Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to w takim razie pokaż mi co powoduje, że gościu bije po 50k w generała, bo wyciągnięcie takich hitów Z KONIA na takim serwerze jest po prostu nie możliwe.

Może powiesz mi, że bugu ze zwojem wojny też nie było?

I przypomnę Ci tylko, że to co widzisz w kliencie nie znaczy, że jest tak ustawione, a Twoje sprawdzanie pewnie opierało się o przejechanie myszką po dopałach.

To pokaż mi dowód że bije 50k w generała to porozmawiamy, bo pisanie bez dowodów nie ma najmniejszego sensu.

logo.png

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To pokaż mi dowód że bije 50k w generała to porozmawiamy, bo pisanie bez dowodów nie ma najmniejszego sensu.

No to go przypilnuj jak sobie słodko bije bossy, ja nie będę za Ciebie pełnił roli administratora bo samemu Ci się nie chce ruszyć dupska, mówię co widziałem jakieś 6 godzin temu i chłopie nie zaprzeczysz temu "bo nie ma dowodu".

Zresztą wierzyć nie musisz, może zaczniesz jak w końcu ludzie zaczną nadużywać tej "magicznej mocy", której według Ciebie nie ma.

PS. Kłamać nie miałbym po co, nie jestem z konkurencji ani z niczego takiego, a do administracji nic nie mam, ale żyjcie dalej według swojego przekonania.

@#

Prawda jest taka, że nic nie robicie. W grze prawie nigdy nie widziałem nikogo z administracji, bugi jakie były na początku serwera są nadal, ale upieraj się dalej, że wszystko wiesz.

Powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera.

PS. Może na jakimś easy serwerze zabiera się po 10% hp generałowi, ale na hardzie chyba nie powinno, nie uważasz?

BTW. Miałeś banować za bug ze zwojem wojny, efektów nie widać :f, przykre.

Opublikowano

Jeżeli widziałeś że ktoś bije '50k' w coś tam to najwyższy czas wybrać się do okulisty. Ty widzisz swoje a ja WIEM swoje.

logo.png

Opublikowano

Czy administracja zajmuje się serwerem czy już macie zlewkę ?

a czemu mielibyśmy się nie zajmować?

logo.png

Opublikowano

Kiedy jakis event szkaty blasku czy coś ? ;/ Nudno zarabiac ciagle na tym samym ;/

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

A jest jakiś licznik graczy? Bo nie wiem czy warto zaczynać. Po sklepach w m1 nie widać za dużo ludzi.

Opublikowano

A jest jakiś licznik graczy? Bo nie wiem czy warto zaczynać. Po sklepach w m1 nie widać za dużo ludzi.

w Mieście tego nie widać bo ludzie expią i dropią jak idziesz na expowiska to zajęte są z 1k osob gra.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Pomimo proszenia o wypowiedź co do czcionki pisałem bodajże trzy razy w tej zapowiedzi, nie dostałem ani jednej odpowiedzi, gram dalej. 

Jedyna rzecz która mnie irytuje - administracja troche nas olewa, nie wiem jak jest na forum serwera, ale na mpc w zapowiedzi rzadko kiedy odpowiada na pytania teraz, a jak wiemy zapowiedz jest chyba największym miejscem zadawania wielu pytan i powinni tutaj czasem zaglądać i wysilić się sprostować coś, odpowiedzieć, pomóc.

Daliście drugiego klienta, szkoda że zmiana czcionki na większą w opcjach ZNOWU nic nie daje. Pomyślcie o graczach którzy z jakichś powodów nie mogą grać na czcionce dla ludzi z lupą przed oczami.

Pozdrawiam

ADVSWVG 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tą rękawicę która leci z Pakunek w ogóle działa ? bo mam takie przeczucie, że mam gorszy drop jak ją odpalam. Hm ? 

Mam to samo, na jednym serwerze rekawica daje ladnego kopa a np na tym w ogole roznicy nie czuc.

Poprawcie automatyczne zmienianie channeli bo zaczasami klient gry sie wiesza.

Opublikowano

Gra ze 100 osób, przynajmniej zapytałem 3 osoby na serwerze i tak napisały.

Serwer może i fajny, ale mało graczy, reklama wAllandera nic nie da, szkoda serwera.

Opublikowano

Gra ze 100 osób, przynajmniej zapytałem 3 osoby na serwerze i tak napisały.

Serwer może i fajny, ale mało graczy, reklama wAllandera nic nie da, szkoda serwera.

Jesteś śmieszny ;d niech zgadnę .. nie byłeś nawet na serwerze ? i posłuchałeś poufnych informacji od nie wiadomo kogo ? Nw dokładnie ile na serwerze gra ale 500 + ale na 100%. 

SS : http://scr.hu/2rvo/j3pps

xD 

Opublikowano

Ten serwer jest dowodem na to że nie ma sensu robić gównianych hardów... Nawet Wallander nie pomoże :)

Nie Polecam i odradzam.

Opublikowano

Jesteś śmieszny ;d niech zgadnę .. nie byłeś nawet na serwerze ? i posłuchałeś poufnych informacji od nie wiadomo kogo ? Nw dokładnie ile na serwerze gra ale 500 + ale na 100%. 

SS : http://scr.hu/2rvo/j3pps

Wtedy były trzy sklepiki, łącznie z 15 osób w m1, byłem na serwerze i pytałem się  graczy 55lvl+.

Opublikowano

Wtedy były trzy sklepiki, łącznie z 15 osób w m1, byłem na serwerze i pytałem się  graczy 55lvl+.

Pewnie byles na ch2 albo swiezo po przerwie technicznej :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ten serwer jest dowodem na to że nie ma sensu robić gównianych hardów... Nawet Wallander nie pomoże :)

Nie Polecam i odradzam.

W czym wallander nie pomoże ? po jego reklamie gra o wiele, wiele więcej osób w tym ja i parę moich kumpli. Na serwerze gra coraz więcej ludzi, wystarczy tylko wejść do m1. 

Najwidoczniej nie byłeś na ch1, zresztą wbij teraz i zobacz ile jest ludzi ;) 

Polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Konik mi zdechł ( zwykły ). I mam zabić Lorda małp, z którego i tak nie mam dropu. ;_;

Da się w inny sposób wskrzeszyć konia? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Konik mi zdechł ( zwykły ). I mam zabić Lorda małp, z którego i tak nie mam dropu. ;_;

Da się w inny sposób wskrzeszyć konia? 

Kupić zioło od innych graczy ;d 

xD 

Opublikowano

Przecież na serwerze gra od ciula osób a głąby gadają że 3 sklepiki haha :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...