Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thoria thoria i jeszcze raz thoria 

Po 1 server startowal jakis 1miesiac temu lub wczesniej 

po 2 padl chyba po 30min

po 3 co z tego ze sa prezentacje na YT 

po 4 kazdy z tych YouTuberow ma ponad 50% kupionych subow 

po 5 to ze jakis YouTuber zrobi prezentacje i poleci server nie znaczy ze bedzie duzo ludzi

po 6 wiekszosc ludzi pogra chwilke i skonczy

po 7 i ostatnie jest ponad 100tysiecy takich samych serverow na kturych graja tylko ludzie z top-ki

Powodzenia i pozdro 

1. Startowal rok temu ^^ Doinformowany w uj

2.Padl po miesiacu.

3.Chyba napisał hools ze od weekendu zaczna się serie.

4.Aha wallander i Uzurpator maja kupione suby dobrze wiedzieć

5.Fakt ale co z tego? ^^

6.Czyli są to sezonowcy którzy niemają co robić z wolnym czasem.

7.Nope 150tysięcy nie kłam

Pozdrawiam i Żegnam.

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz że jak wbijesz petowi 100lv i zniknie i tak się zapisują statystyki ze 100lv? A nie sry nie wiesz bo niedowiedziales się tego bo trzeba plakac hahahaha

zacytuj fragment z prezentacji, plx

Opublikowano

Thoria thoria i jeszcze raz thoria 

Po 1 server startowal jakis 1miesiac temu lub wczesniej 

po 2 padl chyba po 30min

po 3 co z tego ze sa prezentacje na YT 

po 4 kazdy z tych YouTuberow ma ponad 50% kupionych subow 

po 5 to ze jakis YouTuber zrobi prezentacje i poleci server nie znaczy ze bedzie duzo ludzi

po 6 wiekszosc ludzi pogra chwilke i skonczy

po 7 i ostatnie jest ponad 100tysiecy takich samych serverow na kturych graja tylko ludzie z top-ki

Powodzenia i pozdro 

1/2. Wiele serwerów miało swój Rework. Chociażby Dreikon, na którym grało ok 2k ludzi, gdy nagrywał Wallander.

3. To z tego, że jest to reklama i jak komuś się spodoba, to wejdzie i zagra?

4.Pierdolnij się w czółko koleś. Wallander jest profesjonalnym YTberem. Czy widziałeś gdzieś choć jeden jego filmik, żeby sępił lajki, suby, jak tej niedojdy pokroju Thail'a i Respecta? Wallander wybił się ponad rok temu, na swoim 1 koncie, gdy nagrywał z PL i ma swoich widzów, 1h po uploadzie filmu i jest ponad 400 komentarzy i 2x tyle Like, a ty mówisz, że on ma suby kupione.

5. Invoria S2/Dreikon/Ascarial s1 i s2 Tam nagrywali ci więksi YTberzy i graczy przyszło za nimi w cholerę.

6. Takie głupoty to sobie kolego wciskaj. Jak komuś się podoba serwer, to gra na nim długo, to że tobie się odechciewa, nie znaczy, że wszystkim do okoła też.

7. po 1-sze, :ktÓrych" po 2 Co z tego że jest dużo serwerów, jak 90% graczy jest zgromadzonych na 6-7 serwerach?

Tak więc, twoje argumenty są z dupy wzięte. Pozdro].

Opublikowano

ło  co tu chodzi... wbił człowiek do prezentacji 12lat (wnioskując po "ktury" i składni) i hejtuje bo to serwer hard...

Wallander ma mieć hejt bo zagra na serwerze medium/hard jak zapowiadał? nie ogarniam... 

Mimo wszystko, dziekujemy za opinię... tylko już nie spamcie. 

Opublikowano

ło  co tu chodzi... wbił człowiek do prezentacji 12lat (wnioskując po "ktury" i składni) i hejtuje bo to serwer hard...

Wallander ma mieć hejt bo zagra na serwerze medium/hard jak zapowiadał? nie ogarniam... 

Mimo wszystko, dziekujemy za opinię... tylko już nie spamcie. 

Zapowiadał też, że nie będzie nagrywać z nowych serwerów, więc coś mu się pojebało ehehehehe.

kto robił ceny w IS?

SMS 12.30 ---> 120 SM

Bojowiec ----> 150 SM

xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Co powiesz na temat nick'u osoby TOP1? :)

Na moje jest nie stosowne , i może urażać kogoś przekonania religijne :)

Nie sprawdzałem jak macie w regulaminie , ale na wielu serwerach byłaby za to blokada :)

Opublikowano

a ty po pierwsze naucz sie czytac bo widze ze ktos cie jeszcze nie nauczyl xD a chwalenie sie ze masz jakies top14 buahahaha a i jeszcze 1 przejdz mutacje zanim cos napiszesz bo czytajac twoj post slyszalem piski xD

a po 2 granie w Metka ? heheh wole CS-a lepsza zabawa 

Hehe 1v1 w cs kozaku ; ) ? Top 14 z eq i skillami ktore taki no-sklill jak ty robił by 3 dni. Ja mam sie nauczyc pisac? Zacytuj mnie w momencie gdzie popełniłem jakiś błąd. Słyszałes piski? To nie trzymaj matki w szafie, a skoro chcesz sprawdzić kto wiecej  latek zaprszam na ts, ale ostrzegam mozesz troszke sie zdziwic małolacie ; ).

sygna2.png

Uczeń
Opublikowano

Co powiesz na temat nick'u osoby TOP1? :)

Na moje jest nie stosowne , i może urażać kogoś przekonania religijne :)

Nie sprawdzałem jak macie w regulaminie , ale na wielu serwerach byłaby za to blokada :)

nie ma regulaminu mozna grac na wh :P

Opublikowano

Tak btw to ma być regulamin serwera ? "Witam konsumenta"? Na dobrą sprawę mogę latać odpalony, a gdy dostane bana moge sie bronic tym iz nie ma regulaminu.

sygna2.png

Opublikowano

Mam pewien problem z postacią.
Nie mogę dodać punktów w siłę - zatrzymało się na 89.
Pet nie dodaje punktów siły - rozdane 15 punktów w siłę i nie jest to dodane do statystyk postaci (EXP)

Opublikowano

Hehe 1v1 w cs kozaku ; ) ? Top 14 z eq i skillami ktore taki no-sklill jak ty robił by 3 dni. Ja mam sie nauczyc pisac? Zacytuj mnie w momencie gdzie popełniłem jakiś błąd. Słyszałes piski? To nie trzymaj matki w szafie, a skoro chcesz sprawdzić kto wiecej  latek zaprszam na ts, ale ostrzegam mozesz troszke sie zdziwic małolacie ; ).

http://steamcommunity.com/profiles/76561198109721900/

dodaj i gramy. Obrażając jego matkę pokazałeś, że można śmiało na ciebie pluć, spaślaku.

zmienicie cene bojowca?

Opublikowano

Jeżeli pety są na 21 dni, a cena ich przekracza 25zł  to ja podziękuje. Nie będę wywalać 100zł msc na serwer. A osoby, która na niego wydadzą będą najlepsze. Bojowiec + pety + fryzura + bony u handlarki do tych przedmiotów..powodzenia.

Wybacz ale nierozumiem na inncyh serwerach jest inaczej? Niema IS? Bo wnioskuje po twojej wypowiedzi że niepowinno być ISu.

Peta można dostać z misji ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...