Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca się ponownie zaczynac? Ilość online podana na stronie jest rzetelna? Jaka postać najlepsza?

Graczy faktycznie jest sporo, nawet widac to po low-lvl mapach czyli m2, dolina, pustynia nawet.. sam wbilem wczoraj i moim zdaniem warto:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Właśnie zakończyły się konkursy organizowane przeze mnie i zostali ogłoszeni zwycięzcy :)

Serdecznie zapraszam na forum, w przyszłości pojawi się więcej konkursów!

PS.

Serwer kosa gram i jest spoko xD

Opublikowano

Kolega jakies 2 dni temu ulepszal eq do expa, bodajze to na 75 lvl i placil po 40kk za ulepszenia na +5 i wyzej. Teraz platne jest 429kk. O co chodzi?

Drugie pytanie - majac 100 lvl gdzie mam zdobyc b.perly? W red to juz praktycznie nie ma dropu z metkow, jest b.slaby, a na mapie od 100 w ogole biale nie leca, leca tylko niebieskie i czerwone...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kolega jakies 2 dni temu ulepszal eq do expa, bodajze to na 75 lvl i placil po 40kk za ulepszenia na +5 i wyzej. Teraz platne jest 429kk. O co chodzi?

Drugie pytanie - majac 100 lvl gdzie mam zdobyc b.perly? W red to juz praktycznie nie ma dropu z metkow, jest b.slaby, a na mapie od 100 w ogole biale nie leca, leca tylko niebieskie i czerwone...

z eq do expa tak jest trzeba w uj kasy wydać zeby zrobić poźniej nawet po 3b idzie na 1 ulepszenie

a białe od 130 leca jak chcesz białe pisz w grze do 210 napewno ci dadza bo maja tego po 5k+

Opublikowano

jeden z nielicznych gdzie w teamie jest jotuber a serwerek ma się dobrze.  

Opublikowano

Prezentacja nie jest uzupełniona tak jak miała być, więc spytam tutaj... Są tu jakieś dungi? Poza:
DT (gdzie nie leci nic ciekawego/przydatnego)
WW (gdzie na 8piętrze - po kowalu - rozbijasz metki i nic sie nie dzieje = zwalone)
Jakaś komnata potwora na którą nikt nie wie gdzie przepustka leci? ;p

Opublikowano

Prezentacja nie jest uzupełniona tak jak miała być, więc spytam tutaj... Są tu jakieś dungi? Poza:

DT (gdzie nie leci nic ciekawego/przydatnego)

WW (gdzie na 8piętrze - po kowalu - rozbijasz metki i nic sie nie dzieje = zwalone)

Jakaś komnata potwora na którą nikt nie wie gdzie przepustka leci? ;p

Dungow jest okolo 10 - wystarczy miec oczy szeroko otwarte. Co do przepustek - szukajcie ich u bossow, levelowo zblizonych do poziomu minimalnego tych przygod.
Opublikowano

Dungow jest okolo 10 - wystarczy miec oczy szeroko otwarte. Co do przepustek - szukajcie ich u bossow, levelowo zblizonych do poziomu minimalnego tych przygod.

Ja nie wiem po co są te dungeony, ja osobiście nie byłem na żadnym a zrobiłem Full EQ, jedynie bym musiał przetopy dropnąć do nowego EQ i tyle ;) No ale okej. Polecam i powodzenia. 

xD 

Opublikowano

ponad tydzien temu pisałeś mi 

ze zrobisz rozpiske gdzie jaka przepustka dropi

do tej pory nie zrobiłeś

a 89% serva nw dalej gdzie dropia... 

bravo

Opublikowano

ponad tydzien temu pisałeś mi 

ze zrobisz rozpiske gdzie jaka przepustka dropi

do tej pory nie zrobiłeś

a 89% serva nw dalej gdzie dropia... 

bravo

Nie pisalem, ze ZROBIE, tylko ze zostanie ZROBIONE. Rozpiski, konkursy etc. to nie jest moja rola.
Opublikowano

Okolo godziny 18-19, da rade solo, wpuszczaja npc obecni w m1 oraz w lochu pajakow

Tak, bedzie mozna. % bedzie sredni, ale mysle ze wystarczajacy.

Dzisiaj dodamy rozpiske

to w koncu jak?

raz mowisz tak raz inaczej to sie zastanow z kim tam pracujesz bo widze dogadywanie macie naprawde opanowane

Opublikowano

Czy administracja tutaj zaglada? :-)

Fajnie by bylo, jakbyscie popracowali nad paroma bugami / dodatkami..

