Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Co do startu to rzeczywiście troszkę przesadzacie, bo powinna być dokładna godzina a nie (w sumie 2h różnicy) ktoś kto np czeka, na start a mógłby np zrobić coś innego w  tej chwili.

Co do licznika osób przydałby się aczkolwiek nie jest aż tak bardzo potrzebny. Dobry serwer można rozpoznać po osobach które się widzi w grze a nie po liczniku.

nie wiem jak ty , ja nie mam zamiaru grac w 10 osób xD

­

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd z waszej strony, bo to Wy czekacie na graczy, a nie gracz na serwer ;) 18:24 serwer jeszcze nie ruszył, jeśli nie ruszy do 19, serv dla mnie jest spalony, aczkolwiek projekt dobry ;)

OndteAw.png

Opublikowano

nie wiem jak ty , ja nie mam zamiaru grac w 10 osób xD

­

Spokojnie. Patrzac na obecne serwery i te ktore sa aktualnie na topie to Helios calkiem do nich dorasta, a nawet i przerasta (kwestia opinii). Wystarczy duza reklama i jestesmy na szczycie. Jutro R3SPeCT wrzuca pierwszy odcinek, dogadujemy sie z innymi Youtuberami i rozpoczynamy nasz plan reklamy.

Opublikowano

Błąd z waszej strony, bo to Wy czekacie na graczy, a nie gracz na serwer ;) 18:24 serwer jeszcze nie ruszył, jeśli nie ruszy do 19, serv dla mnie jest spalony, aczkolwiek projekt dobry ;)

Ostatnie testy robimy. Jestesmy juz praktycznie gotowi. :)

DATE STARTU PODAMY Z 30 MINUTOWYM WYPRZEDZENIEM!

Odkrywca
Opublikowano

Ostatnie testy robimy. Jestesmy juz praktycznie gotowi. :)

DATE STARTU PODAMY Z 30 MINUTOWYM WYPRZEDZENIEM!

Hih.. xD ostatnie testy w dzień startu ?

Mam pytanie :

1. Licznik na strone - kiedy będzie ?

2. Licznik kont - kiedy będzie ? 

3. Forum kiedy ogarniecie ? sam syf..

­

Opublikowano

Widzę kolejny raz jak ktoś na siłę próbuje odtwarzać globalny GF..

80% serwerów tego typu jest po prostu zamykane po jakimś czasie. Mała ilość graczy, nudny exp. Nie ma się z kim pobawić..

Nie polecam tej drogi, macie jakieś doświadczenie i obeznanie w tych plikach oraz edycji? czy po prostu odpalony na dedyku, działa i już?

Jeśli jednak zależy wam na graczach, róbcie jakieś eventy może?

A jak z teamem? Jesteś sam czy masz jakiś ogar zaufany team?

Sam raczej nie poradzisz sobie z problemami, a sądzę że będzie ich masa.

Nazwa mi się podoba. Zatem wbiję i sam zobaczę czy ma to sens. Powodzenia.

Opublikowano

Hih.. xD ostatnie testy w dzień startu ?

Mam pytanie :

1. Licznik na strone - kiedy będzie ?

2. Licznik kont - kiedy będzie ? 

3. Forum kiedy ogarniecie ? sam syf..

­

Lepiej przetestowac wszystko niz polec po starcie jak np. serwer z Twojej sygnaturki.

1. Nie bedzie, nie ulegniemy presji narzuconej przez was. Statystyki sa dla nas czyli administracji, a jak na razie to i tak nie ma sie czym chwalic (do czasu)

2. up

3. Kwestia gustu, stawiamy na minimalizm

Opublikowano

Przydałby sie bardziej rozbudowany regulamin albo jakiś taryfikator kar, bo widzę ze nie ma wzmianki o oszustach, bugach itd.

Sa to podstawy, ktorych nie musimy tlumaczyc (chodzi o boty). :)

Opublikowano

Wiem że to szczegóły. ale gryzą w oczy.
W tych czasach trudno się wybić i w wielu przypadkach najważniejsze są te najmniejsze szczególiki.

PS. Co z biżuterią? Bo nie ma nic w prezce (Albo slepy jestem)

Opublikowano

Wiem że to szczegóły. ale gryzą w oczy.

W tych czasach trudno się wybić i w wielu przypadkach najważniejsze są te najmniejsze szczególiki.

To nie szczegoly, a rzeczy oczywiste. Trudno sie wybic z nieco innych powodow, ale mimo wszystko to damy rade. Zapraszam do gry!

Opublikowano

Co z biżuterią bo nie ma jej wprezce?

Jest jeden set. Jezeli balans klas bedzie odpowiedni to dodamy kolejny: wazna rzecz w metinie, aby miec zapasowa opcje. :)

Opublikowano

­Dziwne, z czego się tego Złodzieja Dusz robi? Bo w setach jest podany jako pierwsza broń, a z tego co wiem to Tryton nie dropi nigdzie.

Opublikowano

Dobra za 3 minuty sobie resztę rzeczy posprawdzam :P

Tak więc wbijam ! Powodzenia.

@UszaTeK17 z tego co wiem to złodziej dusz dropi na DT, przynajmniej większości serwerach na których grałem to tak gorzej z trytonem :>

Opublikowano

­Dziwne, z czego się tego Złodzieja Dusz robi? Bo w setach jest podany jako pierwsza broń, a z tego co wiem to Tryton nie dropi nigdzie.

Jest to odpowiednik broni na 80.. taki maly bajer zaczerpniety z pla. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...