Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Weezy - jak gówno wiesz to się cwaniaku nie wypowiadaj. Bo nie wiesz jak jest na mapach+90 z metka na kamola masz 40% tak samo z kd+4.

100% na kamola było kiedyś, ale adams mu je usunął, cofnął LVL i zmniejszył exp i drop na mapie więc jak mówiłem gówno wiesz i nie płacz, że nie potrafisz/ lub nie potrafiłeś wbić 90.,

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie w końcu naprawić ślub? Z tego co się dowiedziałem to nie jest to problem od wczoraj tylko już od dawna.

Opublikowano

Dzisiejszej nocy z dnia 11 / 05 na 12 / 05 dobędzie się aktualizacja która poprawi wszystkie zgłaszane przez was błędy w rozgrywce z ostatniego tygodnia. Poniżej przedstawiam listę zmian które zostaną wprowadzone.

Lista zmian i poprawek:

• Poprawka związana z Piekielnymi Katakumbami
  • Poprawienie Bram Piekieł (poziom z pieczęciami)
  • Nowy system dungeonu z Beranem-Setaou - od teraz nie będzie was przenosiło do miasta po śmierci
  • Reorganizacja kamieni Metin na mapach od 90 poziomu - nie będą pojawiały się w ścianach, zostaną dodane prawidłowe kamienie tak jak na globalnych serwerach
  • Zwiększenie wypadalności Yang na mapach od 90 poziomu (proporcjonalnie do Atlantydy i Czerwonego Lasu)
  • Poprawienie wszystkich ziół które wypadają z potworów w Atlantydzie i są do badań zamiast do mikstur (zioła zostaną podmienione na prawidłowe)
  • Umożliwienie handlu oraz upuszczania zasuszonej głowy z Niebieskiej Śmierci
  • Zmniejszenie ilości potworów na piętrze z Metinami Pychy w Wieży Demonów 
  • Umożliwienie łączenia ze sobą Rubinów, Granatów, Szmaragdów, Szafirów, Ksiąg Misji oraz Podręczników Górnictwa
  • Modyfikacja wypadalności przedmiotów z Elit. Królowej Pająków oraz Baronówny
  • Odpowiednie dostosowanie obrażeń zadawanych przez Miecz Żalu
  • Zniesienie wymagań klasowych podczas wchodzenia do Strażnicy Nemere
  • Poprawa misji "Ataki Se-Rang"
  • Inne drobne zmiany które nie zostały wyszczególnione

Oczywiście tak jak zawsze po aktualizacji na forum pojawi się podsumowanie zmian wprowadzonych na serwer.
Zapraszamy do gry!

logo.png

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny jednak przydałoby się troszkę więcej graczy ;)

Graczy przybędzie ponieważ w tym tygodniu pojawi się seria od paru znaczących youtuberów.

logo.png

Opublikowano

Świetna wiadomość, gdzie najlepiej dropić kamyki ? Bo biłem i metki na ognistej i na sohan i nic nie dropiło poza KU i KD 

Opublikowano

Świetna wiadomość, gdzie najlepiej dropić kamyki ? Bo biłem i metki na ognistej i na sohan i nic nie dropiło poza KU i KD 

Myślę że las/red las będzie dobrym miejsce na drop KD.

logo.png

Opublikowano

Chodziło mi o kamyki duchowe  :D

@Edit

Moglibyście również dodać jakiś licznik online na stronie ;)

Przecież napisałem o kamieniach duchowych ;)

logo.png

Opublikowano

Myślę że las/red las będzie dobrym miejsce na drop KD.

Możecie ślub naprawić i nie olewać tego :v

Opublikowano

Mam nadzieję, że waszą jedyną reklamą nie będzie tylko Wallander, co prawda największy jutuber z metina, ale mimo wszystko przydałby się ktoś jeszcze. (wg. tego co pisał to wrzuci odcinek jutro/pojutrze)

ps. naprawcie śluby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@WeeZzy dzisiaj usłyszałem od niego lepsza teorie jak nam opowiadał jak expił. A no expiłem na roskach na defa i innych takich rzeczach i jakoś poszło (Def na ziny - JEBŁ$M xD) + żal +6 bez buffa i heja banana

Każdy dobrze że wie on na WH popierdala - do dzisiaj się nie doprosiłem zeby go sprawdzili :D

Najlepsze jest to że on calego spota mentalem z żalem +6 brał na klate co 1 komendant po 6k napierdala XDDDDDD

TAK MI MOW XDDDDD

@Weezy - jak gówno wiesz to się cwaniaku nie wypowiadaj. Bo nie wiesz jak jest na mapach+90 z metka na kamola masz 40% tak samo z kd+4.

