Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ty pracujesz, że takie grosze zarabiasz? Psie gówna z ulicy sprzątasz? Bo cywilizowany człowiek w tym kraju ma przynajmniej 2K na ręke, mniej może zarabiać tylko zjeb, albo dzieciak, który sobie dorabia w wakacje.

Zobaczysz jak wyskoczysz z ciepłego grona rodzinnego, jakie mamy możliwości pracy w Polsce.

Buddy wyjdzie do 2 tygodni maxymalnie. Pisali już że zostały im tylko kosmetyczne sprawy.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@jezuitaChrystus 

Albo masz za starego naszego kochanego prezydenta, albo żyjesz w swoim małym ciasnym pokoju mając 31lat ze starymi.

@top 

Wiadomo o jakichś konkretnych różnicach między elobuddy a sharpem oprócz ceny ? proszę nie argumentować tym "zajeistym" evade bo da się zrobić takie w sharpie kwestia doświadczenia (grałem na zmodyfikowanym od sebastiana).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Budowniczy
Opublikowano

Gdzie ty pracujesz, że takie grosze zarabiasz? Psie gówna z ulicy sprzątasz? Bo cywilizowany człowiek w tym kraju ma przynajmniej 2K na ręke, mniej może zarabiać tylko zjeb, albo dzieciak, który sobie dorabia w wakacje.

No zobaczysz jak sam za miedze polecisz robota to jedno znalezc sie da ale płaca przy mięsięcznych wydatkach fajki/wacha/szama i co weekend jakis wyskok alkoholowy to sie ledwo wiaze koniec z koncem.Ja jeszcze edukacje koncze moze to cos da reszta znajomych juz za robota lata i uwierz ze nie jest tak kolorowo jak Ci sie wydaje 2000 dobre sobie moja matula po studiach bierze 1700 miesiecznie.

Opublikowano

o k***a polsza jak popierdala za 1200 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD drudzy huligani za 2k ale maja wydatki typu fajki, o k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prycham z was jebane cebularze

macie fote z mojego prywatnego fejsbuka, https://igcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11245018_1582180828700644_394101338_n.jpg

mozecie sobie szukac na google grafika ale nie znajdziecie bo to jest moja prywatna fota ;/ takie cygaro 200zl jebane ceublarze.

Opublikowano

o k***a polsza jak popierdala za 1200 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD drudzy huligani za 2k ale maja wydatki typu fajki, o k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prycham z was jebane cebularze

macie fote z mojego prywatnego fejsbuka, https://igcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11245018_1582180828700644_394101338_n.jpg

mozecie sobie szukac na google grafika ale nie znajdziecie bo to jest moja prywatna fota ;/ takie cygaro 200zl jebane ceublarze.

ok.

Opublikowano

Zjeby, 1200 k***a, nawet na kasie w tesco sie zarabia więcej... Wątpie byście sami pracowali, pewnie narzekacie jak zjeby, sami mając po 15 lat, bo przecież jechanie własnego kraju, i chwalenie się biedą jest teraz popularne w necie. Żałosne.

Opublikowano

mam nadzieje, ze autorzy elkobuddy wycenia ten program w europejskich standardach, czuje sie jakbym uzywal bola i L# jednoczesnie, majac jeszcze dodatkowe poklady mocy, o ile w tamtych programach samo naciskanie spacji sprawialo frajde i dawalo przewage tak tutaj moge bez wahania pisac o virtualnym komforcie i poczuciu bezpieczenstwa w swiecie virtualnym. na 10 gier rozegranych w okolicach challenger mmr EUW padlem tylko 5 razy i to glownie z powodu nieumiejetnego korzystania z tego dopalacza. To tak jak z jazda szybkimi samochodami, ktos kto do tej pory prowadzil zwykle rodzinne combi po przesiadce na  ferrari moze sobie narobic problemow tak tutaj z elkobudy nie ma zartow, rozwaga przede wszystkim.

^_^

Opublikowano

Te całe promowanie elobuddy jest strasznie podjebane.Hehem dał screeny z deweloperami np.XSALICE.Troszkę dziwne bo xsalice wydaje cały czas update'y do swoich skryptów na l#, nawet dzisiaj nowa jego seria miała premierę  :) Czuję że szykuje się masowe opierdalanie kont w lolu dzięki elobuddy. powodzenia  :) XSALICE DALEJ JEST DEWELOPEREM L#, straszne pierdolenie jest na forum a propo odejścia deweloperów.Dzisiaj wyszła nowa seria od XSALICE DLA l#.

