Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa od 130 to jakiś żart, idzie expić tylko na jednym spocie który 24/7 jest zajęty przez kumpli 210-tych lvl'ów ;)

Nie tylko to robiac misje biologa na ezoatach na kazdym spocie po 7 ludzi i ci ksuja , a zabic trzeba 700 gz ..

Tak samo z ogrami ^^

Opublikowano

Nie tylko to robiac misje biologa na ezoatach na kazdym spocie po 7 ludzi i ci ksuja , a zabic trzeba 700 gz ..

Tak samo z ogrami ^^

Zrobiłem tą misję 3x i ani razu nie stałem moim 210 i nie pilnowałem nowej postaci. ;] Trzeba trochę wytrwałości, a nie wiecznie się żalić jak to jest niedobrze.

@sherer kiedy ta rozpiska będzie co mówiłeś i gdzie?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zrobiłem tą misję 3x i ani razu nie stałem moim 210 i nie pilnowałem nowej postaci. ;] Trzeba trochę wytrwałości, a nie wiecznie się żalić jak to jest niedobrze.

@sherer kiedy ta rozpiska będzie co mówiłeś i gdzie?

To idz ja zrobic teraz i zobaczysz , 5 ludzi zawsze ksuje

Opublikowano

To idz ja zrobic teraz i zobaczysz , 5 ludzi zawsze ksuje

Robiłem ją wczoraj wieczorem i jakoś nikt mi się nie wpieprzał na spota.

Opublikowano

@sherer

Proponowałbym pomyśleć jeszcze nad sposobem zdobywania tych przepustek bo jeśli tylko z bossów to ciężko to widzę- osobiście nigdy nie ubiłem bossa z map 100+ (mam 210) i nawet nie wiem gdzie się respią/ ile ich jest :D

Opublikowano

Event OX zakończył się bez większych problemów.

Oto skrin:

MGRjoq8.jpg

@sherer

Proponowałbym pomyśleć jeszcze nad sposobem zdobywania tych przepustek bo jeśli tylko z bossów to ciężko to widzę- osobiście nigdy nie ubiłem bossa z map 100+ (mam 210) i nawet nie wiem gdzie się respią/ ile ich jest :D

Pomyślimy coś ;)

Opublikowano

Buty na 175 dają 25 bloku i 30 zaklęcia a na 210 - 15 bloku i 3k hp - przecież to w ogóle się nie opłaca przerabiać, mam nadzieje że zostanie to poprawione. 

I mam jeszcze taki problem, dlaczego nie działa mi opcja zapisz hasło ? zapisuje i nic się nie dzieje. 

druga sprawa po co na tym serwerze leci tyle pereł ? mam ich po 10k a na przerobienie potrzeba po 3 perełki gdzie jest 100% na przerobienie, kompletny bezsens. 

Co do serwera to polecam, bo jest okej i po zrobieniu EQ można się napierdalać na wojnach których jest w miarę sporo. 

xD 

Opublikowano

Gram na serwerze od prawie dwoch tygodni i powiem ze w mojej opini jest to narazie top1 easy w polsce. Licznik graczy w godzinach szczytu nawet dosiega 1.5k. Co do gry na serwerze, gra sie spoko jedyny minus to exp 150-160, o godzinie 4 rano na mapie 130 spot jest zajety. Administracja caly czas chce zmienic serwer na lepsze wiec tutaj macie wielkiego plusa!

@Edit

Zapomnialem napisac ze przydalo by sie zwiekszyc HP w porownaniu do dmg. Poniewaz pvp na 3skille mnie oraz pewnie wiekszosc graczy nie bawi.

I niech ktos sie zajmie tymi zgloszeniami na forum, poniewaz sa zglosenia z poczatku kwietnia ktore jeszcze nie zostaly rozpatrzone.

je0o.png

Opublikowano

Po paru dniach grania na serwerze stwierdzam iż...

PLUSY serwera

1. Stabilny - Czasami są kłopoty, przez DDoS'y ale to prawie na każdym dużym serwerze niestety tak jest.. Na szczęście mało odczuwalne w grze są te ataki, gdy już się pojawią! ;)

2. Konkretna, stabilna liczba online, jak na taką konkurencje.

3. Nie ma WIĘKSZEGO problemu z ulepszaczami do 120lvlu którego posiadam (Zobaczymy co dalej)..

4. Ciekawe funkcje, system run, dungeony, fajny wygląd broni, o zbrojach sie nie wypowiem niestety...

5. Bardzo fajna grywalność, kontakt z drugim graczem, Administracją.

6. Administracja siedzi, coś tam działa (Zawsze coś)

Nie ma róży bez kolców...

