS SERWERA ??? Nigdzie nie mogę go znaleść ..

Wystarczy wejść na forum i napisać do Itzela jak coś komuś zniknęło i odczekać, co do ts'a to nie ma.

dodacie stakowanie pdkow i rekawic?

O to niestety nie pytałem, ale porozmawiam i na ten temat na 100% będą stacki. 

Wiadomo coś co z tym update?

Będzie w Lipcu, na 100% damy informacje na forum serwera, tutaj i na stronie głównej.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSiwyTM To polecam jeszcze stackowanie tych kolcy co lecą ze szkatułek serwerowych bo to na prawdę duużo miejsca zajmuję.

Te kolczyki z kości smoka są na zawsze, wystarczą Ci 1 do końca gry.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ile graczy online się utrzymuje ? Tendencja spadkowa ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czy bossy na mape 100 i ta dalej co jest to maja tylko jeden resp?

na ich stronie forum masz poradnik i tam jest opisane gdzie się respią i ile i co jaki czas oraz masz obrazek map gdzie dokładnie tyle odemnie w temacie . Pozdrawiam

Opublikowano

­

tak jest ale zaznaczone widze po jednym respie a raczej watpie ze 1 boss na cala mape;v

Przecież tam są zaznaczone po 2 respy z tego co pamiętam o.O

tenor.gif

Opublikowano

Czy to tutaj były te dungeony, gdzie trzeba było posiadać różne postacie w pt (ninja, szaman) czy pomyliłem serwery? Planuję pograć gdzieś a nie wiem czy przestałem grać tu z tego czy innego powodu:D

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------

Serwer powoli upada z 1,5k graczy zrobilo się okolo 800/900. Na serwerze jest tylko aktywny [GM]Siwy a nikogo z teamu wiecej nie widze, jedyny event co byl na serwerze od poczatku to raty i gornik :)

Czy to tutaj były te dungeony, gdzie trzeba było posiadać różne postacie w pt (ninja, szaman) czy pomyliłem serwery? Planuję pograć gdzieś a nie wiem czy przestałem grać tu z tego czy innego powodu:D

Tak to tutaj, to jest chore zeby miec w pt ninje i szamana w dodatku nawet jak cie tepna to dungeonu nie zrobisz bo te postaci musza otworzyc pieczecie i klucze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...