Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauwaz, ze jak dwie osoby maja odpalone pety to te procenty nic nie daja :)

Czytałem komentarze, żeby sprawdzić czy opłaca się na serwer wbić i zobaczyłem TO. Z tego wynika tylko to, że trzeba władować full is żeby coś znaczyć na tym serwerze :) Bonusy są duże, a jak nie masz peta to nie istniejesz tyle. Nie każdy tak szasta pieniędzmi, żeby sobie po kilka petów kupować, is ma dawać przewage ale bez przesady....

Opublikowano

online wiecej.

serio taki duży problem napisać ile online ?

pewnie dla tego że nawet 40 on nie ma

Opublikowano

Mimo iż administrator mi nie odpisuję , podejżewam koło 300 online , lecz widze reklama jest więc pewnie z 600/700 będzie grało ;3­

Gracze chwala serwer, ale w metinie panuje takie zaklamanie, ze kazdy moze podbijac swoje "online" jak na przetargu pewien milioner. Jezeli bedzie czym sie pochwalic i jak to poprzec argumentami to na pewno wam to jakos przedstawimy.

Opublikowano

Naprawicie to chunjo m2,Na dolinie ch1-to ch2,ch3,ch4....Tak spatchowałem.Tylko tam występuje ten błąd

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Odkrywca
Opublikowano

OPINIA : 

Na serwerze gram koło godzinki , i gra jest naprawdę bardzo przyjemna , resp metinów jest szybiuctki więc kazdy moze bić nie trzeba się trudzić z szukaniem ich ... 

Polecam !­

Opublikowano

Naprawicie to chunjo m2,Na dolinie ch1-to ch2,ch3,ch4....Tak spatchowałem.Tylko tam występuje ten błąd

Pracujemy nad tym.

OPINIA : 

Na serwerze gram koło godzinki , i gra jest naprawdę bardzo przyjemna , resp metinów jest szybiuctki więc kazdy moze bić nie trzeba się trudzić z szukaniem ich ... 

Polecam !­

Jeszcze tylko wiecej graczy, prawda?

Opublikowano

Roadblock.png

Pierwsza konserwacja za nami!

Edycje:

• zwiekszony o 50% drop medali
  • poprawione m2 chunjo (spatchowac klienta prosze)

Wlaczylismy takze 20% rat na 1 godzine, zapraszamy do gry! :)

Opublikowano

215 osób w rankingu nie wróży niczego dobrego, pograłem i stwierdzam że serwer w 2010 byłby ok.

Dzis pierwszy odc R3SPeCTa i zobaczymy.

Czy kostiumy z IS są na zawsze czy na czas ?

Tak, na zawsze

Opublikowano

A wbiję na kilka godzin, bo czekam na inny serwer. Całkiem ładnie wygląda lecz dawno nie widziałem medium/easy gdzie trzeba wbić 55ku do G i jeszcze samemu trzeba dropić wszystko xD

Jest 30 KU do G, pomylka w prezce. Zapraszamy na odcinek od R3SPeCTa, jezeli ktos sie waha nad rozpoczeciem gry. :)

https://www.youtube.com/watch?v=i76xcO4VYCM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...