Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem, pograłem. Server jest fajny, ciekawy. Wnerwiające jest trochę to, że pet z misji jest czasowy to mniejsza. Ale jego czas leci gdy nie ma nas w grze. 

No ale nic z tym się nie zrobi.

Server jak najbardziej polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden typek o nicku Thedess napisał mi że zna buga na yangi na serwerze czy to jest prawda ?

Fałsz.

logo.png

Opublikowano

Kiedy wkoncu bedzie dzialac odzyskiwanie hasla?

Zapraszam na ts3 chętnie Ci udzielimy pomocy, jeżeli chodzi o przywoływanie hasła przez strone dziś będzie to naprawione.

logo.png

Opublikowano

Zapraszam na ts3 chętnie Ci udzielimy pomocy, jeżeli chodzi o przywoływanie hasła przez strone dziś będzie to naprawione.

Napisałem do Ciebie wczoraj pw na mpc, nie mozesz mi tam podac hasla?

Opublikowano

Napisałem do Ciebie wczoraj pw na mpc, nie mozesz mi tam podac hasla?

Nie ponieważ musimy zadać parę pytań dotyczących konta, i hasło musisz podać z generatora.

logo.png

Opublikowano

Administracja pomocna, ogarnięta i miła. Nie jest to żadna banda dzieciaków tylko normalni ludzie co daje wielki +

Serwer sam w sobie jest świetny (były bugi, zostały szybko naprawione) jest kilka tyci błędów ale szybko zostają naprawione.

Zapraszam na serwer i oczywiście POLECAM!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Dnia 25-26 / 04 / 2015 (sobota) późnej nocy zostanie wykonany restart serwera po którym wejdą w życie poprawki oraz dodatkowe zmiany świata gry. Przewidywana godzina wykonania aktualizacji to 01:00, lecz będziemy was jeszcze informować o tym bezpośrednio w grze. Czas trwania przerwy w dostępie do rozgrywki będzie wynosił około 10 minut (kwestia zamknięcia serwerów z zapisem i ich ponownego uruchomienia).

Zmiany które wniesie aktualizacja to:

• dodanie dodatkowego miejsca na zapisanie pozycji w Pierścieniu Teleportacji
  • zwiększenie puli nagród za misje z Ksiąg Misji o dodatkowe nowe przedmioty
  • zwierzaki z czasowych zostaną zmienione na stałe (te z ItemShop)*
  • zostanie znacznie zwiększona szansa na złowienie ryby
  • zostanie dodany Wykrywacz Kamieni Metin do Tajemniczego Pakunku, zaś usunięta zostanie Złota Moneta
  • dodamy możliwość łączenia ze sobą Kamieni Duchowych oraz prawdopodobnie Kamieni Dusz
  • poprawimy ranking Wymiaru Władców aby pokazywał najlepsze wyniki a nie najgorsze (drobne przeoczenie ^^)
  • zostanie wprowadzona na serwer Skrzynia Męstwa w której będziecie mogli schować do 2.000 Peleryn Męstwa. Taką skrzynie będzie można zakupić w cenie 50.000 Yang u Handlarki Różności
  • zostaną wprowadzone drobne zmiany i poprawki związane z Wieżą Demonów
  • u Złotnika będzie można zakupić bransolety jako dodatkowy element biżuterii
  • usuniemy wszelką możliwość zdobycia Pierścienie Języka w grze
  • zmniejszenie ilości życia: Elit. Królowej Pająków

wszystkie osoby które kupiły zwierzaki do czasu aktualizacji - automatycznie ich pieczęć zamieni się z czasowej na stałą.

Lista oczywiście może ulec zmianie do samego dnia aktualizacji, po wgraniu wszystkich zmian na serwer udostępnimy listę z wyszczególnionymi wszystkimi przeprowadzonymi pracami.

Jeżeli macie jakieś dodatkowe propozycje związane z naszym serwerem zachęcam do udzielania się na forum.

Pozdrawiam i życzę udanej rozgrywki na Thoria.eu

logo.png

Opublikowano

czekalem na pare tych aktualizacji , jak np mozliwosc zapisania wiekszej ilosci pozycji w pierscieniu TP , zmienione nagrody z ks misji , wywalenie monety z sakiew (mam nadzieje ze wykrywacz nie bedzie czesto lecial) 

Jednym slowem , zajeeee ^^

Oby wiecej takich aktualizacji :D

ps. kiedy jakis event ? :D 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Tak mam pytanie czy te pety z misji bd można kupić albo zamienić aby były na stałe ,bo nie chce tracić expa z niego oczywiście sm

Opublikowano

KIedy naprawicie zmienianie knałów?

Właśnie :)

Kiedy naprawicie zmianę kanałów

Opublikowano

Tak mam pytanie czy te pety z misji bd można kupić albo zamienić aby były na stałe ,bo nie chce tracić expa z niego oczywiście sm

Poziom peta jest przypisany do postaci więc nic nie stracisz. 

logo.png

Opublikowano

no ale zwykle bylo wiecej, a nie tylko 100

Za sms 30.75zł administracja otrzymuje jakieś 24 zł ponieważ za sms jest wprowadzony vat 23%. 

Więc ceny mogą się różnic i to nawet o dużo bo to 6 zł 

Opublikowano

Za sms 30.75zł administracja otrzymuje jakieś 24 zł ponieważ za sms jest wprowadzony vat 23%.

Więc ceny mogą się różnic i to nawet o dużo bo to 6 zł

Ja p******e, po pierwsze nie vat xD janusz finansów.

dlaczego ilosc sm za sms jest tak bardzo zblizona do ilosci za przelew?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...