Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem temat o tym w polskim dziale, 10 sekund później, nie miałem permisji do jego oglądania.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem temat o tym w polskim dziale, 10 sekund później, nie miałem permisji do jego oglądania.

na stronie joduska.me usuwają wszystkie posty i tematy związane z nowo powstającym projektem, ale nie ma banów. Każdy chce zarobić pieniądze więc nie dziwne że nie pozwalają na reklamę. Gdybyś stworzył płatnego leaguesharpa a na twoim forum zaczyna się reklamować darmowa konkurencja to co byś zrobił ? Trzeba się postawić w sytuacji joduski. Dzień w dzień siedzi od roku nad projektem albo i dłużej więc nie dziwie się że chce coś z tego mieć - życie jest zbyt krótkie żeby robić wszystko za darmo.

Opublikowano

Jeśli port skryptów z L# do EloBuddiego będzie prosty, a sam program darmowy, to nie potrzebują reklamy. L# padnie jeśli tak będzie.

Opublikowano

Jeśli port skryptów z L# do EloBuddiego będzie prosty, a sam program darmowy, to nie potrzebują reklamy. L# padnie jeśli tak będzie.

Bo tak będzie, ludzie będą wchodzić tylko na spis skryptów L#, elobuddy ma być na początku darmowy, później płatny ale wersja darmowa będzie miała tylko ograniczenie skryptów do 5 włączonych oraz brak skin hacka.

Opublikowano

Bo tak będzie, ludzie będą wchodzić tylko na spis skryptów L#, elobuddy ma być na początku darmowy, później płatny ale wersja darmowa będzie miała tylko ograniczenie skryptów do 5 włączonych oraz brak skin hacka.

Fistaszio, a ile będzie kosztować ? 10$ na 90 dni? Jeśli tak to super. Raczej i tak zostanę przy BoLu bo jest safe i niewykrywalny aktualnie przez Riot + SAC:R LOVE :D

Opublikowano

na stronie joduska.me usuwają wszystkie posty i tematy związane z nowo powstającym projektem, ale nie ma banów. Każdy chce zarobić pieniądze więc nie dziwne że nie pozwalają na reklamę. Gdybyś stworzył płatnego leaguesharpa a na twoim forum zaczyna się reklamować darmowa konkurencja to co byś zrobił ? Trzeba się postawić w sytuacji joduski. Dzień w dzień siedzi od roku nad projektem albo i dłużej więc nie dziwie się że chce coś z tego mieć - życie jest zbyt krótkie żeby robić wszystko za darmo.

Hmm źle to ująłem, zapytałem tak w sensie, żeby się zapytać o czym oni piszą, a co do tego co pisałeś, masz rację.

Opublikowano

Jestem nowy w temacie buddy

Czy będzie tak jak l# że patch a potem Ban wave ?

Działa ?

Dużo osób zainteresowanych?

Coś potwierdzone ?

I proszę o link do strony

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jestem nowy w temacie buddy

Czy będzie tak jak l# że patch a potem Ban wave ? Nie wiadomo

Działa ? WIP

Dużo osób zainteresowanych? Pół nulleda i 1/68 sceny lola

Coś potwierdzone ? Linki rozmów ze skype adminów, poszukaj w tym temacie

I proszę o link do strony

Opublikowano

to jest kopia L# tak naprawdę ;p

więc tak będzie w 99%. xD

Śmieszne, L# bazowało na EloBuddy.

Tak btw. L# Banwave inc.

oflagowani zostali wszyscy, którzy używali L# po tym minipatchu, #elko wszystkim.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Tak btw. L# Banwave inc.

oflagowani zostali wszyscy, którzy używali L# po tym minipatchu, #elko wszystkim.

Rozumiem, że masz na myśli patch 5.8 ?
Opublikowano

Tak,załatwił was chiński antycheat

#elko

Nasz crack L#>wasze gówniane paid

Jakim ty jestes zjebanym człowiekiem. Wielki haker haha

Znajdz sobie jakies inne zajecie niz uzależnienie od gry,  community i obijania kumplom jajami o brode :) 

Opublikowano

To samo pomyślałem, Brain z Nepletko dziwnie sie zachowują, jakby chcieli nas odstraszyć od sharpa, info wgl z dupy xD, sos mi dawać, poza tym
Jak do wafla macie dostać bana za waszego nieziemskiego cracka do L# jak tam nie ma skryptów? Autorskie filmiki a nie jakieś PUBLICZNE ( XDDD ) gify z evade+ od Stefcia, śmieszki

Nawet mi was w tym momencie nie żal

#Edit 2, sharp clear, ide robić solo penty  B)

Opublikowano

Watpie aby kogos 50zl mialo odstraszyc, badzmy szczerzy - cena nie jest zbyt wielka, skrypty sa dobrej jakosci, Evade unika bardzo dobrze,  Paid jest szybko aktualizowany. Pozostaje tylko "oflagowanie/ban" - ciezko znalezc takiego idiote, ktory nie wie RZE "Czituje sie na wlasna odpowiedzialnosc" :)

kolega @mar137 dobrze napisał :) Cała "elita" tutaj podaje informacje,ktore zostaly gdzies juz opublikowane : )

Opublikowano

Czy na tym EloBuddy free będą działały skrypty dla free ?

Skrypty będą skryptami z L# oraz (prawdopodobnie) z BoLa.

Opublikowano

Skrypty będą skryptami z L# oraz (prawdopodobnie) z BoLa.

Mam rozumieć jak EloBuddy stanie się paid i będzie wersja darmowa to wszystkie skrypty będą działały na free jak i paid ?

Opublikowano

Mam rozumieć jak EloBuddy stanie się paid i będzie wersja darmowa to wszystkie skrypty będą działały na free jak i paid ?

Na paid ograniczenie do 5 skryptów odpalonych oraz brak skin hacka.

Opublikowano

Na paid ograniczenie do 5 skryptów odpalonych oraz brak skin hacka.

Skąd wiesz że 5? Jakiś mentor?

Chłopacy nadal rozmawiają na temat jak będzie wyglądać wersja free,nic nie jest pewne,może nawet być całkowicie free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...