Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam.

Mojego kolege Hezanka okradła administacja.Albo przez ich cofki [restarty/resety]

Powiedź po co mamy kogoś okradać na swoim serwerze>?> Myślisz ty czasami? 

Żadnej cofki nigdy nie było.  Jak ktoś go okradł to tylko z jego winy, że ma wszędzie takie same passy.  

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Powiedź po co mamy kogoś okradać na swoim serwerze>?> Myślisz ty czasami? 

Żadnej cofki nigdy nie było.  Jak ktoś go okradł to tylko z jego winy, że ma wszędzie takie same passy.  

­

Dlaczego każdy mówi że mu coś ginie ?

Hezanek okradziony

NaQ okradziony

dalej wymieniac ?

Opublikowano

Dlaczego każdy mówi że mu coś ginie ?

Hezanek okradziony

NaQ okradziony

dalej wymieniac ?

Wymieniaj. 

Jak robicie sobie takie same loginy i hasła na serwerach, to potem tak się dzieje.  

Ale i tak nas za, to obwiniaj. 

//Dzisiaj odbył się OX 

Zarazem rozwiał wątpliwości i zapowiedzi (Diablo) że serwer pada. OX był mało rozgłoszony lecz i tak zawitało sporo ludzi. 

reybowy.jpg

Pozdrawiamy :).

­

Opublikowano

Wymieniaj. 

Jak robicie sobie takie same loginy i hasła na serwerach, to potem tak się dzieje.  

Ale i tak nas za, to obwiniaj. 

//Dzisiaj odbył się OX 

Zarazem rozwiał wątpliwości i zapowiedzi (Diablo) że serwer pada. OX był mało rozgłoszony lecz i tak zawitało sporo ludzi. 

reybowy.jpg

Pozdrawiamy :).

­

Bardzo dużo osób nowych wita na serwer, serdecznie polecam i zapraszam widać że izumi się stara ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

widać że izumi się stara ;)

Kpisz sobie?

Stara się?

1. Smoki w atlantydzie są nadal, od początku serwera było to zgłoszone.

2. Zbrojki z x2 MAGIĄ nadal latają, a gracze się podśmiechują.  ( BUG WYKRYŁA OSOBA Z MOJEJ GILDII Z TĄ ZBROJKĄ - OD RAZU GO ZGŁOSILIŚMY, ALE NIE ŚPIESZYŁO SIĘ WAM ŻEBY ZABLOKOWAC PRZERABIANIE TEJ ZBROJI - TO TERAZ MACIE ! )

3. UPDATE zaebiście przeprowadzony.. Ulepki z demona są w ogóle nie potrzebne można wyrzucac bo przecież jakiś no name przeprowadzał update i ze zbroji rycerza +9 od razu diabełka robi się na +9    GDZIE FUN ULEPSZANIA JEJ?

4. Kiedy naprawicie błędy zgłaszane przez moją gildie? Dokładnie jest ich 130 na liście.

@ Ile graczy online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Nie polecam. Mam przepuszczenia, że Administracja KarieS(Nie wiem dokładnie kto, ale mają też konta Administratorów na KarieS, jak i Laneris)

Dowód :

xyz

Aukcja jednej osoby. Wątpie, by osoba, która jest tak bogata, sprzedaje 3k Sm tutaj, które są warte 15/20zł za 5zł.

Teraz warto się przyznać, która osoba sobie dorabia na lewo.

Do tego już dawno została zniszczona gospodarka serwera. Wchodzicie, robicie takie zuo, że to sie w głowie nie mieści, na hamachi takich nie robią, jak wy tutaj. Chcieliście zrobić reaktywację jednego z NAJLEPSZYCH serwerów wcześniejszych lat, a o Senthi praktycznie 0 pojęcia mieliście, tylko tyle, co w plikach.

@Edit

Bierzecie się teraz za tworzenie kolejnego serwera. Hmm... Ciekawe jak będziecie to ogarniąc, pewnie w tej liście na allegro zostanie jeszcze dodana jedna aukcja z SM.

Opublikowano

Nie polecam. Mam przepuszczenia, że Administracja KarieS(Nie wiem dokładnie kto, ale mają też konta Administratorów na KarieS, jak i Laneris)

Dowód :

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37945993

Aukcja jednej osoby. Wątpie, by osoba, która jest tak bogata, sprzedaje 3k Sm tutaj, które są warte 15/20zł za 5zł.

