Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli po prostu podpisy, i zdjęcia sfałszowane ..

A to ? 

http://tajemnice.robertbrzoza.pl/politycy/czy-korwin-mikke-jest-zydem/

Ty tak na serio? On cytował jakiegoś kolesia, BUAHAUHHUAUHAUHAUHA, wiem bo oglądałem ten program.Tak właśnie wyglądają twoje dowody na to, ze Korwin jest Żydem, hahahaha, to się uśmiałem.To fragment programu "Bez pardonu" Proszę was ludzie, nie wstawiajcie każdej pierdoły znalezionej w internecie, bo się kompromitujecie.

Opublikowano

Ty tak na serio? On cytował jakiegoś kolesia, BUAHAUHHUAUHAUHAUHA, wiem bo oglądałem ten program.Tak właśnie wyglądają twoje dowody na to, ze Korwin jest Żydem, hahahaha, to się uśmiałem.To fragment programu "Bez pardonu" Proszę was ludzie, nie wstawiajcie każdej pierdoły znalezionej w internecie, bo się kompromitujecie.

chciałem wiedzieć od wszystko wiedzącego wojtka z kanałów.. ale nie spodziewałem się tego po tobie że wbijesz mi nóż w plecy.. teraz z nami koniec nie kocham cię już.

Opublikowano

Prawda jest taka że nawet wielki krul korwin jak dojdzie do władzy to raczej nie wiele zmieni, bo jeśli bd chciał wprowadzić swoje nagłe zmiany to system w polsce padnie, możliwe że bd wtedy anarchia i chuy. ­Natomiast jak dojdzie do władzy znowu jakiś lewak to może to się utrzyma do końca dotacji czyli chyba 2020 rok a potem przyjdzie się zastanawiać co dalej kappa.

BTW zwolenicy korwina czy was pojebało jebane Cioty ahhahahh wy serio myślicie że w takim skorumpowanym państwie to jakiś ziomek o innych poglądach dojdzie do władzy( prezydenckiej czyli=gunwo marionetka beka) nawet jak bd miał 50% to sfałszują by miał te 10-20% heuehueuue taki chuy :) to coś takiego jak w rosji Putin, would not bang xD 

SoFarGone.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka że nawet wielki krul korwin jak dojdzie do władzy to raczej nie wiele zmieni, bo jeśli bd chciał wprowadzić swoje nagłe zmiany to system w polsce padnie, możliwe że bd wtedy anarchia i chuy. ­Natomiast jak dojdzie do władzy znowu jakiś lewak to może to się utrzyma do końca dotacji czyli chyba 2020 rok a potem przyjdzie się zastanawiać co dalej kappa.

BTW zwolenicy korwina czy was pojebało jebane Cioty ahhahahh wy serio myślicie że w takim skorumpowanym państwie to jakiś ziomek o innych poglądach dojdzie do władzy( prezydenckiej czyli=gunwo marionetka beka) nawet jak bd miał 50% to sfałszują by miał te 10-20% heuehueuue taki chuy :) to coś takiego jak w rosji Putin, would not bang xD

Profesor nauk ekonomicznyh prof Rybinski juz to wyjasnial.

Deus vult

Opublikowano

BTW zwolenicy korwina czy was pojebało jebane Cioty ahhahahh wy serio myślicie że w takim skorumpowanym państwie to jakiś ziomek o innych poglądach dojdzie do władzy( prezydenckiej czyli=gunwo marionetka beka) nawet jak bd miał 50% to sfałszują by miał te 10-20% heuehueuue taki chuy :) to coś takiego jak w rosji Putin, would not bang xD

Korwin zapowiedział już wcześniej, że jeśli następne wybory zostaną sfałszowane to wyprowadzi swoich wyborców na ulice więc za szybko bym go nie skreślał.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Korwin zapowiedział już wcześniej, że jeśli następne wybory zostaną sfałszowane to wyprowadzi swoich wyborców na ulice więc za szybko bym go nie skreślał.

Ciężka sytuacja, bo nie wiadomo czy sfałszują czy nie Korwin nie bd miał dowodów na to że np. sfałszowali, czyli gunow gadanie, może jakiś mały straj bd i na tym się skończy, wątpię by rewolucje zrobił ;0 

­

SoFarGone.jpg

Opublikowano

Ciężka sytuacja, bo nie wiadomo czy sfałszują czy nie Korwin nie bd miał dowodów na to że np. sfałszowali, czyli gunow gadanie, może jakiś mały straj bd i na tym się skończy, wątpię by rewolucje zrobił ;0 

­

A jakby Korwin robił zamach stanu, to ty byś poszedł walczyć czy raczej nie?

