Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postękałeś? Wyraziłeś swoją fajną opinię? OK, to teraz logout na zawsze.

Tyłek Ci się spiął? Turlaj wrotki do działu publikacje bo nie chcę łapać procentów. 

Edytuj jeszcze ten post pięć razy bo ja tego nie widzę. Wszędzie sajko-fani, japierdole.

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że ten serwer był tworzony przez rok no i musze się wypowiedzieć bo trochę zaśmiane na głos. 

• W dwa tygodnie można stworzyć serwer dziesięc razy lepszy o podstawach fabuły, rozgrywki, schematów ulepszania, zawarcia dungeonów/map, ogarnięcia setów, ulepszaczy i reszty dupereli nie zapominając o istotnych szczegółach - Wam to zajęło podobno rok plus jest to druga edycja,
  • Ikonki clientowe nie są dopasowane do metina, nie są wymiarowe przez co szpecą prawie całego klienta,
  • Wasz system ulepszania, procentowy o d*** rozbić - nie dopasowany procent do itemów na mniejszy level między innymi,
  • Regulamin to macie kozacki,
  • Umiejętności do petów to przesada, jak się założe na wysokich levelach będą zbyt OP,
  • Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce,
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować,
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD,
  • Drzewo talentów - to WOW czy Metin2? Kolejny system o d*** rozbić,
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza,
  • Zgłoszenia w grze - nie sprawdzi się, więcej roboty dla Was - zamiast skorzystać z normalnego supportu via WWW,
  • Propsuję, że zmieniliście source strony bo wcześniej te podatności mnie gryzły (np: /guild,id=5)

Nic do Was nie mam chłopaki ale wstawiliście to coś z dużą reklamą (Wallander), który dostanie za nagrywki grube siano a tak na prawdę serwer potrzebuje dużej ilości poprawek żeby był przyjazny dla gracza. Reklama robi za Was ogromną robotę.

Ja to bym zmienil albo leipiej ujme poprawil niktore podpunkty ale niechce mi sie po raz kolejny :D

Zapraszam do gry i polecam serwer!

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że ten serwer był tworzony przez rok no i musze się wypowiedzieć bo trochę zaśmiane na głos. 

• W dwa tygodnie można stworzyć serwer dziesięc razy lepszy o podstawach fabuły, rozgrywki, schematów ulepszania, zawarcia dungeonów/map, ogarnięcia setów, ulepszaczy i reszty dupereli nie zapominając o istotnych szczegółach - Wam to zajęło podobno rok plus jest to druga edycja, // Napiszesz 500 questów fabularnych z dobrymi dialogami i pomysłowym przebiegiem misji? 1 powód autyzmu.
  • Ikonki clientowe nie są dopasowane do metina, nie są wymiarowe przez co szpecą prawie całego klienta, // Tutaj nie wnikam, Twój gust może masz rację.
  • Wasz system ulepszania, procentowy o d*** rozbić - nie dopasowany procent do itemów na mniejszy level między innymi, // To już jest indywidualna sprawa administratorów, ich serwer ich wybór, nie powinieneś tego oceniać.
  • Regulamin to macie kozacki, // Brak sensownego argumentu. 2 powód autyzmu.
  • Umiejętności do petów to przesada, jak się założe na wysokich levelach będą zbyt OP, // Nie sprawdziłeś a się wypowiadasz? 3 powód autyzmu.
  • Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce, // Dla Ciebie może gówno dawać a GRACZ(nie inny admin) będzie się cieszył. 4 powód autyzmu.
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować, // Widać, że nie wszedłeś na serwer ponieważ istnieje chat królestwa (!) oraz chat globalny (@). 5 powód autyzmu.
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD, // Potrzeba 3-5 kluczy. 6 powód autyzmu.
  • Drzewo talentów - to WOW czy Metin2? Kolejny system o d*** rozbić, // Kwestia gustu.
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza, // Kwestia gustu, ocenić system będzie można dopiero gdy się serwer rozwinie, nie wcześniej. 7 powód autyzmu.
  • Zgłoszenia w grze - nie sprawdzi się, więcej roboty dla Was - zamiast skorzystać z normalnego supportu via WWW, // Nie umiesz zrobić w grze z filtrowaniem to narzekasz.
  • Propsuję, że zmieniliście source strony bo wcześniej te podatności mnie gryzły (np: /guild,id=5) // Nie wiem, nie wypowiadam się.

Nic do Was nie mam chłopaki ale wstawiliście to coś z dużą reklamą (Wallander), który dostanie za nagrywki grube siano a tak na prawdę serwer potrzebuje dużej ilości poprawek żeby był przyjazny dla gracza. Reklama robi za Was ogromną robotę.

