Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 23:25 odbyła się krótka przerwa techniczna.
Poprawiliśmy w jej trakcie najważniejsze rzeczy, oto one:
- Widoczność broni na 210 dla sury
- Poprawa poziomów potworów na mapie od 190 - drop ulepszaczy będzie teraz bardziej zoptymalizowany
- Zwiększono lekko % na drop ulepszaczy
- Przeprowadzono lekki balans klas - wzmocniono BM`a oraz Healera
Pasy oraz dungeony wejdą po konsultacjach, które zakończymy jutro - możemy więc spodziewać się ich we wtorek/środe.

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie mozliwosc zamiany mobow w psy, ale tak zeby moby byly psami, a metiny i bossy mialy normayn wyglad

Pewnie nie tylko ja jestem ejdyna osoba, ktora ma lagi na nowych mapach wiec mogloby to wielu z nas pomoc

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

A poza tym jakiś sposób na expa 130-160.. Rozumiem że do 140 na mobach, do 150 na metkach.. Ale potem? Spot na początku, nie dość że to bug i co chwile ktoś zgłasza na forum, to i tak cały czas zajęty.. A nawet jeśli nie, to wpada jakiś "drop ulepów" i lipa. Na tym spocie mobów od ... (że bardzo dużo), a na reszcie mapki spoty po kilka grupek ;/

Opublikowano

Czy jest możliwość zmiany skili w grze? 

postacie są wyrównane?

Opublikowano

Klasy magiczne są lekko "kijowe", niby usprawnili BMa oraz Healera.. Osobiście grając BMem nie odczuwam różnicy..
P.S. Kolejna rzecz denerwująca, na ulepszenie biżu trzeba taką ilość tych durnych szmaragdów że:
a) rzadko kto je sella
b ) ceny są niezłe..
c) metki z których to lepiej leci (nie do znalezienia)

Opublikowano

Klasy magiczne są lekko "kijowe", niby usprawnili BMa oraz Healera.. Osobiście grając BMem nie odczuwam różnicy..

P.S. Kolejna rzecz denerwująca, na ulepszenie biżu trzeba taką ilość tych durnych szmaragdów że:

a) rzadko kto je sella

b ) ceny są niezłe..

c) metki z których to lepiej leci (nie do znalezienia)

No niestety tu się zgodzę. Ogólnie server bardzo fajny , administracja odpowiada na PW i stara się pomóc jednak potrzebne ulepszacze na eq 100+ (w szczególności złociste i zielone szmaragdy) są okropnie drogie , jak w ogole ktoś sella na rynku + te ulepszanie po 40% , gdzie mi juz spaliło 7x buty... Każdy przez to musial przejść to i ja dam radę , jednak moze to być zniechęcenie dla nowych graczy

UggNk9.gif

Opublikowano

Czy jest możliwość zmiany skili w grze? 

postacie są wyrównane?

Zmianka skilli jest w item shopie.

Cały czas nad tym pracują. 

Na tą chwile postacie magiczne tj. szaman, bm, biją więcej z hitów niż skili.

Opublikowano

No niestety tu się zgodzę. Ogólnie server bardzo fajny , administracja odpowiada na PW i stara się pomóc jednak potrzebne ulepszacze na eq 100+ (w szczególności złociste i zielone szmaragdy) są okropnie drogie , jak w ogole ktoś sella na rynku + te ulepszanie po 40% , gdzie mi juz spaliło 7x buty... Każdy przez to musial przejść to i ja dam radę , jednak moze to być zniechęcenie dla nowych graczy

Taaak, ulepszanie 40% to też porażka, ale z tym NIC się nie da zrobić bo zaraz będzie płacz tych którzy mają że się męczyli :D Także wątpię aby Team ruszył tą sprawę - choć... miło by było (ulepszanie eq do expa też do najłatwiejszych nie należy)

P.S. Żeby nie było że spam, specjalnie dla modka: Serwer polecam wytrwałym, miło się gra choć expienie na mapie 130 do 160 zależy od szczęścia (czy nie wbije jakiś "DropUlepkuf" ze swoją główną postacią 190+ - bo spot konkretny jeden....)

Opublikowano

Co do % ulepszenia zawsze możecie go sobie zwiększyć przez rozwinięcia pasywnego skilla- Kowalstwo. ;) Dobre i 10%.

@sherer  @MrAr3lek

Czemu teraz po update dropi 1 bryłka a nie 3 z metków na mapie od 190?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Co do % ulepszenia zawsze możecie go sobie zwiększyć przez rozwinięcia pasywnego skilla- Kowalstwo. ;) Dobre i 10%.

@sherer  @MrAr3lek

Czemu teraz po update dropi 1 bryłka a nie 3 z metków na mapie od 190?

Poprawimy to ;P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ogarne sam exp bez robienia misji?

Raczej ogarniesz, ale biologa się bardzo opłaca robić.

Nawet za głupie orki dostajesz 10% potwory.

Opublikowano

Dzisiejszy przerwa zostala zakonczona.

Oto changelog zmian:

- Umozliwiono wyciaganie kd z nowych broni i zbroi

- Zwiekszono drop brylek z metinow na mapie od 190

- Usunieto roski na magie

- Zniesiono wymagane doswiadczenie, na czytanie ksiag dla postaci 210 poziom

Opublikowano

Gram już od parę dni na serwerze i stwierdzam, że serwer jest bardzo fajny i przyjemny. Jeżeli ktoś lubi typ easy to w 100-proc. będzie się Ci dobrze grało, także polecam i zapraszam. Tak wgl. ciekawe rozwiązanie z tym logowaniem się liderów Gildii na czacie, zapewne zwiększyło to ilość wojen. 

xD 

Opublikowano

BM podobno  bardzo słaby, zamierzacie może to poprawić? Chciałem nim zagrać, a tu bang...

Usunęli wody na magię także pewnie 10% więcej dmg coś da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...