Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie lepsze butki wiatru oraz miksy 60 speeda, bo się biega jak gówno. :v

Mikstury 60% szybkości ruchu są na serwerze, dosyć łatwo dostępne.

Dzięki Tobie już wiem jak biega gówno, dziękuję.

@@Thoria

Antyka skąd zdobędę? U bestów nie ma, więc zastanawiam się jak go mam zdobyć - 30 min na przeklętych i nic. :/

­

Opublikowano

Jaki jest % na ulepszenie z +5 na +6 ?

podejrzewam ze 20-30 %. 

wyjebalem cala kase na zrobienie mieczyka 15lvl +6 . Zajebiscie  -.- 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Tajemnicza Książka 1
Wędrujący domokrążca prosi o dostarczenie 20 Śrebrnych mieczy +0
U NPC jest Srebrny Miecz+5
Proszę o zmiane wymaganego przedmiotu +0 na +5.

Opublikowano

Jaki jest % na ulepszenie z +5 na +6 ?

podejrzewam ze 20-30 %. 

wyjebalem cala kase na zrobienie mieczyka 15lvl +6 . Zajebiscie   -.-

7 razy na +8 fms spalony za 8 razem wbilo :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Puaczcie puaczcie dzieci ; ) jutro będzie cebulari jak my bd biegali w eq +9 ,a wy cały czas bd stali w miejscu bo zamiast ruszyć trochę mózgownicą wolicie płakać. Nie włożylem w is nawet 1zł ,a jednak widnieje w topce ; ). Btw co do petów to chyba bez mózgu masz misje na peta u stajennego? Wbiłeś chociaż ten lvl ,aby wiedziec iz taka misja jest? Nie bo wolisz kur@# płakać.

sygna2.png

Opublikowano

Rzeczy do poprawienia moim zdaniem :

Dlaczego nie moge handlowac zwyklymi zmiankami i dodaniami? Nie mowie tutaj o zielonych

Po zamknieciu dozo jak chcesz dac handel przed koncem 10 sekund wyskakuje niemiecki komunikat, kosmetyczny blad

I na koniec po co to zmienianie ch skoro nie działa poprawnie? Na 10 zmian może poprawnie udało mi się 2 razy zmienić ch takto ciągle kick był

A i bym zapomniał naprawie ch w lochu v1 bo jak bedzie pozniejsza godzina przy 1 ch w lochu bedzie ciezko o wbicie nawet 1% ; ). Mozecie sobie logac po kazdym ch i tak wrzuca was tylko na jedno

sygna2.png

Opublikowano

Server zapowiadal sie fajnie ale ale ale wole zagrac na serwie ZŁOD**EJA lub innym Hardzie niz tu sory ale server nie godny polecenia 

Zagrac sie da ale i tak sie wam znudzi po 1/2 tygodniach a na serwie zostana ci kturym uda sie cos osiagnac wiedz zycze powodzenia.

Opublikowano

@errold12 Jak nauczysz się pisać po polsku to tutaj wróć. Widać ,że nie dorosłeś do takiego serwera idź graj na jakimś śmiesznym IZI serwerku tam może będziesz wstanie rywalizować z kolegami z twojego przedziału wiekowego,ja nie włożyłem 1zł w is ,a jestem w top 14 ; )

sygna2.png

Opublikowano

@errold12 Jak nauczysz się pisać po polsku to tutaj wróć. Widać ,że nie dorosłeś do takiego serwera idź graj na jakimś śmiesznym IZI serwerku tam może będziesz wstanie rywalizować z kolegami z twojego przedziału wiekowego,ja nie włożyłem 1zł w is ,a jestem w top 14 ; )

Czyli serwery hard są dla "dojrzałych"?xD

Dojrzali ludzie nie grają w tą zjebaną gre.

Wallander dostanie fale hejtu i tyle będzie z serii.

Opublikowano

Czyli serwery hard są dla "dojrzałych"? xD

Dojrzali ludzie nie grają w tą zjebaną gre.

Wallander dostanie fale hejtu i tyle będzie z serii

Fale hejtu? Ty normalny jesteś? 

Gdyby przejmował się hejtami(których ma jak kot napłakał) to by przerwał serię z Zakrei po 1 odcinku. A on nagrywał aż do upadku serwera.

Opublikowano

Maciej wróżbita z Ciebie widze.

Zakrea misiek.

I po serii powiedzial, ze nigdy wiecej serii z nowego i tak hejtowanego serwera.

Opublikowano

a ty po pierwsze naucz sie czytac bo widze ze ktos cie jeszcze nie nauczyl xD a chwalenie sie ze masz jakies top14 buahahaha a i jeszcze 1 przejdz mutacje zanim cos napiszesz bo czytajac twoj post slyszalem piski xD

a po 2 granie w Metka ? heheh wole CS-a lepsza zabawa 

Opublikowano

Zakrea misiu. :)

@1361622928-U485574.pngdigital.

I po serii powiedzial, ze nigdy wiecej serii z nowego i tak hejtowamego serwera.

Tylko, że Thoria nie jest w żaden sposób hejtowana.

Patrzysz na jakiegoś idiotę jednego z drugim, który nie chce się pomęczyć żeby wbić na fmsa+9?

Gratuluję.

Opublikowano

Widzisz nieogladam jakoś go wybacz , a co do YTberow i nagrywania niesądzisz że prawdziwi mają w 4 literach hejt i robią to co uważają za słuszne?

P.S Wbijać na serwer!

Za ponad stówke za odcinek grałbym nawet na najbardziej zbugowanym serwerze.

Opublikowano

Thoria thoria i jeszcze raz thoria 

Po 1 server startowal jakis 1miesiac temu lub wczesniej 

po 2 padl chyba po 30min

po 3 co z tego ze sa prezentacje na YT 

po 4 kazdy z tych YouTuberow ma ponad 50% kupionych subow 

po 5 to ze jakis YouTuber zrobi prezentacje i poleci server nie znaczy ze bedzie duzo ludzi

po 6 wiekszosc ludzi pogra chwilke i skonczy

po 7 i ostatnie jest ponad 100tysiecy takich samych serverow na kturych graja tylko ludzie z top-ki

Powodzenia i pozdro 

Opublikowano

Thoria thoria i jeszcze raz thoria 

Po 1 server startowal jakis 1miesiac temu lub wczesniej 

po 2 padl chyba po 30min

po 3 co z tego ze sa prezentacje na YT 

po 4 kazdy z tych YouTuberow ma ponad 50% kupionych subow 

po 5 to ze jakis YouTuber zrobi prezentacje i poleci server nie znaczy ze bedzie duzo ludzi

po 6 wiekszosc ludzi pogra chwilke i skonczy

po 7 i ostatnie jest ponad 100tysiecy takich samych serverow na kturych graja tylko ludzie z top-ki

Powodzenia i pozdro 

x2

i do tego czasowe pety xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...