Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sensual był już Lazy'm więc myslalem ze moze znowu sie bawi w zmiany nicków ^^
cóż no nie kojarzę gdyż pewnie nie wykazał się niczym specjalnym, aby nazwać się dobrym technikiem, na tym forum wystarczy potrafić napisać prosty skrypcik w lua i zarządzać bazą w plikach tekstowych 

więc jeśli to jeden z tych własnie dobrych techników no to mam prawo go nie znać

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sensual był już Lazy'm więc myslalem ze moze znowu sie bawi w zmiany nicków ^^

cóż no nie kojarzę gdyż pewnie nie wykazał się niczym specjalnym, aby nazwać się dobrym technikiem, na tym forum wystarczy potrafić napisać prosty skrypcik w lua i zarządzać bazą w plikach tekstowych 

więc jeśli to jeden z tych własnie dobrych techników no to mam prawo go nie znać

Kur*a weź wypierda* idioto z tego forum. Wszystko Ci na pasuje... Wjebałeś wikołaka z deva i myślisz,że jesteś fajny.

Nie zapominajmy,że zmieniłeś textury doliny orków i dodałeś obiekty z dupy. Serwer dno, tak jak twój poziom. Tak nawiasem jeszcze mówiąc to te mapy wygladają jak gówno xD

Ty wgl. wiesz na czym polega role technika :D? Sensu to z*******y technik, wątpie,że ktoś na tym forum potrafi mu dorównać, a raczej jestem tego pewny.

Temide robi sherer, nie oceniam go, bo go nie znam długo. Jednak tobie polecam zmienić zachowanie bo nie ustoisz nawet 5min.

Jeśli nie znasz sherera to nie możesz być dobrym technikiem i długo w tym siedzieć, sorry :)

PS/ Śmieszny ten wasz serwer ogólnie :D - Axeria.

Opublikowano

naprawy, naprawami, swoją drogą nadal nie mogę nic zrobić z dzwonu ognistego ptaka, naprawicie to w końcu?

Opublikowano

­Serwer polecam bardzo ciekawie się gra, nie wszystko dopracowane ale zapraszam na serwer jest MOC.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

­A tak wgl jak z reklamą ?

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Średnio mi się nie podoba i czuje, że szybko padnie z powodu małej ilości osób, z tego co widziałem to po 5-6 osób w m1 stoi więc straciłem swój jak że cenny czas na pobranie tego clienta.

-

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jeden wielki bardzo wielki minus to jest to całe dt i drop broni na 75 lvl a raczej nie broni a wszystkich śmieci z tych szkat serwer ma kilka dni chodzę od startu na to śmieszne dt 0 trut 0 lwich 0 skrzydeł 2 bambusy a reszta to same śmieci jak to nie zostanie zmienione to w moim przypadku będzie to koniec kariery tutaj a z tego co widzę po czacie nie tylko mi to nie pasuje serwer easy takie rzeczy powinny być u npc a jak już nie u npc to przynajmniej 50 % szans na dropniecie a nie jakieś śmieszne zbroje na 61 lvl  i ta cała reszta syfu co tam dropi simy demoniczne ostrze żądlą stali powinny dropić na moje w red lesie a ze szkat losowa bron na 75 lvl radze to przemyśleć i to ulepszanie  itemów na potwory i drop ulepszaczy na te itemy to też jakaś żenada

Opublikowano

jeden wielki bardzo wielki minus to jest to całe dt i drop broni na 75 lvl a raczej nie broni a wszystkich śmieci z tych szkat serwer ma kilka dni chodzę od startu na to śmieszne dt 0 trut 0 lwich 0 skrzydeł 2 bambusy a reszta to same śmieci jak to nie zostanie zmienione to w moim przypadku będzie to koniec kariery tutaj a z tego co widzę po czacie nie tylko mi to nie pasuje serwer easy takie rzeczy powinny być u npc a jak już nie u npc to przynajmniej 50 % szans na dropniecie a nie jakieś śmieszne zbroje na 61 lvl  i ta cała reszta syfu co tam dropi simy demoniczne ostrze żądlą stali powinny dropić na moje w red lesie a ze szkat losowa bron na 75 lvl radze to przemyśleć i to ulepszanie  itemów na potwory i drop ulepszaczy na te itemy to też jakaś żenada

Na drop Truty masz 20%, tak ma być jest to serwer easy jednakże na czymś trzeba zarabiać. Truta jest cennym przedmiotem i takim ma być :) Zwiększyliśmy sporo szansę na jej zdobycie.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Na drop Truty masz 20%, tak ma być jest to serwer easy jednakże na czymś trzeba zarabiać. Truta jest cennym przedmiotem i takim ma być :) Zwiększyliśmy sporo szansę na jej zdobycie.

­20%? 20x DT i żadnej broni na 75, na PL'u łatwiej o broń na 75lvl. Chyba wam się pomyliło tak jak z bonusami i zamiast 20% jest 2%...

tenor.gif

Opublikowano

ale po co ty mi to piszesz ja swoja opinie wyraziłem serwer easy to easy a nie madium wejdź do gry poczytaj czat a sam się przekonasz jak jest z 600 graczy zrobi się 500 400 itd aż przez taka głupotę zamkniecie serwer trudno nie moje pieniądze nie moja bajka róbcie co chcecie czasem warto jest przemyśleć co dani gracze piszą niż potem się zastanawiać co się stało to samo z ulepszaniem eq na moby jak i dropem tych ulepszaczy

Popieram również wypowiedz kolegi up

P.s To samo można zobaczyć po tym jak serwer ma zaledwie kilka dni a ile osób już chce to co udało im się zarobić ulepszyć wymieniać na inne serwery i postacie jak i eq ale to wasza sprawa ja radze dobrze

Opublikowano

Gdzie jest licznik z strony?? Nie podoba wam się że mało osób gra??..

