Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź wypierdalaj, bo płakać sie chce jak czytam co ty piszesz...

Takich głupot to mohery nie pierdolą.

Od kiedy politolodzy znają sie na polityce?

Większość idzie na ten kierunek, bo jest stosunkowo łatwy, a hajs sie sypie, oni nie musza sie znać, starczy że hajs trzepią.

Jestes typowym debilem, to że ktoś ma 30 letnie doświadczenie wcale nie świadczy o tym, że ktoś jest mądry/inteligentny lub czy tez ma wiedzę na dany temat.

Mozna przez 30 lat sie opierdalac i gadac glupoty i brac za to pieniadze, tak jak to robi większość polityków i nasza "Polska Elita"

Niepotrzebnie piszesz po raz drugi, że sie nie znasz, bo to już wiemy i nie trudno było do tego dojść, bez twoich podpowiedzi.

Korwin też nie... Widać, za mało się o nim dowiedziałeś i o jego poczynaniach i planach. 

Tyle pierdolisz, a nie raczysz nawet zagłębić się w to.

Po za tym, będąc za Kukizem chcąc lub nie chcąc popierasz "krula", bo stety lub niestety on go poprał w tych wyborach i oficjalnie przyznał, by wszyscy którzy chcą głosować na niego (Kukiza), niech głosują na Krowina, bo ma większe szanse.

bo to coś jest w stylu bla bla bla jestem  lewakiem nie słucham was bla bla bla

Deus vult

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź wypierdalaj, bo płakać sie chce jak czytam co ty piszesz...

Od kiedy politolodzy znają sie na polityce?

Po co te przekleństwa? Czytając je coraz bardziej wydaje mi się, że brakuje ci słów dlatego używasz wulgaryzmów. Ja bym cie tutaj poprawił, bo zapomniałeś napisać "nie" w swoim zdaniu. Powinieneś napisać: "Od kiedy politolodzy NIE znają się na polityce?". Taka mała poprawka.

Opublikowano

Po co te przekleństwa? Czytając je coraz bardziej wydaje mi się, że brakuje ci słów dlatego używasz wulgaryzmów. Ja bym cie tutaj poprawił, bo zapomniałeś napisać "nie" w swoim zdaniu. Powinieneś napisać: "Od kiedy politolodzy NIE znają się na polityce?". Taka mała poprawka.

Idiota z dyplomem to nadal idiota tylko, że z pretensjami i każda głupota wypowiedziana z ust uczonego nadal jest głupotą.

Opublikowano

To że przeklinam to moja sprawa, lubię i c**j Ci do tego.

Taki nawyk i tyle, mi to nie przeszkadza, a jesli innym tak, to cóż... trudno.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

"Zagłosujmy na Korwina" "Tylko Korwin!" --- Krzyknęli gimnazjaliści. 

"Zagłosujmy na bromka" "Tylko bromek!" ---Krzyknęli lewaki i zjeby.

Deus vult

Opublikowano

Ludzie ja nadal nie rozumiem po co wdajecie się w dyskusje z takimi idiotami a być może - trollami i zwykłymi prowokatorami, przecież to się mija z celem.

Opublikowano

"Zagłosujmy na Korwina" "Tylko Korwin!" --- Krzyknęli gimnazjaliści. 

Jeśli jeszcze nie zauważyłeś nasz wybór został poparty niejednokrotnie sensownymi argumentami.

Dużo wnosisz do tematu.

Bywalec
Opublikowano

A ja nie mam pojęcia na kogo głosować...każda kandydatura nie jest warta mojego głosu.

Opublikowano

http://www.fakt.pl/polityka/andrzej-duda-broni-matki,artykuly,535450.html

"Prawo" i "sprawiedliwość"

http://natemat.pl/138475,matka-andrzeja-dudy-zbierala-na-uczelni-podpisy-dla-syna-mama-to-mama

Tutaj z kolei możemy przeczytać, że zgłoszenie czegoś zakazanego przez prawo do prokuratury jest "atakowaniem" jego matki. Nic tylko zaklaskać.

Opublikowano

Korwin należał do  Stronnictwa Demokratycznego partii sojuszniczej  PZPR

Opublikowano

To była jedyna partia niekomunistyczna w tamtym okresie, ale po co myśleć, lepiej kopiować z jakiś stronek fanaberie typu: "korwin popiera pedofilie, korwin pozwala gwałcić kobiety i tak dalej".Stek kłamstw.W porównaniu do Bronka i Dudy Korwin nie miał nic wspólnego z komuną.

Opublikowano

Z którego wystąpił na znak protestu. Może napiszesz coś o powiązaniach p. Komorowskiego z WSI?

