Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy pojawi się filmik u wallandera?

Odpowiedź była gdzieś wcześniej, możliwe, że w niedzielę, jeśli nie to w poniedziałek. Także podejrzewam, że trzeba się spodziewać jutro odcineczka ^^

Opublikowano

Serwer dobry.
Małym nakładem pieniędzy dorobiłem się aury na G1 i dobrego eq.
Przydałoby się kilka rzeczy typu możliwość zapisywania pozycji.

Za co dokładnie zdobywa się PO? Na małym lvlu ~30 w chwilę wpadło mi ponad 100 PO lecz teraz bardzo mało leci...
Skąd poza szkatą alchemii czy jakoś tak leci cor draconis?
Drop kd +3/4 będzie podniesiony?

Opublikowano

w patcherze .. w rogu koło X do zamknięcia i _ do minimalizacji 

A mi ten patcher nie działa jak klikam na tą opcje automatycznie się zamyka i wyskakuję błąd.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Na 30 min mam około 30-40 medali z rękawicą ;o? 

Co tu powiększać :P

na 35 co 2 spoty jeden medal jak nie gorzej , też z rękawicą

Stay Trippin.

Opublikowano

Dziś w nocy wgraliśmy na serwer kolejną aktualizację, która urozmaici Wam rozgrywkę. 

• Podniesiono nieco szansę na zdobycie Pakunku Zbiegłego z przeciwników
  • Zmniejszono cenę Olejku Wygnania u Handlarki Różności
  • Zmodyfikowano ilość Punktów Osiągnięć za zdobywane osiągnięć
  • Zniesiono koszt Yang w uszlachetnieniu u kowala
  • Od teraz czat wołaj jest globalny
  • Medale Konne podczas nauki na poziom militarny i bojowy dają 100% szansy
  • Dodano opcję wymiany ksiąg umiejętności na inną losową u NPC Hanny
  • Dodano pierścień blokady doświadczenia do sklepu za Punkty Osiągnięć
  • Zwiększono szanse na zdobycie Instrukcji Jazdy Konnej z potworów
  • Dodano Cukier Dla Konia do świata gry
  • Poprawiono przydzielanie bonusów przez pieczęci zwierzaków

logo.png

Opublikowano

Dziś w nocy wgraliśmy na serwer kolejną aktualizację, która urozmaici Wam rozgrywkę. 

• Podniesiono nieco szansę na zdobycie Pakunku Zbiegłego z przeciwników
  • Zmniejszono cenę Olejku Wygnania u Handlarki Różności
  • Zmodyfikowano ilość Punktów Osiągnięć za zdobywane osiągnięć
  • Zniesiono koszt Yang w uszlachetnieniu u kowala
  • Od teraz czat wołaj jest globalny
  • Medale Konne podczas nauki na poziom militarny i bojowy dają 100% szansy
  • Dodano opcję wymiany ksiąg umiejętności na inną losową u NPC Hanny
  • Dodano pierścień blokady doświadczenia do sklepu za Punkty Osiągnięć
  • Zwiększono szanse na zdobycie Instrukcji Jazdy Konnej z potworów
  • Dodano Cukier Dla Konia do świata gry
  • Poprawiono przydzielanie bonusów przez pieczęci zwierzaków

Po co znowu wprowadziliście ten czat globalny?

Totalna głupota bo w jinno dzieciaki spamują i pierdola głupoty a w shinso był spokoj i mozna bylo pogadac..

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na medium/hard raczej tego nie będzie.

A powinno być albo chociaż zwoje powrotów do zapisywania pozycji u handlarki. To już nie te czasy żeby biegać przez wszystkie mapy non stop. Przecież to wiekszość graczy na początku od razu odstraszy.

Opublikowano

Pozdrawiam zmienienia niby na 100% czytanie militara ;  ) właśnie spalony medalami 20 razy pod rząd, proponuje to naprawić....jak narazie dalej nie czytam bo nie ma zamiaru marnować kasy na zbugowaną  misje.

sygna2.png

Opublikowano

Pozdrawiam zmienienia niby na 100% czytanie militara ;  ) właśnie spalony medalami 20 razy pod rząd, proponuje to naprawić....jak narazie dalej nie czytam bo nie ma zamiaru marnować kasy na zbugowaną  misje.

Ale ty ziomeczku kłamiesz ostro, nie ma takiej opcji żeby Ci spaliło 20 razy pod rząd medal bo 20kk to ty w EQ na oczy nie widziałeś.

Po 2 ten system który jest aktualnie jest dobry moim zdaniem.

Ale i tak podczas przerwy która aktualnie trwa mają go poprawić. 

Opublikowano

Militar wszedł za trzecim razem. Nowa zmiana na pewno spodoba się nowym graczom.

