Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czysty jest, ktoś ma zazdro o topke ^^

@topic

30minut w lochu - 6medali z czego 1 pomyślnie, porażka dla startujących...

Zazdro o topke?

Ja p******e mnie nawet w topce nie ma i nie chcę być ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada po prezentacji, właśnie ogarniam Klienta i lookne co i jak, myślę że zostanę na dłużej ;) 

Polecacie mi jakieś zarobki na start ? ;d 

xD 

Opublikowano

oile osób gra? warto zaczynac teraz? 

start z isem - pd i łapka 

W dzień ok. 1k

Łatwo zacząć.

Pd i łapke wydropisz z worków, które lecą gęsto z potworów.

Ciekawie się zapowiada po prezentacji, właśnie ogarniam Klienta i lookne co i jak, myślę że zostanę na dłużej ;)

Polecacie mi jakieś zarobki na start ? ;d 

Najlepszy chyba to łowiectwo :D

Ale też zarobisz sporo na ku

Opublikowano

Serwer jest dobrze zrobiony, ale po krotkim okresie gry po prostu sie nudzi .

xyz

Jak 100% innych serwerów, to chyba logicznie że wiecznie grać na serwerze nie będziesz, szybciej czy później się znudzi, zresztą w każdej grze jest tak samo. 

Co do wallandera to wiadomo czy będzie kontynuował serie ? czy jednak nie ? bo jednak zawsze jakaś reklama, a graczy by ciup się przydało ;) 

xD 

Opublikowano

Jak 100% innych serwerów, to chyba logicznie że wiecznie grać na serwerze nie będziesz, szybciej czy później się znudzi, zresztą w każdej grze jest tak samo. 

Co do wallandera to wiadomo czy będzie kontynuował serie ? czy jednak nie ? bo jednak zawsze jakaś reklama, a graczy by ciup się przydało ;)

Btw do co zarobku to teraz juz nie zarobisz

Wierzbik gowniak na wh popierdala na tej nowej mapie a tam z kazdego metina kamole leca i kd +4 <3

Najlepsze jest to że koleś wmawia każdemu że na ZINACH z żalem się łatwiej expi i to bez buffa

gdzie komendant bez buffa po 6k bije

gz gz j****y wh

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nwm czemu ale wywala mi przy wejściu do gry gdy pasek się załaduje :D Mam czystego klienta najnowszego + jakaś aktualizacje z 29 kwietnia sciaglem z akutalizatorem i mi go zcina :P Wie ktoś co na to poradzić?

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Nwm czemu ale wywala mi przy wejściu do gry gdy pasek się załaduje :D Mam czystego klienta najnowszego + jakaś aktualizacje z 29 kwietnia sciaglem z akutalizatorem i mi go zcina :P Wie ktoś co na to poradzić?

usuń uiscript z folderu /pack i odpal najnowszy aktualizator.

logo.png

Opublikowano

usuń uiscript z folderu /pack i odpal najnowszy aktualizator.

Jak ja usunąłem uiscript z packa i odpaliłem najnowszym patcherem to wyskakiwał mi taki błąd przy patchowaniu : http://scr.hu/2rvo/009xu // Ale wypakowałem jeszcze raz klienta usunąłem te pliki i odpaliłem starym patcherem to było okej i gra mi normalnie działa, więc w razie co, to nie polecam używać tego nowego patchera. 

Co do serwera polecam. 

xD 

Opublikowano

Btw do co zarobku to teraz juz nie zarobisz

Wierzbik gowniak na wh popierdala na tej nowej mapie a tam z kazdego metina kamole leca i kd +4 <3

Najlepsze jest to że koleś wmawia każdemu że na ZINACH z żalem się łatwiej expi i to bez buffa

gdzie komendant bez buffa po 6k bije

gz gz j****y wh

Chłopie tam nikt nie pilnuje, wisnia to chyba jeszcze dostępu do panelu gm nie ma, a HA nie pilnują ;)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Zapowiadało się świetnie.. A wyszło jak wyszło.

Shoutbox nieczynny już od prawie dwóch tygodni.

­

Opublikowano

Zapowiadało się świetnie.. A wyszło jak wyszło.

Shoutbox nieczynny już od prawie dwóch tygodni.

­

Shoutbox akurat jest potrzebny jak.. Niepokoi bardziej brak informacji o tym co się obecnie dzieje..

PS. Ja wiem,że Nasz naród to urodzeni pesymiści,ale nie stawiajcie krzyżyka na ten serwer bez informacji.Może to być awaria serwerowni.

Opublikowano

Wszystko już działa, więcej informacji na temat dzisiejszej 'przerwy' udzielimy na forum.

logo.png

Opublikowano

Na serwerze do 20:10 włączyliśmy dodatkowe bonusy doświadczenia oraz dropu przedmiotów.

logo.png

Opublikowano

Skąd te info? Wejdź na stronę i naciśnij forum. 

Okazało się, że tylko ja miałem taki problem. Mianowicie nie mogłem zalogować się na konto, myślałem, że każdy ma problem z forum i nie może się na nie zalogować, gdyż zmyliły mnie daty na SB, który jak się okazało nie działa. 

Nie mogłem także zmienić hasła, pomógł mi Ziomek, teraz wszystko śmiga jak należy. Może jeszcze inni ludzie mają podobny problem, bo coś mało osób na forum jest.

Pozdrawiam Salvatore.

Opublikowano

Serwer spoko ale mało graczy i 0 eventów ;/ 

Nie jest wcale mało graczy.. jak na moje jest w sam raz

Opublikowano

@WeeZzy dzisiaj usłyszałem od niego lepsza teorie jak nam opowiadał jak expił. A no expiłem na roskach na defa i innych takich rzeczach i jakoś poszło (Def na ziny - JEBŁ$M xD) + żal +6 bez buffa i heja banana

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...