Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Napisze ktoś może jaki jest najlepszy sposób na zdobycie pereł na 124 lvlu? Trochę ich trzeba :f

Wbicie 160.. Inaczej nie oplaca sie dropic perel.. jak na 160 w 1h masz ponad 100 kazdej.

Opublikowano

Wbicie 160.. Inaczej nie oplaca sie dropic perel.. jak na 160 w 1h masz ponad 100 kazdej.

To podczas expa dropią na 160, czy jak?

tenor.gif

Opublikowano

Może byście ogarnęli te lagi ?

Strona padła, forum padło , w grze kicka.

Jakoś na innych serwerach gdzie gra więcej ludzi też lecą ddosy ale serwery stoją i nie ma takich lagów, więc nie wykręcajcie się ddosami...

Opublikowano

­

Może byście ogarnęli te lagi ?

Strona padła, forum padło , w grze kicka.

Jakoś na innych serwerach gdzie gra więcej ludzi też lecą ddosy ale serwery stoją i nie ma takich lagów, więc nie wykręcajcie się ddosami...

Strona działa, forum działa, mnie jakoś nie kicka. Może masz problemy z netem? Ostatnie lagi jakie odczułem były z 1h temu :v

tenor.gif

Opublikowano

Serwer fajny jasne, ale zabic bossa jakiegos na mapkach 95+ to magia ;) o 3 w nocy to juz w ogole dorwac boossa to kosmos :D
Tym bardziej ze levele 180 czekaja na resp... I wez tu zabij 4x manxwara ;x albo 2x Trytona czy tam 4

Opublikowano

Najlepszy serwerarrow-10x10.png Easy, na którym dotychczas grałem. Z*********e zrobione pliki, zero bugów,
dużo przyjemności z gry, a serwer z dnia na dzień wciąga coraz bardziej. 

Zapraszam do gry naarrow-10x10.png redarrow-10x10.png! :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

­

Strona działa, forum działa, mnie jakoś nie kicka. Może masz problemy z netem? Ostatnie lagi jakie odczułem były z 1h temu :v

Chlopaczku nie rozsmieszaj mnie xD Gram w metka z 7 lat, wiec wiem kiedy ja mam lagi a kiedy serwer. Wejdz na serwer i popatrz na czat, kazdy o tym pisze ;]

Strona raz dziala raz nie ;]

Opublikowano

Bardzo polecam serwer grałem do 162 zrobiłem full eq .

Ale niestety jak to u mnie bywa ... nudzi mi sie ;C

POZDRAWIAM 

I ŻYCZĘ POWODZENIA W ROZWOJU SERWERA 

Opublikowano

­

Chlopaczku nie rozsmieszaj mnie xD Gram w metka z 7 lat, wiec wiem kiedy ja mam lagi a kiedy serwer. Wejdz na serwer i popatrz na czat, kazdy o tym pisze ;]

Strona raz dziala raz nie ;]

Też gram 7 lat :c

No ale dobra, wszedłem na serwer, popatrzyłem na chat.

mBQ53as.jpg

Nikt nie pisze o lagach :/

tenor.gif

Opublikowano

czemu na server nie da się wbić na żadne cha.. ciągle zostaniesz połączony z serwerem....

Musisz odpalać przez patchera, ktorego mozesz pobrac na stronie

Opublikowano

Nie możecie ograniczyć lvlowo wejśc na mapy? Chcesz ubić bossa na mapie 95 a tutaj ci nagle wbija 170+ ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak na taką liczbe graczy to za mało jest tego wszystkiego, chodzi mi o metki i bossy. Powinno to się respić szybciej albo dodajcie jeszcze z 2 respy bossów na każdą mape i więcej metków bo pereł trzeba dużo a ciężko coś ubić jak tyle osób czeka.

Opublikowano

Przyznam, że prezentacja nie zachęcała mnie do zagrania tutaj, ale jak zobaczyłam licznik ludzi to postanowiłam spróbować i... i to jest naprawdę fajny serwer! Niedawno zacząłem i mam nadzieję, że za szybko mi się nie znudzi :)
Jedynym minusem jest właśnie to obleganie bosów ciężko się dopchać gdziekolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...