Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz ale nierozumiem na inncyh serwerach jest inaczej? Niema IS? Bo wnioskuje po twojej wypowiedzi że niepowinno być ISu.

Peta można dostać z misji ^^

Oczywiście, że nie o to mi chodzi, natomiast miesięczne wydawanie 100zł na serwer to przesada. 

Jeżeli peta można dostać z misji to nie ma już problemu. 

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale żeby go mieć znowu będę musiał kupić.. i tak co msc.

peta masz za free (z misji)... nawet dostajesz z kufrów zwoje SM... 

Pet kosztuję 10-15zł a nie 25 ale masz go za free z gry więc nie trzeba kupować. 

@Sul24 dodaje ale tabelka w grze nie wyświetla. Poprawimy ją aby pokazywała. 

Opublikowano

Wbilem pogralem i podziekuje. Serwer nie dla mnie.

Hejtowac nie bede ale polecic tez nie moge. Moge jedynie stwierdzic ze jest to serwer (moim skromnym zdaniem) hard z jedynie lekka nuta medium.

Opublikowano

Wbilem pogralem i podziekuje. Serwer nie dla mnie.

Hejtowac nie bede ale polecic tez nie moge. Moge jedynie stwierdzic ze jest to serwer (moim skromnym zdaniem) hard z jedynie lekka nuta medium.

Czyli innym mówiąc polecasz ją osobą które lubią posiedzieć na dłużej i pograć ;)

Opublikowano

powiem wam, że nawet przyjemnie się gra. :D Ciekawy pomysł z tymi skrzyneczkami czy co to, które dropią na low lvlach.

Ktoś Ci się włamał na konto? Bo od dwóch stron strasznie 'hejtujesz' a tu taki post.. nono.

logo.png

Opublikowano

Ktoś Ci się włamał na konto? Bo od dwóch stron strasznie 'hejtujesz' a tu taki post.. nono.

nie dodałem żadnego posta o takiej treści, tylko trochę śmiesznie jest zrobiony IS (chodzi mi o bojowca np) i te pety czasowe, no ale widzę, że wprowadzicie stałe, na plus.

polecam

Opublikowano

Super serwer 

Jeszcze na takim, nie grałem

Może jakieś raty serwerowe powiedzmy do 20? :D

Jeśli już to raty po  20 bo ludzie pracują w sobotę :D

Opublikowano

Nie myslicie, że 1kk za buty wiatru to troche za dużo? 

Ja tutaj się ciesze z 120k, jak moge fmsa ulepszyć.

Jak na początek, to za 100k były by ok. A i potki za PO się  kończą.

Opublikowano

Ma ktos dzialajace wh tutaj poza wh od siela? :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Dungeon z orkami (30lvl) wymaga 3 osobowego pt kazdy po 30lvl+ .

Ciezko ludzi na to nazbierac nawet xD

Do tego % na ulepszenie jest bardzo niski , kazdy na wolaj juz o tym pisze ... 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Czyli serwer pobugowany?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie.....może z 3/4 bugi są, ale nie jest pobugowany.

edit: Hool, zmniejszcie cene za buty wiatru u handlarki...1kk to za dużo jak na początek serwera. Albo dodajcie buty 4ever

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że ten serwer był tworzony przez rok no i musze się wypowiedzieć bo trochę zaśmiane na głos. 

• W dwa tygodnie można stworzyć serwer dziesięc razy lepszy o podstawach fabuły, rozgrywki, schematów ulepszania, zawarcia dungeonów/map, ogarnięcia setów, ulepszaczy i reszty dupereli nie zapominając o istotnych szczegółach - Wam to zajęło podobno rok plus jest to druga edycja,
  • Ikonki clientowe nie są dopasowane do metina, nie są wymiarowe przez co szpecą prawie całego klienta,
  • Wasz system ulepszania, procentowy o d*** rozbić - nie dopasowany procent do itemów na mniejszy level między innymi,
  • Regulamin to macie kozacki,
  • Umiejętności do petów to przesada, jak się założe na wysokich levelach będą zbyt OP,
  • Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce,
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować,
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD,
  • Drzewo talentów - to WOW czy Metin2? Kolejny system o d*** rozbić,
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza,
  • Zgłoszenia w grze - nie sprawdzi się, więcej roboty dla Was - zamiast skorzystać z normalnego supportu via WWW,
  • Propsuję, że zmieniliście source strony bo wcześniej te podatności mnie gryzły (np: /guild,id=5)

Nic do Was nie mam chłopaki ale wstawiliście to coś z dużą reklamą (Wallander), który dostanie za nagrywki grube siano a tak na prawdę serwer potrzebuje dużej ilości poprawek żeby był przyjazny dla gracza. Reklama robi za Was ogromną robotę.

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że ten serwer był tworzony przez rok no i musze się wypowiedzieć bo trochę zaśmiane na głos. 

• W dwa tygodnie można stworzyć serwer dziesięc razy lepszy o podstawach fabuły, rozgrywki, schematów ulepszania, zawarcia dungeonów/map, ogarnięcia setów, ulepszaczy i reszty dupereli nie zapominając o istotnych szczegółach - Wam to zajęło podobno rok plus jest to druga edycja,
  • Ikonki clientowe nie są dopasowane do metina, nie są wymiarowe przez co szpecą prawie całego klienta,
  • Wasz system ulepszania, procentowy o d*** rozbić - nie dopasowany procent do itemów na mniejszy level między innymi,
  • Regulamin to macie kozacki,
  • Umiejętności do petów to przesada, jak się założe na wysokich levelach będą zbyt OP,
  • Ten system z błogosławieństwem doś nie jest potrzebny bo 1-3% to gówno w praktyce,
  • Czat dla jednego królestwa w tych czasach to niewypał - powinniście z tego całkowicie zrezygnować,
  • Kręte klucze x100 na komnate smoka - xD,
  • Drzewo talentów - to WOW czy Metin2? Kolejny system o d*** rozbić,
  • System energii - s**t, nikt już z tego praktycznie nie korzysta oprócz paru serwerów bo się nie sprawdza,
  • Zgłoszenia w grze - nie sprawdzi się, więcej roboty dla Was - zamiast skorzystać z normalnego supportu via WWW,
  • Propsuję, że zmieniliście source strony bo wcześniej te podatności mnie gryzły (np: /guild,id=5)

Nic do Was nie mam chłopaki ale wstawiliście to coś z dużą reklamą (Wallander), który dostanie za nagrywki grube siano a tak na prawdę serwer potrzebuje dużej ilości poprawek żeby był przyjazny dla gracza. Reklama robi za Was ogromną robotę.

Postękałeś? Wyraziłeś swoją fajną opinię? Happy nie? :D

Serwer jest dopracowany, a to że gdzieś tam coś nie wyjdzie, to normalne.

Akurat mi client w niczym nie wadzi, estetycznie wykonany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...