Proszę kogoś z administracji o rozpiskę jakie bony mogą wejść do wierzchowca. Nazwa i wartości występujące.

Opublikowano

up duzo jest jeszcze do naprawienia  

brak zapisywania pozycji odstrasza(zrob sobie np dt biegaj w piekle jak idiota...) 

zlote klucze sa do szkat ale jak przeciagam to jest napisane nieodpowiedni klucz? 

jezeli nie masz dropu z is to uja podropisz rekawica kompletnie zbugowana i nie dziala prawidlowo(jest napisane ale wydaje mi sie ze drop jest nawet mniejszy)

misje na konia bojowego 100% a ludzia pali strasznie 

pet kompletnie nie dziala(ten z misji) mam dodane potwory i int i bez peta lub z nim leje tak samo 

czesto kicka z dunga na 30lvl 

duzo misji jest kompletnie chybionych np srebrne miecze+0???  kolejna misja list wonda rim trzeba zabijac ork wojownik ale na tym serwerze chyba one nie wystepuja bo szukalem przez godzine+ sprawdzalem wiki i brak takich mobkow na tym serwie 

i jeszcze kilka posrednich 

gra sie przyjemnie ale wydaje mi sie ze ludzi nie ma za duzo wiec nadal mam rosterke ktory serwer wybrac 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

up duzo jest jeszcze do naprawienia  

brak zapisywania pozycji odstrasza(zrob sobie np dt biegaj w piekle jak idiota...) 

zlote klucze sa do szkat ale jak przeciagam to jest napisane nieodpowiedni klucz? 

jezeli nie masz dropu z is to uja podropisz rekawica kompletnie zbugowana i nie dziala prawidlowo(jest napisane ale wydaje mi sie ze drop jest nawet mniejszy)

misje na konia bojowego 100% a ludzia pali strasznie 

pet kompletnie nie dziala(ten z misji) mam dodane potwory i int i bez peta lub z nim leje tak samo 

czesto kicka z dunga na 30lvl 

i jeszcze kilka posrednich 

gra sie przyjemnie ale wydaje mi sie ze ludzi nie ma za duzo wiec nadal mam rosterke ktory serwer wybrac 

Brak zapisywania pozycji to największy minus jaki widzę.

Drugim jest słaby drop kd +3/4 ale w sumie z czasem byłoby ich dużo, za dużo.

Jak dla mnie rękawica działa prawidłowo. Wiele czasu dropiłem z nią i bez niej i widzę że lepszy drop mam gdy jest używana.

Robiłem kilkanaście rady dungeon na 30lvl i wszystko było dobrze - może za dużo moobów i wywala Ci grę?

Opublikowano

up  

pierscien anty expa jest za punkty PO  kosztuje 150 nie wiem czy mozna go przekladac 

2xup

nom mozliwe ale staralem sie wybijac caly spot mozliwe ze wina lezy po mojej stronie  a  dzialaja wam te podstawowe pety??

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dziś w granicach godziny 12:00 miała miejsce drobna aktualizacja serwera wnosząca następujące poprawki. Kolejnej aktualizacji możecie się spodziewać dzisiaj w godzinach późnej nocy. Jeśli macie jakieś propozycje prosimy wyrażać je na forum. 

• Naprawiono Srebrne i Złote szkatułki
  • Zmodyfikowano ustawienie potworów na wyzwaniu "Droga Orczego Króla"
  • Zmodyfikowano drop z Orczego Króla
  • Zwiększono szansę na przeczytanie Medalu Konnego
  • Poprawiono inne pomniejsze błędy

logo.png

Opublikowano

Serwer okropnie pobugowany i nie dopracowany z tego co nawet widać po częstych aktulalizacjach i poprawkach.  takie coś powinno być robione na becie :D

Jak Walllander będzie z takiego serwera nagrywał  wyraźnie robi to dla kasy :D

Opublikowano

Serwer okropnie pobugowany i nie dopracowany z tego co nawet widać po częstych aktulalizacjach i poprawkach.  takie coś powinno być robione na becie :D

Po częstych aktualizacjach i poprawkach widać..ale to,że administracja nie ma w d***e graczy tylko naprawdę interesuje się serwerem.Pewnie jeżeli owe błędy byłyby wykryte na becie to by je naprawili już wtedy.

Opublikowano

Trochę masz racji bo jest parę bugów i rzeczy do zmiany ale nie przesadzajmy z tym "Okropnie" pobugowany...

Na serwerze gra się fajnie ale na moje trzeba poprawić parę rzeczy.

1. Dodać 5b do Pakunków

2. Naprawić pety

3. Wprowadzić możliwość anulowania misji

Te 3 rzeczy denerwują mnie najbardziej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...