Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sherer

Czyli co, krzyze np beda do zdobycia na wyzszym lvlu? Czy musze robic dropa? :) To jednak server easy, eq do expa powinno robic sie banalnie, a nie meczyc kilka dni ze zrobieniem pierwszego eq, co dopeiro tego na 125... 

Swoja droga - kiedy planujecie ów przerwe? (caly dzien - tez troszke smieszna sprawa, wgranie łatki to raptem 3-minutowy restart..)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeśli zacznę surką BM bądź ninją daggerem/archerem to czy spokojnie dam sobie radę w expie/ubijaniu bossów i metków? Dzięki za szybką odpowiedź.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Jeśli zacznę surką BM bądź ninją daggerem/archerem to czy spokojnie dam sobie radę w expie/ubijaniu bossów i metków? Dzięki za szybką odpowiedź.

Raczej tak, szczegolnie, ze na mapach sa rozne metki ;) Na mapie 100 sa 2 lub 3 ich rodzaje, z czego jeden schodzi mi w 15 sekund, innego bije okolo minuty.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Raczej tak, szczegolnie, ze na mapach sa rozne metki ;) Na mapie 100 sa 2 lub 3 ich rodzaje, z czego jeden schodzi mi w 15 sekund, innego bije okolo minuty.

A czy postacie magiczne typu BM w pvp są tutaj pokrzywdzone czy nie?

I czy trzeba grać z buffem żeby tu dać rade.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

A czy postacie magiczne typu BM w pvp są tutaj pokrzywdzone czy nie?

I czy trzeba grać z buffem żeby tu dać rade.

Nie wiem czy trzeba z buffem, ja gram WPkiem wiec lajtowo nim ogarniam bez, ale klasa magiczna zawsze ciezej ;-)

Pokrzywdzone CHYBA juz nie sa, wiem, ze niedawno byl wprowadzony balans klas.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak ze stabilnością?

Szaman ja kw pvp ? exp? :) smok oczywiście.

Ile online ? <jezeli daloby rade to ssa z m1 :) >

Liczba online na stronie, teraz 850, sięga do 1,1k (co jest widoczne w grze, potem Ci podrzuce screena z m1). Stabilnosc raczej ok, jeszcze sie nie spotkalem z niezapowiedziana offka, choc pare razy mi clienta wywalilo ;-)

Szaman w expie sobie poradzi, co do pvp pewien nie jestem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Liczba online na stronie, teraz 850, sięga do 1,1k (co jest widoczne w grze, potem Ci podrzuce screena z m1). Stabilnosc raczej ok, jeszcze sie nie spotkalem z niezapowiedziana offka, choc pare razy mi clienta wywalilo ;-)

Szaman w expie sobie poradzi, co do pvp pewien nie jestem.

a Powiedz mi jeszcze jak z mentalem/ bodym ? jezeli chodzi o wojny/pvp :)

// Skad wezmę broń 75? ciezko zarobić ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

a Powiedz mi jeszcze jak z mentalem/ bodym ? jezeli chodzi o wojny/pvp :)

// Skad wezmę broń 75? ciezko zarobić ?

Wiesz co jesli o klasy chodzi to raczej mnie nie pytaj, ja wiem tyle co przeczytalem na forum - rzekomy balans byl, ludzie pisali, ze jest lepiej. Mysle zatem, ze klasy sa wyrownane.

Bron 75 leci z metkow w lesie i czerwonym lesie (sa zwiekszone respy + szybsze <co 5 min>). Czy ciezko zarobic? Sam nie wiem. Jesli chodzi o stricte kase to nie, bo brylki leca z metkow. Polecam posiedziec troche w m2 na metkach, tam leci po 1b z metka przy farcie ;) Dropnac ich z 10-15 i dopiero leciec dalej. Polecam tez przysiedziec na 90 na bloknietym expie i dropic ulepy.

Od mapki 100 leca po 3b z metka. Wiec z kasa jest naprawde spoko :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Skad przepustki na dungeony jeden gracz napisal ze tylko z is to prawda?

Dropią również z bossów na wyższy lvl ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

dropimy/expimy + na kazdym channelu stoja ludzie w m1

Tylko serwer stoi już sporo czasu i nie sądze, żeby ludzie ciągle dropili i expili.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Niby? Pewnie licznik podkręcony.

­

Niesadze. 900 online nie znaczy ze miasta maja byc zaje*ane, szczegolnie na servie easy :v Widac to po v2 / av2 / mapach 100+ szczegolnie.

Rynek w shinsoo ch1: 

(dodam, ze w shinsoo na kazdym channelu podobna ilosc graczy stoi, w jinno innych ch nie sprawdzalem)
Rynek w jinno ch1:

I jesli to jest dla Was malo (a przynajmniej MNIEJ niz wg licznika) to gratuluje ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dużo ludzi naprawdę na każdym ch są ludzie w m1 jak i w m2 !.

Spoty zawalone,metki,bossy jest rywalizacja nawet w m2 spotyka się kilkoro ludzi z którymi ścigamy się o metki :P.

Zarobek jest lajtowy i nawet na 30 lv jest co robic :) ja na 30 lv spędziłem ponad 4h w m2.

Dopiero po czasie na 80 i teraz mam zamiar siedzieć na 90 przez jakiś czas.

Nie ma nudy,yang starcza na wszystko na 30 lv miałem już wszystkie buffy typu dłonie,bony w eq itp a także runy już zrobione na 30lv tak runy dają sporo w expie a nie jest tak trudno o nie. 

Nawet w m1 na 10lv można posiedzieć :).

Także polecam i zapraszam to jest prawdziwy easy nie jest nudno,trochę trzeba powalczyć o swoje ale nie jest to frustrujące.

Z czystym sercem polecam serwer.

PS. 

Na 35lv już dorobiłem się na stal,bron 65,trute etc. 

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...