0LsM05U.png

Opublikowano

• W dwa tygodnie można stworzyć serwer dziesięc razy lepszy o podstawach fabuły, rozgrywki, schematów ulepszania, zawarcia dungeonów/map, ogarnięcia setów, ulepszaczy i reszty dupereli nie zapominając o istotnych szczegółach - Wam to zajęło podobno rok plus jest to druga edycja, // Napiszesz 500 questów fabularnych z dobrymi dialogami i pomysłowym przebiegiem misji? 1 powód autyzmu.
  • Ikonki clientowe nie są dopasowane do metina, nie są wymiarowe przez co szpecą prawie całego klienta, // Tutaj nie wnikam, Twój gust może masz rację.
  • Wasz system ulepszania, procentowy o d*** rozbić - nie dopasowany procent do itemów na mniejszy level między innymi, // To już jest indywidualna sprawa administratorów, ich serwer ich wybór, nie powinieneś tego oceniać.
  • Umiejętności do petów to przesada, jak się założe na wysokich levelach będą zbyt OP, // Nie sprawdziłeś a się wypowiadasz? 3 powód autyzmu.
  • Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce, // Dla Ciebie może gówno dawać a GRACZ(nie inny admin) będzie się cieszył. 3 powód autyzmu.
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować, // Widać, że nie wszedłeś na serwer ponieważ istnieje chat królestwa (!) oraz chat globalny (@). 4 powód autyzmu.
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD, // Potrzeba 3-5 kluczy. 5 powód autyzmu.
  • Drzewo talentów - to WOW czy Metin2? Kolejny system o d*** rozbić, // Kwestia gustu.
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza, // Kwestia gustu, ocenić system będzie można dopiero gdy się serwer rozwinie, nie wcześniej. 6 powód autyzmu.
  • Zgłoszenia w grze - nie sprawdzi się, więcej roboty dla Was - zamiast skorzystać z normalnego supportu via WWW, // Nie umiesz zrobić w grze z filtrowaniem to narzekasz.
  • Propsuję, że zmieniliście source strony bo wcześniej te podatności mnie gryzły (np: /guild,id=5) // Nie wiem, nie wypowiadam się.

Kto mówi o 500 questach faublarnych? To, że twój serwer przypomina całkowicie inną gre to nie znaczy, że ten który ja w przyszłości będę tworzył także będzie szedł nurtem twojego myślenia. Oceniać mogę co mi się żywnie podoba. Prezentacja pokazuje = i to ona ma mnie zachęcić. I autystą to możesz nazwać sobie gościa, który Ci zabezpieczał WWW bo twoja strona lata jak firanka w mojej kuchni. Bez pozdrowień bo mnie wkurwiłeś a mogłeś miło odpisać i nie musiałbym tutaj latać z takim argumentem.

Opublikowano

@Matzar

Droszkę się spinasz o to że Wallander nie wybrał vesterisa?

Co do serwer to zalezy od ludzi... Ale moim zdaniem kto bd teraz napierdalal na hardach takiego rodzaju jak juz sie robi cieplo na  i zbliza sie koniec roku szkolnego.

Wallander rozkreci kazdy serwer ale gora na 3 miesiace ^^ Potem wszystko obraca sie o 360 stopni i serwerow juz nie idzie odratowac ^^ Jest kilka takich przykladow.

Mysle ze tutaj bd podobnie...

Opublikowano

@Matzar

Droszkę się spinasz o to że Wallander nie wybrał vesterisa?

Co do serwer to zalezy od ludzi... Ale moim zdaniem kto bd teraz napierdalal na hardach takiego rodzaju jak juz sie robi cieplo na  i zbliza sie koniec roku szkolnego.

Wallander rozkreci kazdy serwer ale gora na 3 miesiace ^^ Potem wszystko obraca sie o 360 stopni i serwerow juz nie idzie odratowac ^^ Jest kilka takich przykladow.

Mysle ze tutaj bd podobnie...

A czy ja jestem w teamie vesterisa, że mam się spinać? Lol.

Opublikowano

Kto mówi o 500 questach faublarnych? To, że twój serwer przypomina całkowicie inną gre to nie znaczy, że ten który ja w przyszłości będę tworzył także będzie szedł nurtem twojego myślenia. Oceniać mogę co mi się żywnie podoba. Prezentacja pokazuje = i to ona ma mnie zachęcić. I autystą to możesz nazwać sobie gościa, który Ci zabezpieczał WWW bo twoja strona lata jak firanka w mojej kuchni. Bez pozdrowień bo mnie wkurwiłeś a mogłeś miło odpisać i nie musiałbym tutaj latać z takim argumentem.

Rzuciłeś szkołę po gimnazjum? Po co mieszasz mój projekt do tematu Thorii? Nie błaznuj typie. Rozmawiamy o Thorii, pamiętaj.

Mój pierwszy zarzut jest taki, że przez 2 tygodnie nie napiszesz 500 questów które są na Thorii więc Twój argument jest inwalidą.

