Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ze byl na becie nic nie swiadczy. 

Ktos pisal ze spokojnie +500 osob bedzie na starcie, a jest te 200.

Nie wiem co mam o tym myslec.

jest 350 i rośnie... do wieczora będzie z 600 więc spokojnie. 

Wy bierzecie ilośc osób na teamspeaku za ilośc online w grze... czytajcie uważnie. 

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ze byl na becie nic nie swiadczy. 

Ktos pisal ze spokojnie +500 osob bedzie na starcie, a jest te 200.

Nie wiem co mam o tym myslec.

Kto ci pisał że będzie 500+? 

PS. 1-sze egzo w moim posiadaniu :D

@edit: Hool, jak jest z pelerynkami na małych lvl? Bo jak z samych kd, to troche lipa, bo zaczynają się problemy z nimi.

Opublikowano

jest 350 i rośnie... do wieczora będzie z 600 więc spokojnie. 

Wy bierzecie ilośc osób na teamspeaku za ilośc online w grze... czytajcie uważnie. 

Karol, a ilość postaci w Rankingu się aktualizuje na bieżąco? Bo obecnie (18:54) jest 209 postaci.

Serwer Polecam, dobra ekipa go robi, zobaczymy co z niego będzie.

Opublikowano

Karol, a ilość postaci w Rankingu się aktualizuje na bieżąco? Bo obecnie (18:54) jest 209 postaci.

Serwer Polecam, dobra ekipa go robi, zobaczymy co z niego będzie.

co 30min ranking + cache 

Opublikowano

No i już znalazłem niedopatrzenia, mianowicie respy metinów w m1 ( aktualnie tylko w m1 sprawdzałem ) mają złe kordy, bo respią się w ścianach

Opublikowano

Czemu przedmioty w IS nie są dokładnie opisane? Celowy zabieg? Zmarnowałem ~700SM na zakup nic nie wartych rzeczy.
Zakupiłem peta Yeti aby uzyskać bon 1000 HP; 10 na mooby i 50 wartość ataku - nie otrzymałem nic poza pieczęcią (uzyłem przedmiotu od handlary...muszę expić peta który jest na czas...)
Zakupiłem pieczęć dzika wojennego licząc na bon 20% na potwory...nie ma nawet 1% na mooby.

Będzie zmienione coś w tym kierunku? Zmarnowana kasa...

Opublikowano

Mam problem z klientem, pobrałem klienta normalnego i aktualizator, wypakowuje oba te pliki do 1 folderu, najpierw włączam aktualizator, gdzie przez jakiś czas pobiera mi jakieś tam pliki, natomiast gdy pobieranie się już skończy i mogę nacisnać "Graj" to nic się nie dzieje, tak samo ikonka "Thoria client" po prostu żadnej reakcji. Wątpię, żeby była to wina antywirusa, bo czy był włączony, czy nie było tak samo, dodawałem też do wyjątków. Mam windows 8 jakby coś. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Polecam bardzo gra się przyjemnie przede wszystkim nie ma bugów co bardzo się ceni. Poza tym ze metki się respia w niedostępnych miejscach ale o tym wspomniał już kolega wyżej. Zapraszam do gry!

Opublikowano

Serwer jak najbardziej wart polecenia, ruszył bez żadnych problemów, zero bugów co się rzadko zdarza. Liczba graczy jak narazie mała ale tendencja rosnąca więc będzie dobrze :) Zapraszam serdecznie na serwer :)

Opublikowano

Ile online ? 

Zalozonych kont 441 , z czego pewnie 1/3 gra. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mam problem z klientem, pobrałem klienta normalnego i aktualizator, wypakowuje oba te pliki do 1 folderu, najpierw włączam aktualizator, gdzie przez jakiś czas pobiera mi jakieś tam pliki, natomiast gdy pobieranie się już skończy i mogę nacisnać "Graj" to nic się nie dzieje, tak samo ikonka "Thoria client" po prostu żadnej reakcji. Wątpię, żeby była to wina antywirusa, bo czy był włączony, czy nie było tak samo, dodawałem też do wyjątków. Mam windows 8 jakby coś. Proszę o pomoc.

up

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...