100% na kamola było kiedyś, ale adams mu je usunął, cofnął LVL i zmniejszył exp i drop na mapie więc jak mówiłem gówno wiesz i nie płacz, że nie potrafisz/ lub nie potrafiłeś wbić 90.,

Człowieku co tu ma do rzeczy 90 lvl?

Jesteś debilem czy tylko udajesz?

On w 1 dzien z dupy wział się na serwerze wyjebał z levelem z FMSE EXPIL NA ZINACH BEZ BUFA MENTALEM POTEM MOIM ŻALEM CO GO Z DT DROPLEM I MU SPRZEDALEM

BYŁO 100% ON PO 5 KONT SZOPOW WYSTAWIAL W M1 NAKUPOWAL ITEMOW I MA CIE W CHUJU :)

Kamole były po 1.5kk teraz po 600k? 700k?

BEZ BUFA Z ŻALEM +6 STALKA +4 ON EXPIL NA ZINACH K***A NO TEKST ROKU 209999999 JAK ZIN BEZ BUFA PIZGA PO 5K-6k  XDDD

Zacytuje klasyk

PANIE CZEKAĆ TO JA MOGĘ NA KIEROWNIKA, A CIEĆ TO JEST DLA MNIE O ... TAKI MAŁY xD

taki_maly_ciec.jpg

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Opłaca się zaczynać ? :)

Myślę że tak, wejdź - poświęć trochę czasu i zapytaj graczy.

logo.png

Opublikowano

Kto chce moje EQ ? xD  PW 

Nie , nie dlatego ze serwer jest słaby , wrecz przeciwnie , calkiem dobry , po prostu znow znudzil mi sie metin :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Wczoraj dodaliście pełnego klienta do pobrania, można wiedzieć co się w nim zmieniło ? jakieś konkretne nowości ? 

Niektórzy mieli problem z patcherem nad którym aktualnie pracujemy i testujemy w kilkuosobowym gronie. Jeżeli widzisz sieci rybackie to wszystko jest okej.

logo.png

Opublikowano

Niektórzy mieli problem z patcherem nad którym aktualnie pracujemy i testujemy w kilkuosobowym gronie. Jeżeli widzisz sieci rybackie to wszystko jest okej.

Jeżeli chodzi o ten nowy klient to jak odpalam patchera to wyskakuje mi takie coś : http://scr.hu/2rvo/009xu

xD 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten nowy klient to jak odpalam patchera to wyskakuje mi takie coś : http://scr.hu/2rvo/009xu

Mam to samo :)

Pytanko do administracji serwer długo pośmiga? Bo mam ochotę zostać tutaj na dłużej i nie mam zbytnio pewności. 

Opublikowano

Bugów jest dużo, a admini nic sobie o tym nie robią.

"Potki" na 1000 wartości ataku myślę, że wystarczą żeby powiedzieć jaki ten serwer jest super.

Wierzbik coś powinien o tym wiedzieć, jak to bić 50k z konia w generała.

Opublikowano

Z tymi potkami na 1000 wartości ataku jak z Yeti.. nikt nie widział ale każdy mówi. A to że łykasz wszystko co on NAPISZE to już Twój problem.

Ale uprzedze Cie - konta zostały sprawdzone i nic takiego nie ma.

logo.png

Opublikowano

Z tymi potkami na 1000 wartości ataku jak z Yeti.. nikt nie widział ale każdy mówi. A to że łykasz wszystko co on NAPISZE to już Twój problem.

Ale uprzedze Cie - konta zostały sprawdzone i nic takiego nie ma.

No to w takim razie pokaż mi co powoduje, że gościu bije po 50k w generała, bo wyciągnięcie takich hitów Z KONIA na takim serwerze jest po prostu nie możliwe.

Może powiesz mi, że bugu ze zwojem wojny też nie było?

I przypomnę Ci tylko, że to co widzisz w kliencie nie znaczy, że jest tak ustawione, a Twoje sprawdzanie pewnie opierało się o przejechanie myszką po dopałach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...