Co mi przeszkadza, co fajnie by bylo dodac:

1) Bug z metkami, m.in. na mapie 100 jest resp W SCIANIE - powinien zostac poprawiony.

2) Oslabienie bossa na mapie 100, nie wiem co trzeba miec by go ubic, ale bijac po 18k z wierzcha sie nie da :/ (sura wp)

3) Dodanie w cliencie mozliwosci zamiany mobow na psy (tak jak na invorii czy vesteris)

4) Nie wiem czy sa autopoty - jesli nie, to dodanie ich (jesli sa - skad je zdobede?)

5) Milo by bylo, gdybyscie lekko zmienili te misje.. Przeciez zabic np 1250 DEMONOW to spoooro czasu zajmuje, a to jednak server easy, kto normalny siedzi na malym lvlu tyle czasu, a znowu na 150 siedziec w dt.. raczej lipa. (Dodam, ze np zabicie 400 BO zajelo mi na pewno ponad pol h, w tym czasie wbilem od 38 do 57 lvla..) Tak samo misje z metkami - 20 metkow w m2, przy czym talizman leci srednio z co 3 / co 4. Czasochlonne na malym lvlu, bezsens.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gralem.. ale przestalem ;) Spzredalem all poki mozna bylo.

Nie polecam ze wzgledu na bezmyslnosc sherera ktory daje dostep do bazy osoba ktore nie powinny go miec.

Tak Sherer zlodziejstwa na arianei to zasluga twojego teamu. :)

Opublikowano

Gralem.. ale przestalem ;) Spzredalem all poki mozna bylo.

Nie polecam ze wzgledu na bezmyslnosc sherera ktory daje dostep do bazy osoba ktore nie powinny go miec.

Tak Sherer zlodziejstwa na arianei to zasluga twojego teamu. :)

Ile razy mam jeszcze powtarzac? Do bazy dostep mam TYLKO JA. Czego w tym nie rozumiecie? Ludzie sie wpieprzaja na konta, bo wyciekla baza bodajze invorii s2 (nie dam sb reki uciac), a nasi gracze pozmieniali juz hasla. Nie siej plot, jesli nie masz pojecia o czym mowisz.
Opublikowano

Ile razy mam jeszcze powtarzac? Do bazy dostep mam TYLKO JA. Czego w tym nie rozumiecie? Ludzie sie wpieprzaja na konta, bo wyciekla baza bodajze invorii s2 (nie dam sb reki uciac), a nasi gracze pozmieniali juz hasla. Nie siej plot, jesli nie masz pojecia o czym mowisz.

A odpowiesz na moje pytania,propozycje? :/

Wlasnie te:

Czy administracja tutaj zaglada? :-)

Fajnie by bylo, jakbyscie popracowali nad paroma bugami / dodatkami..

Co mi przeszkadza, co fajnie by bylo dodac:

1) Bug z metkami, m.in. na mapie 100 jest resp W SCIANIE - powinien zostac poprawiony.

2) Oslabienie bossa na mapie 100, nie wiem co trzeba miec by go ubic, ale bijac po 18k z wierzcha sie nie da :/ (sura wp)

3) Dodanie w cliencie mozliwosci zamiany mobow na psy (tak jak na invorii czy vesteris)

4) Nie wiem czy sa autopoty - jesli nie, to dodanie ich (jesli sa - skad je zdobede?)

5) Milo by bylo, gdybyscie lekko zmienili te misje.. Przeciez zabic np 1250 DEMONOW to spoooro czasu zajmuje, a to jednak server easy, kto normalny siedzi na malym lvlu tyle czasu, a znowu na 150 siedziec w dt.. raczej lipa. (Dodam, ze np zabicie 400 BO zajelo mi na pewno ponad pol h, w tym czasie wbilem od 38 do 57 lvla..) Tak samo misje z metkami - 20 metkow w m2, przy czym talizman leci srednio z co 3 / co 4. Czasochlonne na malym lvlu, bezsens.

Mam tez inne pytanie. Czy te cale krzyze templariusza dropia tylko na mapie 100? Przeciez to jest totalnie zje*ane. Eq exp, na ktore potrzeba te wlasnie krzyze, jest na 125 - a na 125 lvlu krzyze juz nei dropia. Mam ich lootac Bog jeden wie ile na zapas..?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...