Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luki lukami.. Wszystko da się naprawić.Jak na razie nic się nie dzieje i głęboko wierzę,że ten błąd zostanie szybko naprawiony.

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podtrzymuje

Cebula napisała do mnie "Typowy cebulak".

Ja się cieszę że ludzie są na tyle durni że zostawiają takie luki że to jest szkoda ich.

Potem wyda Ci taki z 7 stówek na skin do forum, a np. ja i wiele innych może go mieć potem za darmo :D

Serwer trzyma się dobrze?

Skąd truta?

Ciężko to skomentować. Coś jak jeden (...) pogania drugiego (...) :) Powodzenia 

@topic

Serwer się trzyma w porządku. Administracja pracuje nad poprawkami i udoskonaleniami. 

Opublikowano

Podtrzymuje

Cebula napisała do mnie "Typowy cebulak".

Ja się cieszę że ludzie są na tyle durni że zostawiają takie luki że to jest szkoda ich.

Potem wyda Ci taki z 7 stówek na skin do forum, a np. ja i wiele innych może go mieć potem za darmo :D

Serwer trzyma się dobrze?

Skąd truta?

Ogólnie każdy przeciętniak ma je od startu, ale co ja tam wiem dość sporo zeszło ci pucowanie się kaczorowi, zeby je dostac.

Opublikowano

I jak MKS? Ładny skin co nie? xD

Co do serwera to dużo graczy.

Jak przymruże lewe oko potem prawe to nawet spoko xDD

Ps: Uważaj bo niedługo hakjery nie z forum, a ze strony będą się cieszyc :P

Opublikowano

Skąd truta? Ile graczy aktualnie się utrzymuje? Planowana jakaś większa reklama? Czy na serwerze są zwiększone limity , czy adams sobie nie radzi?

Ogólem to zaraz się wrzuci te fora pod publikę i wtedy będzie fun  ^_^  pozdrawiam bartnika z tego miejsca  <3

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Skąd truta? Ile graczy aktualnie się utrzymuje? Planowana jakaś większa reklama? Czy na serwerze są zwiększone limity , czy adams sobie nie radzi?

Ogólem to zaraz się wrzuci te fora pod publikę i wtedy będzie fun  ^_^  pozdrawiam bartnika z tego miejsca  <3

Truta ze skrzyni ripera. 800-1100 a licznik idzie w górę , jeżeli wallander zobaczy że serwer się rozwija to bd seria, limity jest 200 ale to szczególnie wystarczy , wszystkie błędy są naprawiane. No ale i tak się dziwie czemu ludzie to robią niech pamiętają że to jest kradzież udostępnienie tego jest kare grzywną jak i do 2 lat w więzieniu :P

Opublikowano

Truta ze skrzyni ripera. 800-1100 a licznik idzie w górę , jeżeli wallander zobaczy że serwer się rozwija to bd seria, limity jest 200 ale to szczególnie wystarczy , wszystkie błędy są naprawiane. No ale i tak się dziwie czemu ludzie to robią niech pamiętają że to jest kradzież udostępnienie tego jest kare grzywną jak i do 2 lat w więzieniu :P

tam nic nie ma takiego więc nie widzę problemu... IPB jest ogólnodostępne a z skinów i tak nie skorzystają.  

Jedyny problem że na tej maszynie było też biuro detektywistyczne z tego co wiem... a z Nim dosyć ważne dane... pewnie oni już będą ścigać ich i tak więc nawet zabawnie to wyszło... mimo wszystko ja wolę się nie mieszać  xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

Też lubię anime. Pozdrów chłopaka, widać, że swój! Też mnie jarają te sukienki i w ogóle.

Pozdrawiam! :)

Skończ ironizować.

Opublikowano

Ale ja poważnie, przyjacielu.

d1561063833_to_nie_twoja_prywatna_tablic

Ja dalej się zastanawiam... gdzie ten @Lord Makin toż tu spam jest i prywatna tablica! 

... a na poważnie to skończmy już ten temat... zdarza się zapomnieć szczególnie, że na pozostałych 6-10 jest dobrze  :) Co innego jakby Arsob się chwalił, że jest nie do złożenia od ddosów i sam prosił o atakowanie a później jego serwery (które zabezpiecza) padałyby 10x w dniu i gracze nie mogliby się zalogować xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  sorry musiałem nawiązać  :P

gnvNjpf.png

Opublikowano

d1561063833_to_nie_twoja_prywatna_tablic

Ja dalej się zastanawiam... gdzie ten @Lord Makin toż tu spam jest i prywatna tablica! 

... a na poważnie to skończmy już ten temat... zdarza się zapomnieć szczególnie, że na pozostałych 6-10 jest dobrze  :) Co innego jakby Arsob się chwalił, że jest nie do złożenia od ddosów i sam prosił o atakowanie a później jego serwery (które zabezpiecza) padałyby 10x w dniu i gracze nie mogli się zalogować xD

Chwalenie się statami, podpadasz przyjacielu pod paragraf nr 3.

Opublikowano

MAm problem z Clientem... Sciagnalem Clienta, wgralem ten do aktualizowania i gdy aktualizuje gre, odpalam "Graj" nic sie nie dzieje..

Ktos wie co jest nie tak?

Usuń zawartość pack i pobierz aktualizatorem. 

@ WeeZy` też możesz tak spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...