Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawili rekawiczke czy nadal nie dziala?

nastepny problem: exp za misje nie jest dodawany.

Moze by tak administracja pisala czy ma zamiar poprawic te błędy ?

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xDDD...

Zacząłem grać z 4 kumplami, gdy już troche pogralismy i uzbieralismy sporo kasy na medale to postanowiliśmy je kupić.

Każdy z nas kupił ponad 10 medali bodajże, ja osobiście kupiłem 15, z tych 15 wlazł mi 1 xDD. Po czym inny kumple mieli tak samo (= . Powchodzili im na ponad 10 1 lub 2 medale.

Gdy, zapytałem na wołaj czy tak jest ludzie odpowiedzieli że mieli równie tak samo, lub podobnie.

Nie ma expa za misje juz spory czas, nawet nie raczycie naprawić. Czy żeby zrobić tego jeba***** bojowca trzeba kupić z IS-a ? Ile daliście na szanse medali 5% ?

Bo to nie możlliwe , żeby tak krzywo wchodziły. I nie tylko ja tak miałem [ ; 

Opublikowano

Kupić zioło od innych graczy ;d 

Proplem w tym, że te zioło nie dropi. ^^ 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

xDDD...

Zacząłem grać z 4 kumplami, gdy już troche pogralismy i uzbieralismy sporo kasy na medale to postanowiliśmy je kupić.

Każdy z nas kupił ponad 10 medali bodajże, ja osobiście kupiłem 15, z tych 15 wlazł mi 1 xDD. Po czym inny kumple mieli tak samo (= . Powchodzili im na ponad 10 1 lub 2 medale.

Gdy, zapytałem na wołaj czy tak jest ludzie odpowiedzieli że mieli równie tak samo, lub podobnie.

Nie ma expa za misje juz spory czas, nawet nie raczycie naprawić. Czy żeby zrobić tego jeba***** bojowca trzeba kupić z IS-a ? Ile daliście na szanse medali 5% ?

Bo to nie możlliwe , żeby tak krzywo wchodziły. I nie tylko ja tak miałem [ ; 

Chyba serwery pomyliłeś, do bojowca spaliło mi może 5 medali a po bojowcu troszkę więcej. Poza tym medale lecą jak szalone w trudnym lochu i nie ma w ogóle problemu z nimi i co ważniejsze jest na nich dobry zarobek. 

xD 

Opublikowano

Do 17lvla konia spaliło mi może z 10 medali xD

Komus sie tam na górze poj****y serwery

Co do expa za questy to prawda nie dostaje sie go, niefajnie.

Eventów nie ma troche muka tutaj. 

Zaczyna sie nudzic

Opublikowano

Nie poyebaly mi sie servery [ ; .

A co do przedmówcy ma racje, server widocznie jest zwykły z dobrą reklamą.

Sam server to nuda, bez wkładu administracji. Co do eventów to fakt nie ma nic, administracja również chyba nie ma zamiaru poprawić buga z expem z misji.

Tak jak wspomniałem, server nudny z dobrą reklamą. Nie polecam

Opublikowano

Nie poyebaly mi sie servery [ ; .

A co do przedmówcy ma racje, server widocznie jest zwykły z dobrą reklamą.

Sam server to nuda, bez wkładu administracji. Co do eventów to fakt nie ma nic, administracja również chyba nie ma zamiaru poprawić buga z expem z misji.

Tak jak wspomniałem, server nudny z dobrą reklamą. Nie polecam

Troszkę śmieszny jesteś, wbiłeś 25 lv max 30, nie możesz zrobić konia i uważasz serwer za nudny. W moim przypadku konia militarnego zrobiłem w 2 dni, także nie wiem w czym problem. Ponadto cały czas robię questy i zarabiam na lepsze EQ. Także mam dla Ciebie radę zmień tą grę, bo nie ona dla Ciebie. 

Co do serwera polecam, jest bardzo dużo questów, jest na czym zarabiać i wgl, co do eventów to nie wiem gram tu od niedawna, ale myślę że już niedługo coś ciekawego się wydarzy ;) 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;)

O gościu, idz tam na lola wracaj Lee Master .

Tyle ile na priwach siedziałem, tyle wszystkie mi sie praktycznie podobały lecz ten akurat mocno ssie.

Jest w sumie kilka nowości i to fajnych, lecz server bez opieki administracji straci bardzo szybko, tyle z mojej strony.

Opublikowano

@GordOnix ;)

O gościu, idz tam na lola wracaj Lee Master .

Tyle ile na priwach siedziałem, tyle wszystkie mi sie praktycznie podobały lecz ten akurat mocno ssie.

Jest w sumie kilka nowości i to fajnych, lecz server bez opieki administracji straci bardzo szybko, tyle z mojej strony.

Serwer bez opieki ? to dlaczego Adams i Ziomek siedzą na forum praktycznie 24/h ? xD SS : http://scr.hu/2rvo/htb4d

Poza tym jeżeli serwer Ci się nie podoba to idź na inny i tyle. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Nie rozmawiaj z trollem..