Po chuya go kurva maskujecie?.. Po chuya mam wbijac jak nie wiem ile osob gra teraz?... Jak 100 to p******e wassz serwer..

Prawda jest taka ze wartio pluc wam w ryj za takie zachowanie...

Ni epolecam tego zyebanego kurestwa.

'

I tak sie kurvy nie dorobią na to aby postawić 2 serwer..

Mam w d***e czy mnie z raporujesz czy tez nie.. Lotto mi to.

Prawda jest taka że mogę mieć własne zdanie...

A mniemanie o QWas mam bardzo z*******e:>

To że dajecie Eq wybranym osobom z przez was wybranych 

gildi:?>

Jestescie dla mnie k***a zwykłym cwelostwem..

2 sprawa.

Jak można być takim świnią aby pisać na PW " Sory ale lamusie nie ,mam czasu aby teraz zajmować się kurva serwerm"...

Nie pozdrawiam i NIE POLECAM TEGO SHITU!!!

No przeciez kurvo bym ci wyruchał w usta 105 razy..

pS. Dodam Iż k***o mógł byś do mnie mówić na Ojcze.

Ale cier kurvo nie tak wychowali...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Gdzie jest licznik z strony?? Nie podoba wam się że mało osób gra??..

Po chuya go kurva maskujecie?.. Po chuya mam wbijac jak nie wiem ile osob gra teraz?... Jak 100 to p******e wassz serwer..

Prawda jest taka ze wartio pluc wam w ryj za takie zachowanie...

Ni epolecam tego zyebanego kurestwa.

'

I tak sie kurvy nie dorobią na to aby postawić 2 serwer..

Mam w d***e czy mnie z raporujesz czy tez nie.. Lotto mi to.

Prawda jest taka że mogę mieć własne zdanie...

A mniemanie o QWas mam bardzo z*******e:>

To że dajecie Eq wybranym osobom z przez was wybranych 

gildi:?>

Jestescie dla mnie k***a zwykłym cwelostwem..

2 sprawa.

Jak można być takim świnią aby pisać na PW " Sory ale lamusie nie ,mam czasu aby teraz zajmować się kurva serwerm"...

Nie pozdrawiam i NIE POLECAM TEGO SHITU!!!

No przeciez kurvo bym ci wyruchał w usta 105 razy..

pS. Dodam Iż k***o mógł byś do mnie mówić na Ojcze.

Ale cier kurvo nie tak wychowali...

Wypowiadasz się na forum, gdzie obowiązują jakieś zasady kultury. A poziomem to ty nie grzeszysz, wypowiadając się jakimś wulgarnym żargonem, operowanym przez patologie z ulicy.

Wypowiadałem się co do licznika, wystarczy czytać posty. EQ nie jest rozdawane, bo nie ma być jak. Tylko ja mam dostęp do mysql więc oszczędź sobie tych bzdur wyssanych z palca.

Jeśli jakiś członek administracji obraził Cie, bądź nie spodobała Ci się jego wypowiedź - sprawę zgłoś na forum. Nikt Ci nie broni mieć własnego zdania, ale twoja wypowiedź zahacza o poziom podłogi, jak nie niżej.

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona. Changelog zmian:
- zwiększony % na drop truty z ripera, niebieskiej smierci i red lasu
- naprawiono dungeony (wersja BETA, w razie problemow bledy zglaszajcie na forum)
- naprawiono średnie w Bambusowym Dzwonie +9

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona. Changelog zmian:

- zwiększony % na drop truty z ripera, niebieskiej smierci i red lasu

- naprawiono dungeony (wersja BETA, w razie problemow bledy zglaszajcie na forum)

- naprawiono średnie w Bambusowym Dzwonie +9

na ile ten procent dropu trut został zwiększony ? + bez urazy ale rozje.. stakowywanie się pd na 30 min jak i rękawic + te co były stakowane znikły

P.s bs nie działa + wcześniej jak działał to strasznie wolno zmieniał bony

Opublikowano

Buguja się yangi ^^ miałem na shopie ponad 6 kkk  wylogowałem się i uj 2 kkk zostało 4 kkk poszło się j*b... liczę na zwrot i dodatkowo biolog misja Golemy o które golemy chodzi ani na sohan ani av1 tych goldemów nie zalicza dodatkowo bonusy od biologa nie są pokazywane w tabeli bonusów wiec prawdopodobnie biolog jest również zbugowany bo dostałem 2x po 10 na potwory 150 wartości ataku a cały czas bije tak jak biłem

Opublikowano

czy ktos odpowie o co kaman truta red las ??  i pytanko czy zal v2 v3 itp ma wieksze dmg o trut v2 itp 

ps wracam bo widze ze admini cos robia 

poprawcie handel na handlu da sie  dac max 10kk a w eq max 2 kkk da sie miec 

Opublikowano

­Ile jest % na drop truty oraz żala?

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

­Ile jest % na drop truty oraz żala?

Wnioskując po filmie Adasia z każdego Metina leci jakaś broń 75, więc nie jest trudno ją zdobyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...