Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up  

pierscien anty expa jest za punkty PO  kosztuje 150 nie wiem czy mozna go przekladac 

2xup

nom mozliwe ale staralem sie wybijac caly spot mozliwe ze wina lezy po mojej stronie  a  dzialaja wam te podstawowe pety??

nie działa bon na potwory, jeśli chodzi o podstawowe pety ;)

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś w granicach godziny 12:00 miała miejsce drobna aktualizacja serwera wnosząca następujące poprawki. Kolejnej aktualizacji możecie się spodziewać dzisiaj w godzinach późnej nocy. Jeśli macie jakieś propozycje prosimy wyrażać je na forum. 

W takim razie wchodźcie na te forum, i sprawdzajcie propozycje, bo jak na razie Ziomek opowiedział się tylko w jednym temacie.

i faktycznie, bon na potwory nie działa.

Opublikowano

hmmm chyba mylicie bugi z edycjami na wasze sugestię co uznajemy za słuszne i je wprowadzamy lub nie. 

Bugi to były poprawione z dwa drobne... 

Tak dla ścisłości to brak zwojów teleportacji to też np nie bug a Wasza propozycję z cyklu "co chcecie mieć na serwerze". Jeśli uznajemy coś za słuszne to jest to dodawane... Brak tego to nie bug.. 

Opublikowano

W takim razie zagraj na serwie i lataj pod samo DT około 10 minut kilka razy dziennie. Wkurwilbys się i dodał sobie możliwość zapisywania :) wiec takie coś musi być.

Opublikowano

To na początek:

1) zmniejszyć ceny potek, szczególnie zielonych u handlarki

2) zmniejszyć cene akcesoriów ślubnych

3) zwiększyć (nie za dużo) resp metków w m2.

4) dodać  zapisywanie lokacji

5) przy ulepszaniu niech pokazuje się %

6) dodać drop 5b z jakichś bossów, powiedzmy od wodza albo best. Kapitana w górę (nie 100%)\

Umieszczam to tutaj, bo od wczoraj tylko 1 osoba wypowiedziała się na temat między innymi tych poprawek na forum. 

Kto za -> like.

Opublikowano

W takim razie zagraj na serwie i lataj pod samo DT około 10 minut kilka razy dziennie. Wkurwilbys się i dodał sobie możliwość zapisywania :) wiec takie coś musi być.

Mi się wydaje, że powinien być TP pod DT, bo to jest bez sensu.

Opublikowano

no dobra ale ja nie tylko to wymienilem i nie opisywalem tego jako BUG 

bugiem sa niedzialajace darmowe pety ktore nie dodaja silny na potwory 

bugiem sa braki np mobow ork wojownik(potrzebny do misji)

bugiem chociaz juz naprawionym byl brak mozliwosci zdobycia mieczow +0(podkresle ze zostalo to ogarniete)

i jest jeszcze wiecej ale narazie nie chce mi sie ich wymieniac bo i tak nie czytacie tego co pisze 

nadal sie zastanawiam nad wyborem serwera wiec nie polece ale tez nie bede przeciwny 

neutral

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Czy lot z metinow 50-75 jest lepszy niz z tych 1-45 ? Chodzi mi o ilosc KU , ilosc i plus KD , itemy. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

tak ;) jest lepszy 

A co do mojego pytania, na tym piętrze w DT z metinem na 70 jest resp mobów, czy nie ma?

P.S Podobno Kowal w DT zbugowany jest, to prawda?

Opublikowano

Napewno się tym przejął.

Tak, akurat na niego widzowie maja bardzo duzy wplyw, ogladnij chociaz kilka filmikow ;-)

Czy rady / egzo leca z wszystkich metkow, od m1?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Napewno się tym przejął.

Gdybys wiedzial on nie jest kolejnym pseudo youtuberem i bierze pod uwage wypowiedzi swoich widzow :) Mysle ze jesli hejt nie ustąpi to Wallander raczej zmieni serwer.

12323722033766872934.jpg

Opublikowano

gra chociaż 500 osób?

Na poprzednich stronach pisali, ze gra "350+" osob.. Po filmiku wallandera tez widac, ze zbyt wielkiej publicznosci tu nie ma.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na poprzednich stronach pisali, ze gra "350+" osob.. Po filmiku wallandera tez widac, ze zbyt wielkiej publicznosci tu nie ma.

Wallander wrzucił filmik 1h temu, a ten chce już 1k+ na serwerze..... boże 

Opublikowano

Gdybys wiedzial on nie jest kolejnym pseudo youtuberem i bierze pod uwage wypowiedzi swoich widzow :) Mysle ze jesli hejt nie ustąpi to Wallander raczej zmieni serwer.

12323722033766872934.jpg

Też bym  mu polecał zmienić serwer, bo ten wcale nie jest taki : mega" jak sie wydaje.. :)

Opublikowano

Wallander wrzucił filmik 1h temu, a ten chce już 1k+ na serwerze..... boże 

Ziomeczku nie wal w ISa, zainwestuj w ksiazki :v

Koles pytal ile jest osob online, tak? Napisalem ze sadzac po tym, co w filmiku pokazal wallander - niewiele. A pokazal on m.in. kanal handlowy w jinno m1. Czy rozwialem twe watpliwosci?

Reklama niby dobra, ale server jakos do gustu mi nie przpadl..

Mimo to ponawiam swe pytanie:

czy rady/egzo dropia z metkow od m1?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...