Opublikowano

­

I w takim momencie żałujmy braku powszechnego dostępu do broni.

Gdyby chociaż 100tys. uzbrojonych ludzi wyszło na ulicę to by ich nawet nasza armia nie powstrzymała, że już nie wspomnę o pomocy zza granicy.

417711489342956987022.png

Opublikowano

JKM dla mnie jest najlepszym kandydatem, jego ideologia nie zmieniła się od 40 lat, a jeśli nawet kłamie to kłamsto powtarzane wielokrotnie jest prawdą

Opublikowano

JKM dla mnie jest najlepszym kandydatem, jego ideologia nie zmieniła się od 40 lat, a jeśli nawet kłamie to kłamsto powtarzane wielokrotnie jest prawdą

najlepszym kandydatem będzie bronisław bo chce bezpiecznej polski i ja na niego zagłosuje wiara i nadzieja Polski jest w jego rękach

Opublikowano

najlepszym kandydatem będzie bronisław bo chce bezpiecznej polski i ja na niego zagłosuje wiara i nadzieja Polski jest w jego rękach

Niezly troll.

Gdyby putin wkroczyl do polski to szoguna by juz dawno nie bylo.

Deus vult

Opublikowano

Niezly troll.

Gdyby putin wkroczyl do polski to szoguna by juz dawno nie bylo.

Od tego są żołnierze aby walczyli i bronili.. prezydent reprezentuje naród ale nie walczy..

Opublikowano

I kto nas bedzie bronil armia urzednikow?

żołnierze z iraku to też urzędnicy?.. nie wszyscy są urzędnikami.. 

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

Trzymaj,

http://www.niewiarygodne.pl/

Będziesz miał na przyszłość równie wiarygodne źródła wiedzy, może opowiesz nam coś ciekawszego.

no to se poczytaj na twoją inteligencje w sam raz.. może znajdź też coś na tvn

Opublikowano

żołnierze z iraku to też urzędnicy?.. nie wszyscy są urzędnikami.. 

no to se poczytaj na twoją inteligencje w sam raz.. może znajdź też coś na tvn

Nie będą poniżał twojej inteligencji bo dostałbym bana, ale miałem na myśli 600k bandy urzędników w porównaniu ze śmieszną 100k liczbą wojska. 

Deus vult

Opublikowano

Nie będą poniżał twojej inteligencji bo dostałbym bana, ale miałem na myśli 600k bandy urzędników w porównaniu ze śmieszną 100k liczbą wojska. 

Weź też pod uwagę, że te 100 tyś. wojska to nie sama piechota zdolna do walki, ale też generałowie, pułkownicy itd, czyli de facto do walki mamy dużo mniej ludzi.

Opublikowano

Czyli mamy wojsko , nie napisałem jak wielu pójdzie .. napisałem że mamy :)

Dobrze napisałem a ty to potwierdziłeś :) czyżby twoja mała inteligencja to dostrzegła?

Opublikowano

Czyli mamy wojsko , nie napisałem jak wielu pójdzie .. napisałem że mamy :)

Dobrze napisałem a ty to potwierdziłeś :) czyżby twoja mała inteligencja to dostrzegła?

I te kilkanascie tysiecy ma zapewnic obrone?

Deus vult

Opublikowano

I te kilkanascie tysiecy ma zapewnic obrone?

Nie gadaj z tym debilem, to jakis dzieciak, który mimo to, że wie iż to co mówi, to brednie i tak sam stara się w to wierzyć.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

"Dostałem ogromne, szokujące brawa, kiedy powiedziałem o tym, że jak znowu sfałszują wybory, wybory parlamentarne, to wyprowadzimy ludzi na ulice. Ostrzegam tych, którzy zajmują się organizacją wyborów, że TYM RAZEM TEN NUMER NIE PRZEJDZIE". Korwin

Deus vult

Opublikowano

Gimby głosujo na Korwina h3h3.

Dla mnie nie ma dobrego kandydata, aczkolwiek najmniej szkodliwy byłby Paweł Kukiz, na którego zapewne oddam głos.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...