Opublikowano

O tym jak wyjebał z kolegami na 700 mln albo to nawet miliardy były....

Opowiedz też coś o Pro Civil

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

"Marian Kowalski, Paweł Kukiz oraz Grzegorz Braun zgodzili się poprzeć Janusza Korwin-Mikke, który spośród kandydatów antysystemowych uzyskiwał najlepsze wyniki w sondażach. Udzielenia poparcia odmówił Jacek Wilk."

To niesamowite :D ludzie chcą razem to w pizdu obalić wielki szacun jednak są szanse że ten rok wygra JKM !

To była jedyna partia niekomunistyczna w tamtym okresie, ale po co myśleć, lepiej kopiować z jakiś stronek fanaberie typu: "korwin popiera pedofilie, korwin pozwala gwałcić kobiety i tak dalej".Stek kłamstw.W porównaniu do Bronka i Dudy Korwin nie miał nic wspólnego z komuną.

Z którego wystąpił na znak protestu. Może napiszesz coś o powiązaniach p. Komorowskiego z WSI?

Podałem to bo chciałem usłyszeć odpowiedź bo o tym nie wiedziałem .. 

Opublikowano

"Marian Kowalski, Paweł Kukiz oraz Grzegorz Braun zgodzili się poprzeć Janusza Korwin-Mikke, który spośród kandydatów antysystemowych uzyskiwał najlepsze wyniki w sondażach. Udzielenia poparcia odmówił Jacek Wilk."

To niesamowite :D ludzie chcą razem to w pizdu obalić wielki szacun jednak są szanse że ten rok wygra JKM !

Szkoda tylko,że ten wpis to zwykłe kłamstwo,bo jeżeli to byłaby prawda to już dawno na facebook'ach czy innych stronach promujących tych panów byłaby oficjalna informacja,a tu zero odzewu.Po prostu ktoś sobie zażartował.

Opublikowano

Szkoda tylko,że ten wpis to zwykłe kłamstwo,bo jeżeli to byłaby prawda to już dawno na facebook'ach czy innych stronach promujących tych panów byłaby oficjalna informacja,a tu zero odzewu.Po prostu ktoś sobie zażartował.

wziełem to z facebooka korwina ..  więc ty nawet nie suzkasz a piszesz aby nabić post .. Debil..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

A wiesz kiedy został opublikowany ten komunikat na wmeritum.pl?Dzisiaj,a pod tekstem drobnym drukiem jest informacja:Dziś Prima Aprilis. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone.

Pan Korwin po prostu podłapał żart i teraz będzie ta informacja szła dalej.Poza tym napisałem przecież,że chodziło o oficjalną informację,a nie odnośnik do artykułu,który zamieścił pan Janusz.A i radzę następnym razem nauczyć się interpretować  informacje i materiały,a nie od razu obrzucać kogoś wyzwiskami.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

A wiesz kiedy został opublikowany ten komunikat na wmeritum.pl?Dzisiaj,a pod tekstem drobnym drukiem jest informacja:Dziś Prima Aprilis. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone.

Pan Korwin po prostu podłapał żart i teraz będzie ta informacja szła dalej.Poza tym napisałem przecież,że chodziło o oficjalną informację,a nie odnośnik do artykułu,który zamieścił pan Janusz.A i radzę następnym nauczyć się interpretować  informacje i materiały,a nie od razu obrzucać kogoś wyzwiskami.

Ta zauważyłem małym druczkiem "Dziś Prima Aprilis pedały. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone z książki okradania Polski" 

Opublikowano

"Janusz Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg    -   dywersant, mason, członek Stronnictwa Demokratycznego w latach 1962-82; przez cały czas trwania PRL funkcjonowała w Polsce koncesjonowana partia pod nazwą "Stronnictwo Demokratyczne", partia sojusznicza PPR a potem PZPR; partia pod nazwą "Stronnictwo Demokratyczne" miała korzenie masońskie i szerokie powiązania z masonerią,   źródło: Leon Chajn „Materiały do Historii KlubówDemokratycznych i Stronnictwa Demokratycznego w latach 1937-39”, Wyd. Epoka., W-wa 1964; brał udział w protestach studenckich '68 roku; Założył w 1984 r. wraz ze Stefanem Kisielewskim Partię Liberałów "Prawica". W 1987 roku został prezesem nowopowstałego Ruchu Polityki Realnej [w 1989 r. przekształcony w Unię Polityki Realnej"

http://web.archive.org/web/20090220143328/polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htm

Prawdziwy sondaż nie wiem czy sobie jaja robią hahah xD

https://www.youtube.com/watch?v=bK2Wg-PdOaQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...