Do tego już dawno została zniszczona gospodarka serwera. Wchodzicie, robicie takie zuo, że to sie w głowie nie mieści, na hamachi takich nie robią, jak wy tutaj. Chcieliście zrobić reaktywację jednego z NAJLEPSZYCH serwerów wcześniejszych lat, a o Senthi praktycznie 0 pojęcia mieliście, tylko tyle, co w plikach.

@Edit

Bierzecie się teraz za tworzenie kolejnego serwera. Hmm... Ciekawe jak będziecie to ogarniąc, pewnie w tej liście na allegro zostanie jeszcze dodana jedna aukcja z SM.

Ta osoba okrada ludzi, tzn ma strone bl-karies coś tam sam zbanowałem jemu już z 5 kont, no ale są "idioci" którzy wpisują cały czas u niego hasła...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dowód :

xyz

@Edit

Co Ty człowieku dajesz? Osądzasz nas o sprzedawanie na lewo SM? Kpisz sobie? Myślisz że my nie mamy pieniędzy i wystawiamy nędzne aukcje z sm? Wypraszam sobie czegoś takiego iż nigdy nie sprzedałem ,,na lewo" jednego złamanego zasranego sm'a.

Takie zuo? Drugi Diabeł? 

Milenium robi takie zua że po 100 smoków na mapie

Kiedy to usłyszałem ,,śmiechłem" iż na ZUO jest quest, więc każdy z administracji robi taką samą ilość mobów, znawcy metina a jak widać zero pojęcia :)

Zapraszamy w środę na Zuo i czwartek na OX.

­

Opublikowano

Przepraszamy za krótką przerwę techniczną była spowodowana pracami konserwacyjnymi na wszystkich naszych serwerach, za utrudniania przepraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co Ty człowieku dajesz? Osądzasz nas o sprzedawanie na lewo SM? Kpisz sobie? Myślisz że my nie mamy pieniędzy i wystawiamy nędzne aukcje z sm? Wypraszam sobie czegoś takiego iż nigdy nie sprzedałem ,,na lewo" jednego złamanego zasranego sm'a.

Takie zuo? Drugi Diabeł? 

Milenium robi takie zua że po 100 smoków na mapie

Kiedy to usłyszałem ,,śmiechłem" iż na ZUO jest quest, więc każdy z administracji robi taką samą ilość mobów, znawcy metina a jak widać zero pojęcia :)

­

Polecam odpocząć chwile od Metina i wziąć się za naukę. Wybacz, ale powiedz mi w którym moim zdaniu napisałem, że to Ty sprzedajesz?. Zresztą, wcześniej zostało to wyjaśnione, więc kończę dyskusję z tobą na temat SM'ów.

Co do 2 części zdania, to nie bawię się w tworzenie serwerów, ale gdy idzie troche pomyśleć, to jeśli chodzi o resp bossów, to trzeba podać raczej dokładną liczbe danego bossa, czyż tak nie jest? Sami sobie zjebaliście gospodarkę, wystarczy wejść na allegro i wpisać KarieS, to od razu będą bryłki do sprzedania...

Opublikowano

Takie zuo? Drugi Diabeł? Kiedy to usłyszałem ,,śmiechłem" iż na ZUO jest quest, więc każdy z administracji robi taką samą ilość mobów, znawcy metina a jak widać zero pojęcia :)

­

Kolego, tylko jak Ty robiłeś te swoje zuo to było nawet do 10 fal, z czego ja wyciągałem jakieś 600 córek, 300 wytrwałek i w uj innych syfów, a na tyym serwerze gospodarki już nie było i nie ma nadal :))

Szkoda, że tak dobry serwer reaktywują tacy puści administratorzy. Haya chyba nie wiedział komu pliki sella xD

Poza tym jak ktoś, kto grał na senthii od początku jej istnienia proponował wam pomoc przy serwerze, bo się znał wiedział wszystko o serwerze, to odmawialiście. Bo kur*a lepiej przecież wiecie, nie mieliście pojęcia o tym serwerze i nadal nie macie. UPDATE taki z*******y, że nie wiem mam sobie w dupke wsadzic rubiny i inne syfy z demona? Aktualizacja z bugiem weszła, zbroje rycerza z +9 przerabia się od razu na diabełka +9, gdzie FUN jej ulepszania? Co mam zrobic z tymi yebanymi ulepszaczami?

