Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer malina , wbijam z ekipą!

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Witam w configu istnieje opcja wyboru czcionki, lecz nie działa ona dobrze, domyślna i większa jest taka sama w kliencie. 

Prosiłbym o poprawienie tego, serwer wydaje się ciekawy i chętnie chciałbym na niego zawitać, niestety mała czcionka mi to uniemożliwia.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam w configu istnieje opcja wyboru czcionki, lecz nie działa ona dobrze, domyślna i większa jest taka sama w kliencie. 

Prosiłbym o poprawienie tego, serwer wydaje się ciekawy i chętnie chciałbym na niego zawitać, niestety mała czcionka mi to uniemożliwia.

Pozdrawiam :)

W jaki sposób? Niedowidzisz?

Opublikowano

Świetna równowaga pomiędzy expem a dropem. Widać że jeżeli ktoś robi serwery z pasją to wychodzą super projekty.

Polecam !  ^_^  

Opublikowano

Co niezmienia faktu że pisze jak byk medium/hard więc nieoczekuj łatwego grania.

Zrozum,że ja głównie mówiłem o usunięciu misji..

Opublikowano

Dodajcie możliwość przekładania rad pustelnika... mam kilka na dropie i nie mogę przełożyć, trochę bez sensu tym bardziej, ze egzo można już wyrzucać 

@edit: 
Wymiana KD na pelerynki bez zbędnego dialogu, przy wymianie 50KD trochę to zajmuje :/

@edit2:
nie zauważyłem, że jest opcja wymiany wszystkich KD w eq :P
@edit3:
jednak wszystko działa mój błąd

Opublikowano

Dodajcie możliwość przekładania rad pustelnika... mam kilka na dropie i nie mogę przełożyć, trochę bez sensu tym bardziej, ze egzo można już wyrzucać 

@edit: 

Wymiana KD na pelerynki bez zbędnego dialogu, przy wymianie 50KD trochę to zajmuje :/

Przeciez wymienia wszystkie jakie masz w eq, nie wymienia każdego z osobna.

Opublikowano

~350

Od jutra rusza Wallander, DIIIM i chyba Uzurpator

Uzu kreci z H******. I zdaje sie nie zamierza konczyc serii. Nie wiem czemu Hool o nim mowil. A czy Wallander rozkreci ten server? W sumie ciekaw jestem. Mi jakos do gustu nie przypadl, m.in. ze wzgledu na IS. A jak server slaby to nawet wallander go nie rozkreci :D

Powodzenia:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

Uzu kreci z H******. I zdaje sie nie zamierza konczyc serii. Nie wiem czemu Hool o nim mowil. A czy Wallander rozkreci ten server? W sumie ciekaw jestem. Mi jakos do gustu nie przypadl, m.in. ze wzgledu na IS. A jak server slaby to nawet wallander go nie rozkreci :D

Powodzenia:)

To prawda, Zakrea też nie cieszyła się dużą liczbą online mimo Wallandera xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

To prawda, Zakrea też nie cieszyła się dużą liczbą online mimo Wallandera xD

Poprawka. Zakrea nie cieszyła się dużym zainteresowaniem administracji mimo Wallandera.

Opublikowano

Poprawka. Zakrea nie cieszyła się dużym zainteresowaniem administracji mimo Wallandera.

Dokładnie, w sumie bez większej reklamy gra pare ludzi pożyjemy zobaczymy co to będzie dalej :)

Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko, mało gra jeszcze osób ale myślę, że to się szybko zmieni.

Można grać bez IS'a, lecz szkoda że IS taki drogi i zrobiony "czasowo" łatwo idzie stwierdzić, że chcecie zarobić, a pewnie za miesiąc serwer w d***e.

Grałem na jakimś serwerze Ziomka kiedyś, który padł po tygodniu, a serwer był dobry tylko w uj bugów.

Tak czy siak, polecam ;/

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Może, żeby zwiększyć trochę ilość yangów na małym lvlu, których jest bardzo mało to dacie możliwość sprzedaży ku u npc za np. 50k i nie trzeba będzie też wyrzucać tych najgorszych ksiąg, tylko będzie można je sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...