Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale po co ten nerwy? a skąd wziąć zmiankę skilli? is? i czy jest bardzo droga 

Napisałem to ze spokojem. :) Zmianka tylko w ISie bodajże 70SM.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ?

Klasy zbalansowane ?

Trudno o eq/ulepy ?

W ile wbije max lvl ? (bo jak patrze po topce to ludzie maja po 3-4 dni przegrane i juz max :P ).

00381637475378013724.png
Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ? Oplaca, w mojej opini top1 easy w Polsce.

Klasy zbalansowane ? Szaman oraz archer slaby lecz maja to zmienic w dzisiejszej aktualizacji.

Trudno o eq/ulepy ? Ekwipunek robi sie nie za trudno lecz nie za latwo.

W ile wbije max lvl ? (bo jak patrze po topce to ludzie maja po 3-4 dni przegrane i juz max :P ). Ja w 4dni wbilem 210 oraz zrobilem cale eq + misje.

je0o.png

Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ? Oplaca, w mojej opini top1 easy w Polsce.

Klasy zbalansowane ? Szaman oraz archer slaby lecz maja to zmienic w dzisiejszej aktualizacji.

Trudno o eq/ulepy ? Ekwipunek robi sie nie za trudno lecz nie za latwo.

W ile wbije max lvl ? (bo jak patrze po topce to ludzie maja po 3-4 dni przegrane i juz max :P ). Ja w 4dni wbilem 210 oraz zrobilem cale eq + misje.

Dzieki za odpowiedz :P korzystajac z okazji zapytam sie Ciebie jeszcze czy wiesz moze dlaczego jak pobiore clienta to nie mam w nim autopatchera, ani ikony przez ktora bede mogl odpalic metka ?.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Dzieki za odpowiedz :P korzystajac z okazji zapytam sie Ciebie jeszcze czy wiesz moze dlaczego jak pobiore clienta to nie mam w nim autopatchera, ani ikony przez ktora bede mogl odpalic metka ?.

wylacz antywirusa i wtedy pobierz od nwoa klineta bo najwidoczniej cos ci blokuje

@top

kiedy bedzie ta lista zmian? miala pojawic sie godzine przed przerwa, a wciaz jej nie ma

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Również polecam serwer, miło się zaskoczyłem, bo na początku myślałem, że to kolejny syf postawiony przez jakiegoś youtubera, a tu okazuje się, że bardzo ciekawie rozbudowany i naprawdę mnóstwo graczy (cały plac i nie tylko m1 jinno w sklepach), według mnie topowy easy obecnie. :)

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona.

Oto changelog zmian:

- 2 nowe dungeony na 160 i 190 poziom - możecie je znaleźć u 2 nowych npc (szukajcie w m1)

- Dodano drop przetopów z dungeonów

- Dodany nowy set biżuterii - powinna ona wpłynąć pozytywnie na balans

Niestety, nie zdołaliśmy wprowadzić obiecanego systemu, z powodu niedostępności naszego grafika. Mamy nadzieje, że jutro już wszystko zostanie wprowadzone. Z wierzchowcami sytuacja jest podobna, jednak liczymy, że na ten czas, w/w zmiany wam wystarczą.

Opublikowano

wódz orków do misji to gdzie się respi? bo na dolinie poluję na niego od 5 rano i żadnego nie spotkałem ;p

Opublikowano

wódz orków do misji to gdzie się respi? bo na dolinie poluję na niego od 5 rano i żadnego nie spotkałem ;p

Najlepiej Polecam zrobic postacie 50 lv i przywolywac sobie Wodza.

Opublikowano

Dzis beda do wygrania z oxa + bossy (dodane bedzie w przerwie przed oxowej) oraz z item shopu.

o ktorej ox, da rade solowac dungi, kto wpuszcza na dungeony??

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Dzis beda do wygrania z oxa + bossy (dodane bedzie w przerwie przed oxowej) oraz z item shopu.

@sherer

Czyli dziś wieczorem można będzie wydropić je  z bossów z mapy na 160 (dung na 160) i z mapy 190 (dung 190) tak? % na drop będzie dobry czy minimalny?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

napiszcie prosto z mostu gdzie jaka przepustka dropi

prucz IS

bo to jest patola! deugon jest chyba 6 a tylko wiemy gdzie dropi przepustka na wodza ...

bez jaj 

Opublikowano

o ktorej ox, da rade solowac dungi, kto wpuszcza na dungeony??

Okolo godziny 18-19, da rade solo, wpuszczaja npc obecni w m1 oraz w lochu pajakow

@sherer

Czyli dziś wieczorem można będzie wydropić je  z bossów z mapy na 160 (dung na 160) i z mapy 190 (dung 190) tak? % na drop będzie dobry czy minimalny?

Tak, bedzie mozna. % bedzie sredni, ale mysle ze wystarczajacy.

napiszcie prosto z mostu gdzie jaka przepustka dropi

prucz IS

bo to jest patola! deugon jest chyba 6 a tylko wiemy gdzie dropi przepustka na wodza ...

bez jaj

Dzisiaj dodamy rozpiske
Opublikowano

jeszcze jedno zwiekszcie drop nowych ulepek na lv 210 bo to jest katorga :(

i czy bedzie poprawiony exp 150-160 bo to jest patola jakas

jeden duzy spot a ciagle sa walki nawet o 3 w nocy nie mozna tam poexpić

nie mowie o expie na metkach to sie w ogole nie pyli

sam mam juz 2x 210 ale to było jak był bug z pt wiec to sie nie umywa do tego co maja nowi gracze jak i starsi co robia nowe postki ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...