Opublikowano

wejdą opłaty będzie płacz znowu :D

nawet pseudo "supporci"-randomy z mpc olali sharpa bo idzie cos darmowego :D

mam nadzieje, ze autorzy elkobuddy wycenia ten program w europejskich standardach, czuje sie jakbym uzywal bola i L# jednoczesnie, majac jeszcze dodatkowe poklady mocy, o ile w tamtych programach samo naciskanie spacji sprawialo frajde i dawalo przewage tak tutaj moge bez wahania pisac o virtualnym komforcie i poczuciu bezpieczenstwa w swiecie virtualnym. na 10 gier rozegranych w okolicach challenger mmr EUW padlem tylko 5 razy i to glownie z powodu nieumiejetnego korzystania z tego dopalacza. To tak jak z jazda szybkimi samochodami, ktos kto do tej pory prowadzil zwykle rodzinne combi po przesiadce na  ferrari moze sobie narobic problemow tak tutaj z elkobudy nie ma zartow, rozwaga przede wszystkim.

dzisiaj kupiłem nowa myszke, ma takie pokłady mocy, że mam w domu wydajniejszy prad.. baa cały blok zasilam, sąsiedzi przynoszą mi w podzięce dary:) 

Te całe promowanie elobuddy jest strasznie podjebane.Hehem dał screeny z deweloperami np.XSALICE.Troszkę dziwne bo xsalice wydaje cały czas update'y do swoich skryptów na l#, nawet dzisiaj nowa jego seria miała premierę  :) Czuję że szykuje się masowe opierdalanie kont w lolu dzięki elobuddy. powodzenia  :) XSALICE DALEJ JEST DEWELOPEREM L#, straszne pierdolenie jest na forum a propo odejścia deweloperów.Dzisiaj wyszła nowa seria od XSALICE DLA l#.

daj sie dzieciakom pocieszyc, w zyciu sobie nie radza to niech sie tutaj dowartosciuja ; ) 

Opublikowano

Elobuddy będzie kosztowało ~8-10 $ miesięcznie ale w początkowej fazie będzie darmowe(możliwe że nawet 2-3 miesiące)

Opublikowano

Elobuddy będzie kosztowało ~8-10 $ miesięcznie ale w początkowej fazie będzie darmowe(możliwe że nawet 2-3 miesiące)

Tylko pierwszy miesiąc free,nie masz żadnych dojść,to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

To ty też się nie wypowiadaj.

Jakieś nowe info?

xD

Opublikowano

To ty też się nie wypowiadaj.

Jakieś nowe info?

radi sie na twoja matke szykuje, to takie pre-release info wiec wykorzystaj to przywolywaczu

Budowniczy
Opublikowano

Jak ty dzieciak jesteś a nawet jeśli to jest twoje prywatne konto czego uciekłeś za miedze czyżby w polsce sobie cipka rady nie dawała?

Opublikowano

Napisze ktoś jakieś potwierdzone info w końcu? bo jedyne co się dowiedziałem przez ostatnie 2 strony tematu to to że 2/3 osoby piszące w tym temacie są "bogate"

a reszta to głupie cebule i jeszcze ze znalazły się kolejne "hackery" c9 mają "dojscia" do tego programu a gowno tak naprawdę wiedzą :)

Opublikowano

Przypominam, że posty mają się trzymać tematu EloBuddy. Autorzy postów niezwiązanych z tematem będą warnowani. Nikogo nie interesuje kto gdzie mieszka i ile zarabia/gdzie pracuje, więc trzymajcie sobie takie informacje dla siebie. W najgorszym przypadku temat zostanie zamknięty.

Opublikowano

Za to tY wiesz wszystko jak zawsze, kolumb internetu.Polecam popatrzeć w historię postów tego osobnika i  go osrywać od góry do dołu.Cały czas obraża użytkowników że są nikim, a on ma dojścia wszędzie, chłopak musi w sieci się dowartościować :)

Opublikowano

Proponuje zamknąc ten temat bo widzę ze jest tu tylko gównoburza o tym ze ''jebane cebulaki xD zarabjajom po 1200 a ja po miljon i mam cygarka po 200 XDDDD'' bedzie elobuddy to będzie dowiemy sie o tym gdy się on pojawi

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Przypominam, że posty mają się trzymać tematu EloBuddy. Autorzy postów niezwiązanych z tematem będą warnowani. Nikogo nie interesuje kto gdzie mieszka i ile zarabia/gdzie pracuje, więc trzymajcie sobie takie informacje dla siebie. W najgorszym przypadku temat zostanie zamknięty.

Zamkniecie tematu bedzie najlepszym wyjsciem, nie ma tu zadnych oficjalnych informacji. Jedyne co tu przedstawiono to publiczne informacje / screeny itd :)

Opublikowano

Pomysł ode mnie, zamknąć temat i otworzyć ALBO w premiere #ElkoBuddy ALBO jak będzie jakieś nowe info, dalsza konwersacja tutaj nie ma sensu jak to ma tak wyglądać jak wygląda teraz

Opublikowano

Jestem za zamknieciem tego tematu, jakies pseudo bogacze sie wypowiadaja jakby byli nie wiadomo kim w tych internetach. Mial byc to temat do dyskusji o EloBuddy a nie o wyzywanie sie na temat kto jest bogatszy i kto wie wiecej, niestety czesc Polakow juz taka jest i to sie nigdy nie zmieni.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...