Tak samo nie rozmawiamy o mojej stronie o którą nie musisz się martwić, na zaś napiszę, że o moje forum jak i serwer też znie musisz się martwić.

Nie obchodzi mnie to czy Cię wkurwiłem, napisałeś jak głąb posta bez przemyślenia to zostałeś styrany, proste jak ruchanie.

0LsM05U.png

Opublikowano

• Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce, // Dla Ciebie może gówno dawać a GRACZ(nie inny admin) będzie się cieszył. 4 powód autyzmu.
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować, // Widać, że nie wszedłeś na serwer ponieważ istnieje chat królestwa (!) oraz chat globalny (@). 5 powód autyzmu.
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD, // Potrzeba 3-5 kluczy. 6 powód autyzmu.
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza, // Kwestia gustu, ocenić system będzie można dopiero gdy się serwer rozwinie, nie wcześniej. 7 powód autyzmu.

od kiedy Ty tak cundlu w d*** Adamsowi wchodzisz? druga sprawa, wiesz w ogóle co to autyzm? może lepiej weź sobie słownik i pierdolnij się nim, w ten pusty łeb.

Opublikowano

Nie.....może z 3/4 bugi są, ale nie jest pobugowany.

edit: Hool, zmniejszcie cene za buty wiatru u handlarki...1kk to za dużo jak na początek serwera. Albo dodajcie buty 4ever

już mamy plan co do Waszego biegania :) będzie fajnie rozwiązane. 

@ % na początkowe itemki będzie poprawiony/ułatwiony :)

@ EDIT: rozumiem, że się uaktywniacie bo dowiedzieliście się, że Walalnder zdecydował się kręcić tutaj. 

Jednak ogarnijcie się... Wallander sam testował serwer a Wy pierdzielicie na temat serwera i oceniacie go a nawet na niego nie wbiliście... litości...

Pilnujcie swoich projektów i pohamujcie zazdrość. 

@ Edit2: Zapraszam na forum serwera :)

Opublikowano

Rzuciłeś szkołę po gimnazjum? Po co mieszasz mój projekt do tematu Thorii? Nie błaznuj typie. Rozmawiamy o Thorii, pamiętaj.

Mój pierwszy zarzut jest taki, że przez 2 tygodnie nie napiszesz 500 postów które są na Thorii więc Twój argument jest inwalidą.

Tak samo nie rozmawiamy o mojej stronie o którą nie musisz się martwić, na zaś napiszę, że o moje forum jak i serwer też znie musisz się martwić.

Nie obchodzi mnie to czy Cię wkurwiłem, napisałeś jak głąb posta bez przemyślenia to zostałeś styrany, proste jak ruchanie.

Rzeczywiście, styrałeś mnie jak administracja MPCForum wyrzucając twoją prezentację z forumka bo była zbyt słaba. Pancze, że aż wyskoczyłem przed monitor. Nie chce mi się z tobą ciskać bo to strata czasu i dla mnie i pewnie dla Ciebie. Z fartem.

Opublikowano

Co się najbardziej opłaca kupić PD/złota moneta/rękawica złodzieja z IS?

Bo zostało mi 170sm.

sam musisz zdecydować :) 

@ 350 + rośnie 

Opublikowano

Ile ludzi  gra ?

około 300

Co się najbardziej opłaca kupić PD/złota moneta/rękawica złodzieja z IS?

Bo zostało mi 170sm.

Rękawiczkę lepiej zostań sobie na 35/53lvl i klep metki, wbijaj skille, i questy porób 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

sam musisz zdecydować :) 

@ 350 + rośnie 

Ale pytam się tak, co najbardziej mi będzię potrzebne, czyli czy bez PD będzie można jakies większe lvl wyexpić, czy rękawica się przyda bo jest dobry zarobek.

Opublikowano

już mamy plan co do Waszego biegania :) będzie fajnie rozwiązane. 

@ % na początkowe itemki będzie poprawiony/ułatwiony :)

Początkowe to znaczy jakie?

Plan wejdzie w życie dziś w nocy?

Opublikowano

myslałem aby zagrać z ekipą, ale troche się zniechęciliśmy, myśleliśmy, że będzie grało około tysiąca osób, a tutaj 300-400 tylko, no nic może zawitami jak serwer się rozwinie, bo narazie to słabo ale serwer dobry

Opublikowano

myslałem aby zagrać z ekipą, ale troche się zniechęciliśmy, myśleliśmy, że będzie grało około tysiąca osób, a tutaj 300-400 tylko, no nic może zawitami jak serwer się rozwinie, bo narazie to słabo ale serwer dobry

będzie 1k+ spokojnie :) zawitaj tutaj za 3-4dni ;) 

Opublikowano

narazie daje sobie przerwe z serwerem, w*****a mnie te 100 speda, niektóre misje nie działają już 2 nie działały 1 została naprawiona więcej misji nie robie

wjub1h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...