MINUSY serwera (Z mojej perspektywy, drobiazgi)

1. Poprawienie respu Metinów na Dolinie (Tak, żeby było ich więcej i dało się w miarę spokojnie zrobić misję u Uriela)
  2. M1 neutralne (nie idzie czasem nawet na ch3/4 kupić zmianek, dodań bo leją na wolnym..)

3. Zaktualizowanie prezentacji serwera. (Jest to chyba kluczowe)

4. Moim zdaniem powinien w m1 stać npc odpowiedzialny za tepanie na wszystkie dungeony, zamiast latać nie wiadomo gdzie.

5. Nie działające do końca cięcie z siodła

jeżeli ew. coś wymyślę jeszcze dopiszę ;) Jak narazie serwer jak najbardziej na PLUS! Polecam! ;)

Kto chcę, zapraszam na mój pierwszy odcinek z serwera TemidaMT2! =)

https://www.youtube.com/watch?v=u3sHAZIMZxo

­graphic.png

Opublikowano

O Co chodzi z tym expem z metków na mapie 130 ? Mam 154 lvl i 2xpd ubrane i z metka dostaje jakieś 0,20 %

Bo tylko za metiny niebios się dostaje około 10%. 

xD 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jaki jest sens w tym EQ na 210 ? 

Naszyjnik na 210 +0 daje te same bony co na +9 - po chuy mam to ulepszać ?

Bransa na 210 daje 1% na lud i 90 hp więcej niż ta 175 

Buty na 175 daja 25 blok i 30 zaklęcia a te na 210 15 blok i 3k hp 

Hełm na 175 daje 400 ataku a ten na 210 10 na ludzi 

kompletny bezsens w tym EQ na 210, jedynie co się opłaca robić to tarcza i kolczyki. 

xD 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jaki jest sens w tym EQ na 210 ? 

Naszyjnik na 210 +0 daje te same bony co na +9 - po chuy mam to ulepszać ?

Bransa na 210 daje 1% na lud i 90 hp więcej niż ta 175 

Buty na 175 daja 25 blok i 30 zaklęcia a te na 210 15 blok i 3k hp 

Hełm na 175 daje 400 ataku a ten na 210 10 na ludzi 

kompletny bezsens w tym EQ na 210, jedynie co się opłaca robić to tarcza i kolczyki. 

Ar3lek na forum pisał (bo pełno tam tematów m.in. o tym), że zwiększą wartości. Kiedy to nie wiem.

Opublikowano

Changelog przerwy technicznej:
- poprawiono łączenie się ksiąg, rękawic itd.
- zmniejszono dmg w łukach
- poprawiono bug z mountami po śmierci
- powiększono drop przetopów
- usunięto średnie z bransolety kadmowej
- poczyniono kolejne kroki w celu balansu klas

- poprawiono dolek expa na 150 poziomie

Opublikowano

Zagrałbym ale odpychają mnie te ''czasowe dopalacze'' ( kostium pet fryzura ) które są ''must have'' żeby liczyć się w pvp.

Te kostiumy itp można łatwo kupić w grze a zarobić na kostium jest bardzo łatwo.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak takie przedmioty są czasowe ( albo te pety klasowe ) to już mogę ocenić serwer że jest pod is

Skoro tak, to każdy serwer jest pod is. ;) Serwer musi się z czegoś utrzymywać, chłopie. Poza tym, w grze można spokojnie kupić takie kostiumy ponieważ ludzie kupują i wyprzedają.

Bycie hipokrytą takie proste.

­graphic.png

Opublikowano

Skoro tak, to każdy serwer jest pod is. ;) Serwer musi się z czegoś utrzymywać, chłopie. Poza tym, w grze można spokojnie kupić takie kostiumy ponieważ ludzie kupują i wyprzedają.

Bycie hipokrytą takie proste.

Skoro są 4 pety z abs na klasy i w dodatku na miesiąc to można ocenić że to przegięcie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...