Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam troszkę wolnego czasu, chciałabym sobie umilić wolne chwile i pograć na jakimś spoko serwerku bardziej pod 4 FUN/ PVP czy to taki typ serwera? :rolleyes:

*Jak długo się expi max lvl? - Sam exp dosc szybki, ale trzeba tez dropic ulepy.

* Czy serwer posiada mase bugów? - Pare, raczej nieszkodliwych.

*Jak z balansem postaci? Czy istnieje sytuacja taka, że BM lub Mental wymiata wszystkie postacie? <_< - Nad balansem jak pisali stale pracuja, ale zdaje sie byc stosunkowo ok.

*Czy administracja to dzieciaki, ile lat ma założyciel serwera? -.- - Raczej dziecmi nie sa.. ;)

*Serwer bardziej pod IS czy to co znajduje się w IS można również zdobyć w grze? - Ludzie sprzedaja rzeczy z ISu w grze.

* Jest bon 6/7? - Nie ma.

*Czy wywala postać podczas gry? ...(bardzo mnie to irytuje) :angry: - Rzadko.

*Czy serwer stoi na dobrej maszynie czy są lagi ? :( - Lagi do tej pory mialem raz.. ;)

Proszę o szybkie odpowiedzi administracji/ doświadczonych graczy ! <3

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ile aktualnie osób gra po południu? I 3 czy 2 królestwa są? :)

2 krolestwa, a graczy 700+, siega do ponad 1k nawet.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@komputervip

Arelek pogada z tutorem, kiedy wroci.

@sherer

A kiedy wróci? Czy nie wiesz?

Zależy mi bardzo na tym, aby odzyskać to konto i eq do pvp (walić już te bryłki)- mogę podać w razie czego login, hasło jakie było i poprzedni e-mail (ten przed zmianą). Macie dostęp do wszystkich danych więc aby odzyskać to raczej nie problem. :> Wystarczy poświęcić kilka minut.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serdecznie NIE POLECAM wymian poprzez TUTORA HAND

Przed chwilą mnie opierdolił na sure 210 z eq i bryłami- w zamian miałem dostać PSC 50zł. Nie możesz wykorzystać tego PIN-u do doładowania.  Taką wiadomość wywaliło mi po wpisaniu kodu a panowie się zmyli.

@sherer @Ar3lek

Chcę odzyskać moją surę z eq i wszystkim co było na tym koncie. Nie interesuje mnie to, że to nie Wasza wina, ale osoby, która jest odpowiedzialna za takie wymiany i wybrana przez was.

Wejdź na nasz ts, musimy to wyjaśnić.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Wejdź na nasz ts, musimy to wyjaśnić.

TO NIE BYŁ TUT TYLKO JAKAŚ PODRÓBA- DAŁEM SIĘ NABRAĆ. WYCOFUJE OSKARŻENIA CO DO PRAWDZIWEGO TUTA.

Byłem już na TSie z QUERY Bercik i prawdziwym Handem- wyjaśniliśmy. No chyba, że Ty  chcesz coś ze mną gadać odnośnie konta to kiedy będziesz?

@MrAr3lek

Opublikowano

Dobry serwer jak na easy, ale za mały % na ulepszenie eq jak na serwer easy. Serdecznie Polecam 

Weź się człowieku ogarnij. Komentujesz prawie każda prezke a pewnie na żaden serwer nie wbiłeś. Rozumiem chcesz nabić posty ale bez przesady....

@ Kto radzi sobie najlepiej w pvp???

Opublikowano

Już niedługo wyczekiwany update. Obserwujcie nasze poczynania ;)

A czy w update ogarniecie troche mape 130? :P

Metiny respiace sie w strefie bezpiecznej np?

Spoty, bo dobre do expa sa na cala ogromna mape de facto ze 2? (mimo, ze jest ogrom mobow, to sa one tak porozbiegane ze spotow nie ma dobrych prawie wcale..)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Postaram sie cos z tym zrobic.

Tylko wiesz, fajnie by bylo jakbyscie takie male bledy naprawiali stosunkowo nabiezaco :) Bo to to juz daawno powinno byc zrobione, a widzialem w kilku miejscach ze ludzie o tym pisali. To raczej roboty duzo nie jest, a przerwy 3-minutowe na szybkie łatki to mozecie robic nawet co noc, gracze wybacza jesli poprawi to komfort gry.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie mysleliscie nad dodaniem zeby ulepki wpadaly same do eq? bo to jest troche denerwujace zbierac ciagle to samo

Opublikowano

Moby na mapie 100 czasem moobki nie dostają dmg -_- wale z konia bo dropie ulepy a niektóre moby wgl nie obrywają dmg.

Strasznie to irytuje :x poza tym jest spoko serwer.

mojasygnan.png

Opublikowano

Moze pomyslicie nad tym, aby po nowym update zatrudnic jakiegos youtubera? Serwer jest tego warty! Po ostatnich zamieszaniach duzo ludzi szuka pewnie czegos :)

Opublikowano

@edeenka

Moze pomyslicie nad tym, aby po nowym update zatrudnic jakiegos youtubera? Serwer jest tego warty! Po ostatnich zamieszaniach duzo ludzi szuka pewnie czegos :)

Dokładnie. Jest tego wart :D Obczaiłem przez kilka dni około 5-6 privów i ten ( + jeszcze jeden który ma wyjść ) wydają mi się najlepsze ;)

­

Opublikowano

Nie mysleliscie nad dodaniem zeby ulepki wpadaly same do eq? bo to jest troche denerwujace zbierac ciagle to samo

Pod f7 masz autopickup :)

Moby na mapie 100 czasem moobki nie dostają dmg -_- wale z konia bo dropie ulepy a niektóre moby wgl nie obrywają dmg.

Na mapie 130 jest to samo :P One po prostu maja jakies opoznione czy tez spowolnione animacje i stad to wszystko...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pod f7 masz autopickup :)

Na mapie 130 jest to samo :P One po prostu maja jakies opoznione czy tez spowolnione animacje i stad to wszystko...

Jemu raczej chodzi o ulepki które są poza zasięgiem bo dropią z moobków które zostają odepchnięte.

Od samego początku tak jest i raczej nic z tym nie zrobią.

Opublikowano

Polecacie serwer tak żeby zacząć sobie od nowa? Dużo ludzi gra?

Pewnie z 700-/+ wiadomo bedzie mniej nie kazdy siedzi (jak ja) gdzie cieplo na dworze

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...