Nie mieliście i nie macie pojęcia w ogóle o tym serwerze.

@ Kiedy naprawicie bugi, dostaliście listę od naszej gildi bugów dokładnie sztuk 132

@ Kiedy wy*ebiecie z groty smoki? Kiedyś to się stanie, czy nie? Jak nie to wyje*cie ścianę, niech każdy sobie tam wchodzi i biję je.

Serwera nie polecam, w administracji są przekręty, tajemnicze odbanowywania graczy zbanowanych za WH, tajemnicze banowania ludzi z moich gildii za szczerą prawdę o administracji, na serwerze latają zbrojki z x2 magią, które kiedyś dało się wyrobic, teraz nie można bo to zablokowali, no cóż za późno nie śpieszyło się im to mają teraz na serwerze XXXX zbrojek z x2 magią nie ma sensu tam wbijac.

Odradzam tracenia czasu !!!

Opublikowano

Są jakieś wojny ? Mógłbym prosić o zdj z m1 jinno . zeby zobaczyć czy jest sie z kim bic w ogole :) Server prezentuje sie fajnie 

U czerwonych jest więcej osób wejdź, to zobaczysz, że warto :) 

Kolego, tylko jak Ty robiłeś te swoje zuo to było nawet do 10 fal, z czego ja wyciągałem jakieś 600 córek, 300 wytrwałek i w uj innych syfów, a na tyym serwerze gospodarki już nie było i nie ma nadal :))

Szkoda, że tak dobry serwer reaktywują tacy puści administratorzy. Haya chyba nie wiedział komu pliki sella xD

Poza tym jak ktoś, kto grał na senthii od początku jej istnienia proponował wam pomoc przy serwerze, bo się znał wiedział wszystko o serwerze, to odmawialiście. Bo kur*a lepiej przecież wiecie, nie mieliście pojęcia o tym serwerze i nadal nie macie. UPDATE taki z*******y, że nie wiem mam sobie w dupke wsadzic rubiny i inne syfy z demona? Aktualizacja z bugiem weszła, zbroje rycerza z +9 przerabia się od razu na diabełka +9, gdzie FUN jej ulepszania? Co mam zrobic z tymi yebanymi ulepszaczami?

Nie mieliście i nie macie pojęcia w ogóle o tym serwerze.

@ Kiedy naprawicie bugi, dostaliście listę od naszej gildi bugów dokładnie sztuk 132

@ Kiedy wy*ebiecie z groty smoki? Kiedyś to się stanie, czy nie? Jak nie to wyje*cie ścianę, niech każdy sobie tam wchodzi i biję je.

Serwera nie polecam, w administracji są przekręty, tajemnicze odbanowywania graczy zbanowanych za WH, tajemnicze banowania ludzi z moich gildii za szczerą prawdę o administracji, na serwerze latają zbrojki z x2 magią, które kiedyś dało się wyrobic, teraz nie można bo to zablokowali, no cóż za późno nie śpieszyło się im to mają teraz na serwerze XXXX zbrojek z x2 magią nie ma sensu tam wbijac.

Odradzam tracenia czasu !!!

Przekręty? Bugi wy wszystko bierzecie za bugi... Fakt trochę ich jest ale nie 132 zresztą mało mnie interesuje  zdanie osoby która gada o jakiś przekrętach bez żadnego dowodu.  

Jutro koniec Świata potwierdzone info... 

Na cały weekend będą włączone raty + 50% 

Piątek godzina 20 zuo 

Sobota godzina 16 OX 

Niedziela godzina 12 kody na fanpagu serwera. 

jest więcej osób wejdź, to zobaczysz.  

­

Opublikowano

Są jakieś wojny ? Mógłbym prosić o zdj z m1 jinno . zeby zobaczyć czy jest sie z kim bic w ogole :) Server prezentuje sie fajnie 

Nie ma wojen..

Opublikowano

Nie nie ma. :v

Jak tam iZumi naprawianie bugow?

bardzo duzo bugow naprawiles powiem Ci

Ile postów jeszcze napiszesz w tej prezentacji? Płacą Ci za to czy jak?

Jak to nie ma wojen? -.-

Słuchaj się tego pajaca to daleko zajedziesz.

skad stake itd na broni 65lv skad? ile osob? :)

Z tego co wiem 500+

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...