Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ma ktoś taki błąd? WIN 7 nie mówic o antywirusie itp bo nie gram w metka od tygodnia żebym nie sprawdził podstawowych rzeczy\

352af29bd8.png

Tu syserr:

0510 13:09:05528 :: ============================================================================================================
0510 13:09:05529 :: Abort!!!!

0510 13:09:05529 :: filename=system.py, name=RunMainScript
0510 13:09:05529 :: filename=system.py, name=<module>
0510 13:09:05529 :: filename=<string>, name=<module>

Client najnowszy spatchowany

Pasjonat
Opublikowano

Slabo dzialaja te chanele, ciezko sie zalogowac.

Fakt, trochę średniawo, ale ludzi dużo, więc to też spowalnia wszystko.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

To prawda ze od 197 do 198 expi sie 20h? xD

Nie do końca trochę krócej z spota leci kilka setnych procenta co według mnie jest dobrym sposobem bo max lvl nie jest taki łatwy. Ogólne już po 180 leci po 1%-2% z spota więc trzeba się przyzwyczaić do expa.

Serwer jak najbardziej polecam, bardzo przyjemny easy ma fajny klimat i sporo ciekawych misji.

Opublikowano

Wie może ktoś o co chodzi gdy wchodzę na postać wywala mi klienta i wyskakuje okno z "?????????????????"

elo here

Opublikowano

Resp odrodzonego orka co 3h. Nie uważacie, że to za długo? Jedyny boss na lvlach 160, z którego wyleci ci wystarczająco dużo pereł na podkucie z + 6 na +7 itemku i jeszcze czeka na niego po 5 osób na każdym ch. 

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Resp odrodzonego orka co 3h. Nie uważacie, że to za długo? Jedyny boss na lvlach 160, z którego wyleci ci wystarczająco dużo pereł na podkucie z + 6 na +7 itemku i jeszcze czeka na niego po 5 osób na każdym ch. 

Wodz to alternatywa... Masz jeszcze na mapach bossy i metki ;)

Opublikowano

Wodz to alternatywa... Masz jeszcze na mapach bossy i metki ;)

No niby tak, ale leci mi z nich po 2 perły. Na 1 podkucie potrzebuję 20 ;/

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Serwer fajny ale w ogóle nie przystosowany do takiej ilości graczy jaka jest  a Administracja nie robi nic w kierunku żeby cos poprawić jeszcze trochę i graczy znowu nie bd 

-Zbyt mało i za długo trzeba czekać na resp bosów i metków  na mapach  jak na serwer easy 

-Każdy dungeon w pt

- i już zupełny idiotyzm   czyli drop pajęczego klucza do dunegony na 140 lev  - wygląda to tak siedze juz  z godzinkę bije te moby a klucza  nie ma ani  1  zdążyłem juz przez ten czas w pt wbic 6 lev  a klucza dalej nie ma  

- spory minus za lagi i loganie co jakis czas ale to idzie zrozumieć bo przecież jakies ddosy być muszą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...