Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy dalej próbujecie na to wbijac ? Skoda zachodu 

z każdym update wiecej bugów pozdrawiam techników i cala administracje / DDOSUJCIE SOBIE LUDZI BO TO WAM tylko WYCHODZI PAJACE 

Nikt takiego kiepa jak ty by nie ruszał gównie ;) Myślisz ze komuś by się chciało??

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy dalej próbujecie na to wbijac ? Skoda zachodu 

z każdym update wiecej bugów pozdrawiam techników i cala administracje / DDOSUJCIE SOBIE LUDZI BO TO WAM tylko WYCHODZI PAJACE 

Szkoda zachodu żebyś w tym temacie dalej pisał zapraszam na serwer jest naprawdę spoko.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Dziś o godzinie 23:50 nastąpi większy UPDATE.

Naprawione zostanie kilka bugów + dodane dungeony.

Jutro również czeka was "małe" co nieco.

Przerwa potrwa około godziny, changelog zmian pojawi się po uruchomieniu serwera.

Opublikowano

Mam taką nadzieję że bugi zostaną większe usunięte, bo to śmiech wczoraj grałem 900 deffa mentalem, padałem w red lesie ...

Tu sytuacja jest problematyc

zna. Czesc osob sobie radzi, czesc nie. Poprawialismy dmg, lecz gdyby cos bylo nie tak, pisz na naszym forum

@topic

Nocny update dodany!

Changelog:

- Dodano 4 dungeony. Mozna je brac w m1 u dwoch nowych npc

- Dodano prywatne dt

- Zmieniono wyglad nickow na standardowe

- Naprawiono skille ripera

- Dodano [ulepszacz] przy ulepszaczy w tooltipie

Prosimy zaktualizowac gre patcherem. Dla tych, co takowego nie maja, rano zostanie dodana paczka.

Opublikowano

Mam taką nadzieję że bugi zostaną większe usunięte, bo to śmiech wczoraj grałem 900 deffa mentalem, padałem w red lesie ...

A co w tym dziwnego? W red lesie moby bija przeszywka, im więcej defa tym wieksze hity... AMATOR.

Opublikowano

No, całkiem spoko.

wXTAu9y.jpg

Poszedłem jeszcze raz - biłem moby na pieczątkach, nagle bum i jestem na ripie :D Mi tam się podoba :v

Nawet na dwoch riperach ! ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Server spoko tylko żeby te ulepy z map leciały do eq ! :DD Bo zwichne palec hehe :D P.s. kiedy on? :>

Opublikowano

Nocny update zakończony pomyślnie. Zmiany wprowadzone podczas aktualizacji:

-Poprawiono exp, drop na mapie 160 lvl.

-Poprawiono w pełni wieże wygnańców oraz wieże demonow.

-Poprawiono działanie run.

-Naprawiono przerabianie broni na na 80 lvl z broni na 65 lvl.

-Poprawiono misje u Seona.

-Poprawiono antyexp.

-Dodano łączenie sie oraz możliwość handlu pd oraz rękawica na 30 minut.

Aby wszystko działało poprawnie należy spatchowac clienta.

Jutro zostanie wprowadzone jeszcze kilka poprawek oraz postaramy sie udostępnić w pełni IS oraz nowy patcher.

S1pJcl8.png

Opublikowano

+ ile max kd?

Da się wyciągać pojedynczo ?

Jak z dropem sztab i  z eq do 100lv ?

Jezt zwój zmiany skilli ?

Opublikowano

dobiłem 100 lvl i koniec  mam jzu dosc serwera ilosc graczy mała   a mniej wiecej według mnie około 200   co do samej rozgrywki jest nużąca   drop z bosow i metkow do 100 lvl wraz z mapa 100 lvl tragedi ilosc ulepszaczy jaka dropi wrecz pojeba****  mam dosc kilkania ` aby podniesc   z 1 spota okolo 30 ulepszaczy z rekawica złodzieja   co do samego ulepszenia jedynym probleem to chyba qangi bo sama brylka kosztuje 500kk jak zauwazylem a jest to ulepszacz a yang po samym expie do 100 lvl mam 270kk  czyli sporo dropienia jeszce jesli bym chial przerowbic sama stalke to tyle chyba z -  a co do + to wmiare  wyczyszczony drop smieci a dokladnie zbednych itemow  spotowy wmiare  doporowadzone pod wzgledem ilosci mobow miła atmosfera na czacie  lecz zdarzaja sie wyjątki. to by było na tyle z mojej rozgrywki serwer mnie nie wciągnął.

oczywyscie znajdzie sie teraz jakis hejt co powie jak mozesz oceniac serwer skoro masz błedey orto w swojej wypowiedzi lecz ja mam w to wyjebane serwer nie zachcecił mnie abym zwracał uwage na moją wypowieć. Dziekuje i dowidzenia 

Opublikowano

Co zmienić?

- Ulepy wpadają odrazu do EQ

- zwiększyć drop Futrzaków

- MAXYMALNE WARTOŚCI BONUSÓW

- Stackowanie się wyszukiwawczy kamieni metin

- Dodanie kosza serverowego

- zmiana koloru nicków na jakiś inny.. ABY NIE CZERWONY bo masakra

- Naprawa skili konnych

- Naprawa skili u smoka

- No i zróbcie tak, aby dropiły tylko potrzebne itemy do ulepszania, a nie aż tyle śmieci

- Bug z demonami (Misja biologa) jak przeniesie mnie wyżej na prywatnym dt to już nie zalicza mi demonów, na parterze zaliczało :)

Weźcie sobie te rady do serca bo pytalem dziś ludzi co by chcieli zmienić. 

Pozdro

Opublikowano

Witam ma problem gdyż założyłem konto na TemidaMt2 i gdy wchodzę do gry i zakładam eq wyrzuca mnie z gry oraz gdy się poruszę co zrobić abym mógł na tym serwerze spokojnie zagrać? :)

Opublikowano

Witam ma problem gdyż założyłem konto na TemidaMt2 i gdy wchodzę do gry i zakładam eq wyrzuca mnie z gry oraz gdy się poruszę co zrobić abym mógł na tym serwerze spokojnie zagrać? :)

@konrado660 Wyłączyć antywirusa i spatchować.

Nie

Opublikowano

Zmiany wprowadzone podczas przerwy:
- odbugowanie pkt statusu po 100 lvl
- poprawione ulepszanie zbroi na 90 lvl
- mozna wyrzucac wykrywacze
- poprawione hp krola
- balans klas
- naprawione ulepszanie fenek
Odświeżyliśmy dodatkowo wygląd miast.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Zmiany wprowadzone podczas przerwy:

- odbugowanie pkt statusu po 100 lvl

- poprawione ulepszanie zbroi na 90 lvl

- mozna wyrzucac wykrywacze

- poprawione hp krola

- balans klas

- naprawione ulepszanie fenek

Odświeżyliśmy dodatkowo wygląd miast.

Żałosne. BS nie działa, porady zwyklych graczy jak zwykle są w d***e, oby tak dalej, server na pewno będzie pełen po brzegi jak z resztą i teraz ;>

Opublikowano

ej Sherer to Sensual z nowym nickiem ?

Czy po prostu gościa nie kojarzę? :<

Sensual to Sensual, a Sherer to zupełnie inna osoba. Swoją drogą jak możesz go nie kojarzyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...