Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnioskując po filmie Adasia z każdego Metina leci jakaś broń 75, więc nie jest trudno ją zdobyć.

no bo wczoraj to zmienili tak to mogłeś sobie latać i latać i uja wydropić :) ja przez 5 dni od startu latałem i uja przez te 5 dni to chyba 1 czy 2 trutki tylko były na serwie :)

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­20 tys. zmianek na zmixowanie kolców 10l+3x15 i bojowego 10 szycie, 10 lud, 12 zręka, 12 siła i nic ._. No no, całkiem nieźle ^^.

Jaki sens jest w nazwie ulepszacza "Zielony Szmaragd" skoro sam szmaragd ma kolor zielony, czy tam jadeitowy?

Btw. gdzie dropi zielony i złocisty szmaragd?

tenor.gif

Opublikowano

Wydaje mi sie ze licznik na stronie podkrecony , poniewaz caly czas pokazuje parzysta liczbe osob ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

mozna wiedziec ile max ludzi w godzinach szczytu

latwo o lvl i eq?

oplaca sie wbic?

klasy wyrownane powalczy bodym i healerem czy nnie?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

mozna wiedziec ile max ludzi w godzinach szczytu

latwo o lvl i eq?

oplaca sie wbic?

klasy wyrownane powalczy bodym i healerem czy nnie?

Nie opłaca się wbijać, licznik kręcony, jakiś arelek aka pseudo admin serwera liczył, że zarobi na książki do następnej klasy, lecz mu nie wyszło. 

Na serwerze gra ok 150 osób w godzinach szczytu. 

Zwykły niewypał, szkoda tracić na to czas. 

Gdzie dropne trute? raz niby dropi w DT, potem na metkach w red lesie.. sam już nie wiem co wy robicie. 

­

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać, licznik kręcony, jakiś arelek aka pseudo admin serwera liczył, że zarobi na książki do następnej klasy, lecz mu nie wyszło. 

Na serwerze gra ok 150 osób w godzinach szczytu. 

Zwykły niewypał, szkoda tracić na to czas. 

Gdzie dropne trute? raz niby dropi w DT, potem na metkach w red lesie.. sam już nie wiem co wy robicie. 

­

Dobra ziomek widzę ból dupy o hajs i ogólnie o to, że ty jesteś zerem i po prostu chyba zazdrościsz. Licznik podkręcony? Proszę, ss z bazy oraz dla porównania ss licznika ze strony. Także ten... trochę Ci nie wyszło ;x Dodam jeszcze, że ss'y są z godziny 00:36 :) 

droWJds.jpgbyje0DA.jpg

S1pJcl8.png

Opublikowano

Na serwerze się gra na prawde super tylko jedyne co mnie dobija to ten przesuwany start...

Co teraz mnie dobija to drop futrzaków za słaby i bony najlepiej jakby wchodziły od razu max :D wtedy było by najlepiej jakby mogłobyć :D<3

Opublikowano

619021427029933950967.png

Ludzi jak widać co raz więcej, ciągle przybywa, naprawdę warto, ci co hejtują to już zapewne tutaj nie grają, bynajmniej takie mam wrażenie po odczytaniu komentarzy hejtujących : >

Opublikowano

Dobry motyw z petami do PvP! Jeżeli gracz ma zamiar być dobry w PvP to zamiast jednego peta musi kupić cztery ^^ I hajs się zgadza.

Opublikowano

Dobry motyw z petami do PvP! Jeżeli gracz ma zamiar być dobry w PvP to zamiast jednego peta musi kupić cztery ^^ I hajs się zgadza.

Dokładnie to samo chciałem napisać, oglądam prezentacje i była bardzo zachęcająca do momentu petów. 4 pety do pvp, żałosne. Pety oczywiście tylko is ? 

Opublikowano

Dokładnie to samo chciałem napisać, oglądam prezentacje i była bardzo zachęcająca do momentu petów. 4 pety do pvp, żałosne. Pety oczywiście tylko is ? 

Arielka musi coś jeść, więc tylko is.

Zaraz Ci pewnie odpisze, że do wygrania na ox i innych specjalnych eventach, których na tym serwerze nie ma i nie będzie. xD

­

Opublikowano

Peta dostajesz również na start ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Peta dostajesz również na start ;)

Tak na 5 h ... Co to jest ?!?!

4uc581.jpg

Opublikowano

wszystko fajnie ale te pety to presada pasuje kolejny raz z gra bo aby  pvp miało sens to bym musiał kupowac pety pod pvp bo prawie kazdy na wyzszym lvl posiada te pety a to jest przesada co one daja 

Opublikowano
Dzisiejsza przerwa techniczna zakończona. Changelog zmian:

- dodano max bonusy

- usunięto drop wykrywaczy metinów ze szkatułki temidy

- zablokowany teleport postaci z wyższymi bądź niższymi poziomami na mapy do expa

- poprawiono wchodzenie do dungeonu "Labirynt Więźnia"

- dokonano drobnych poprawek w dungeonach

- poprawiono czas lezenia itemów na 75 poziom, z metinów w Czerwonym Lesie oraz z Umarłego Rozpruwacza

Jutro czeka was update z poprawą reszty błędów.

Opublikowano

­Po pierwszych chwilach spędzonych na serwerze, bardzo mi się podoba.

Nie wiem jak jest z liczbą graczy, ale fajny serwer easy :)

Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...