Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co trzeba na misję towarzysz zabijać ?

dowódców zaprzysiężonych, tzn. se-rang, mi-jung, jiin hee itd

pamiętaj że bezdusznych nie zalicza :D

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Propozycja (a nawet żądanie) - dodajcie mozliwosc stockowania takich rzeczy jak :

- przewodnik do gornictwa

- ksiegi polimorfi (zwykle , zaaw., mistrz)

- zwoje ewolucji 

- marmury polimorfi (niezidentyfikowane) i w tego samego moba

i inne ksiegi , ktore wylecialy mi z glowy (moze potem dopisze)

Mam zawalone 3 strony depo + 2 postacie i bede musial zrobic kolejna postac ~.~

dodaje do tego ksiegi misji . 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Czy tylko mi ich forum nie działa?? Chce zrobić konto i mam Error 521, nmogę też w żadne temat wejść bo to samo wyskakuje... Tylko "strona główna" forum mi działa.

Opublikowano

@ZagajQ Ja mam zawalonych 6 kont (Full postacie i dozo) i co ja mam powiedzieć :s ?

Nic nie mow , tylko mnie poprzyj. Wiem ze nie tylko ja czy Ty mamy taki problem.

Wiele rzeczy nie mozna stockowac co utrudnia nieco gre. 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

witam mam problem. Uruchamiam klienta gry wszystko jest spoko ale po wyborze postaci gdy się chce zalogować wywala mnie do pulpitu ... co jest grane ?

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Zamierzacie naprawić exp w misjach, by faktycznie go dostawać? I yangi, albo poprawcie błędy w pisowni, albo ilość przyznawanych yang w misjach, bo np. napisane jest 5kk, a dostajemy 50k. Misje ciekawe, zawsze to jakaś odskocznia od expienia, ale po co je robić jeśli praktycznie nic nie dają..  :huh:

Opublikowano

Zamierzacie naprawić exp w misjach, by faktycznie go dostawać? I yangi, albo poprawcie błędy w pisowni, albo ilość przyznawanych yang w misjach, bo np. napisane jest 5kk, a dostajemy 50k. Misje ciekawe, zawsze to jakaś odskocznia od expienia, ale po co je robić jeśli praktycznie nic nie dają..  :huh:

nie ma expa za misje ... bo po co :)

są inne nagrody

Opublikowano

Ten aktualizator znów wywala.

Podczas patchowania, w dowolnym momencie wyskakuje że " XXX PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"

Jest w wyjątkach w antwirusach, uruchamiany jako administrator, ze zgodnością XP SP2

Opublikowano

nie ma expa za misje ... bo po co :)

są inne nagrody

Jasne, 2 rady, 2 egzo i 20 pelerynek, też mi nagrody... tych misji jest tyle, że ładną sumkę można uzbierać robiąc każdą z nich, i mówie tu i o expie, i o yangach. Ale skoro ludzie mają to w d... to nigdy tego nie naprawią; a na czacie co chwile ktoś pisze "GDZIE MOJE 30KK YANG ZA MISJE" i weź takiemu tłumacz z osobna, że TAK MA BYĆ... Jak coś robić to porządnie, od początku do końca. Takie jest moje zdanie. A serwer jest na prawdę dobrze dopracowany, więc mogliby i to naprawić, byłoby cacy w 100% :-)

Polecam i zapraszam !!

Opublikowano

Kiedy forum będzie dostępne ?

Także dołączam się do pytania, oraz chcę dodać iż niektórych dodań/zmianek nie można upuścić, oraz nie stakują się one, powinno to zostać naprawione.

Opublikowano

zmiana hasła w dozo nie działa. cały czas pisze błędne hasło 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co można powiedzieć o serwerze? Dopracowany gra sporo ludzi (ale jakby grało więcej nic by się nie stało ;d). Fajne jest to, że praktycznie na każdym lv można zarobić, na niskim lv można zarobić na na prawdę dobre eq w krótkim czasie dropiąc ulepy i siedząc na łowisku. To taka informacja do tych co chcą zacząć grać, ja zacząłem i nie żałuje :) Alby tylko forum odpalili w jak najszybszym czasie i przydałby się jakiś ciekawy event na majówke :P

Opublikowano

Skąd zdobyć przedmioty potrzebne do ros?

Jesli chodzi o skladniki typu korzen gongo , kwiat kaki to dropimy z mobow :D

Ale zapewne chodzi Ci o buteleczki , wiec dołaczam sie do pytania... 

sa u handlarki ; |

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

no głupi by musieli być, żeby żadnego eventu lub bonusu nie dać na majówkę :D

Opublikowano

client serwera to jakiś żart. logując się ciągle się zacina, robi się czarny ekran albo lag i brak odpowiedzi. 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

client serwera to jakiś żart. logując się ciągle się zacina, robi się czarny ekran albo lag i brak odpowiedzi. 

Szkoda że ja nigdy tak nie miałem :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...