Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e, po pierwsze nie vat xD janusz finansów.

dlaczego ilosc sm za sms jest tak bardzo zblizona do ilosci za przelew?

Ale aż tak to Ci przeszkadza? Powinniście się cieszyć że macie dostęp do większej ilości SM w taniej cenie. Wolicie, żeby wszystkie SM teraz podrożały? Czasami nie rozumiem Waszego toku myślenia

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale aż tak to Ci przeszkadza? Powinniście się cieszyć że macie dostęp do większej ilości SM w taniej cenie. Wolicie, żeby wszystkie SM teraz podrożały? Czasami nie rozumiem Waszego toku myślenia

zawsze było tak, że bardziej sie oplacalo ladowac przelewem/pp niz smsem, wiec pytam dlaczego teraz tak nie ma?

Opublikowano

zawsze było tak, że bardziej sie oplacalo ladowac przelewem/pp niz smsem, wiec pytam dlaczego teraz tak nie ma?

Wciąż się  opłaca bardziej przelewem. Masz 100 SM więcej

Opublikowano

Za sms 30.75zł administracja otrzymuje jakieś 24 zł ponieważ za sms jest wprowadzony vat 23%. 

Więc ceny mogą się różnic i to nawet o dużo bo to 6 zł 

Z sms administracja dostaje tylko 50% kwoty, reszta to podatek i to że firma dająca takie usługi też musi zarobić.

Opublikowano

Mam pewien problem... W dniu wczorajszym serwer działał mi bez problemów, a dziś od rana po próbie zalogowania się na serwer wyskakuje mi błąd "Metin2 nie odpowiada", a po dłuższej chwili odlaguje i wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem" czy jakoś tak...

Clienta patchowałem, ściągałem na nowo itp

Opublikowano

Mam pewien problem... W dniu wczorajszym serwer działał mi bez problemów, a dziś od rana po próbie zalogowania się na serwer wyskakuje mi błąd "Metin2 nie odpowiada", a po dłuższej chwili odlaguje i wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem" czy jakoś tak...

ściągnij net framework 4.0

Opublikowano

Serwer z prezentacji wydaje się być bardzo ciekawym serwerem na który z chęcią zawitam. Tylko szkoda, że na doungeony trzeba aż po 3 osoby ;/ Nie dało by się tego zmienić na 2 ? chodzi mi o te początkowe wódz orków itp

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Serwer z prezentacji wydaje się być bardzo ciekawym serwerem na który z chęcią zawitam. Tylko szkoda, że na doungeony trzeba aż po 3 osoby ;/ Nie dało by się tego zmienić na 2 ? chodzi mi o te początkowe wódz orków itp

Już dawno zmieniono na 2 osoby. Chyba Dungeon 50 tez jest na 2 osoby.

PS- Padło wam CH3 i CH4 :) Jak na tyle czasu od startu, to nic takiego :D

Opublikowano

Serwer spoko,tylko mam 1 problem na obu postaciach nie mogę dodać w talent,klikam "plus" i nic się nie dzieje,wie ktoś co zrobić?

Opublikowano

Serwer spoko,tylko mam 1 problem na obu postaciach nie mogę dodać w talent,klikam "plus" i nic się nie dzieje,wie ktoś co zrobić?

usuń pliki z folderu pack: /locale.wtf i locale.rar - odpal patchera od nowa.

logo.png

Opublikowano

c7bII6z.png

Event OX rozpocznie się o godzinie 18:10 (zapisy na Event od 17:50 do 18:10)
Prosimy o wcześniejsze przybycie na Event a nie wchodzić na 'ostatnią chwilę'.
Będą dwie rundy tego eventu - jedna po drugiej.

Nagrody będą rozdawane co 3 pytania:

- Malże
- Kupony SM

- Fiolki Osiągnięć

- Zwoje Ewolucji

- Marmury Błogosławieństwa

- Wory z Nagrodami

- Pieczęci rekruta

XMAsvgu.png

Event ZUO rozpocznie się o godzinie 19:30 i będzie podzielony na przedziały:
- CH1 PUSTYNIA 1-45LVL
- CH2 PUSTYNIA 46-74LVL
- CH3 PUSTYNIA 75LVL+

Prosiłbym o kulturalne zachowanie podczas eventu, a osoby które będą utrudniały organizacje eventu mogą zostać 'nagrodzeni' :)

logo.png

Opublikowano

Pomożecie ?

Pomijam fakt, że od dobrych 2 dni siedzę na kanale pomocy thori na waszym ts i pomimo obecności 2 adminów nikt nie raczył mi pomóc...

Opublikowano

Serwera nie polecam szybko sie nudzi i jest nastawiony pod hajs nie liczy sie kur!$ zdanie graczy. Kupilem "mini-irokeza" a dostalem "IROKEZA" chcialem dodac bony pvm dodalo pvp chcialem je zmienic to mi kur## w ogole osrany IROKEZ znikna a oddac smy to nie laska kur$## .

Zobacz sam jak się zachowujesz. Tak jak ziomek napisał, wszystko działa, zostało przetestowane. Tylko ty masz z tym problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...