Na forum wbiła zapowiedz dzisiejszych eventów, jutro ciąg dalszy.

logo.png

Opublikowano

Dużo ludzi na serwie? Opłaca się grać?

­

Na poprzedniej stronie masz SS z m1. Czy opłaca się grać ? jeżeli lubisz tego typu serwery to jasne że tak, jest co robić i co najważniejsze administracja się cały czas zajmuje. Także polecam. 

xD 

Opublikowano

Na poprzedniej stronie masz SS z m1. Czy opłaca się grać ? jeżeli lubisz tego typu serwery to jasne że tak, jest co robić i co najważniejsze administracja się cały czas zajmuje. Także polecam. 

Dzięki za info. Na pewno zawitam ;)

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, ale przydały by się jakieś ułatwienia, urozmaicenie i zmiany żeby grało się przyjemniej i było na czym zarobić, tym bardziej teraz kiedy jest dobra reklama, macie coś w planach ? Np dodanie dropu zmianek/dodań z metinów - czym wyższy lv metina tym większy drop ? bo rely w tej chwili kiepsko z tym zarobkiem, a chyba chcecie by gracze wam zostawali na dłużej ? bo w tej chwili wygląda to tak, że ludzie wbiją 70 i kończą bo nie ogarniają, rozumiem hard no ale ma być przyjemność z gry a nie męczarnia i monotonia. 

Oczywiście polecam i czekam na zmiany. 

xD 

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, ale przydały by się jakieś ułatwienia, urozmaicenie i zmiany żeby grało się przyjemniej i było na czym zarobić, tym bardziej teraz kiedy jest dobra reklama, macie coś w planach ? Np dodanie dropu zmianek/dodań z metinów - czym wyższy lv metina tym większy drop ? bo rely w tej chwili kiepsko z tym zarobkiem, a chyba chcecie by gracze wam zostawali na dłużej ? bo w tej chwili wygląda to tak, że ludzie wbiją 70 i kończą bo nie ogarniają, rozumiem hard no ale ma być przyjemność z gry a nie męczarnia i monotonia. 

Oczywiście polecam i czekam na zmiany. 

Ludzie czy Ty? Wbiłeś raptem 70 lv i nie radzisz sobie z dalszą grą.. Więc stań na tym lv,zarób na dobre EQ i wtedy rusz do przodu.

Opublikowano

Ludzie czy Ty? Wbiłeś raptem 70 lv i nie radzisz sobie z dalszą grą.. Więc stań na tym lv,zarób na dobre EQ i wtedy rusz do przodu.

widzisz ja może na 70 a wallander ma już zamiar z tego powodu skończyć na 50 Filmik : https://www.youtube.com/watch?v=aUojUW9csKc 

Mam nadzieje, że administracja coś ogarnie ;) 

xD 

Opublikowano

Problem nie polega na trudności serwera a nastawieniu ludzi w dzisiejszych czasach. Metin się wypala i ostatnie chwile z tą grą ludzie wolą spędzić na łatwych serwerach a nie wracać do expienia 1 lvl'a ponad kilka godzin. Jak widać dobrze zrobiony hard z najlepszym youtuber'em u boku nie ma tylu online co easy bez reklamy ze słabą maszyną.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Witam, oplaca sie tutaj grac... ? ile online?

Graczy jest naprawdę sporo bo teraz jest spora reklama i mam nadzieje że administracja to wykorzysta i zacznie ogarniać serwer. Jak na razie polecam. 

xD 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEasyEasyEasy

I trudnosci tez. Pokolenie tez sie wymienia - graja coraz mlodsi gracze, ktorzy coraz szybciej zmieniaja serwery. Wchodza nowe gry, ktore graficznie bija takiego metina i zostawiaja po sobie "slad". Starsi gracze, dla ktorych tamte czasy i expenie byli frajda, ida na studia, zakladaja rodziny etc. Wedlug mnie Thoria jest naprawde dobrym serwerem, w naprawde zlych czasach. Chocby nie wiem jaka byla reklama, ten serwer nie przejdzie - jest za trudny.

Przykre, ale prawdziwe - dziesiec lat temu osmiolatek biegal za pilka, a teraz dociska klawisze na padzie.

Opublikowano

Troszkę o serwerze z perspektywy gracza.

Gram na Thorii od startu do teraz. Na początku bardzo mi się podobała aktywność administracji, codzienne aktualizacje, które zawsze wprowadzały to czego aktualnie gracze potrzebowali i naprawiano błędy które utrudniały grę. Z czasem ta aktywność topniała do zera. . Dropu z metków na mapie 90 juz nie mam, expic też już się nie da. Z 3 tyg temu obiecywano nam mapę 105lv, rzekomo mapa podobno już jest trzeba tylko ustawić moby. Dungeony też na minus, smok zbugowany, nemera zbugowana, bramy piekieł raczej nieopłacalne. Tak na teraz to lepiej zostać na niższym lv bo chociaż coś można robić :D Zdecydowałem się narazie odłożyć Thorie do czasu, aż zostanie to wszystko poprawione, bo zdania o serwerze nie zmieniłem i nadal uważam, że wyróżnia się na tle gówna które wychodzi :)

Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia na serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...