Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4*EP6][EXP 200/drop 35] VULCANUS MU ONLINE START 28.02.2015

spriker

Chcesz nową edycję serwera?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz nową edycję serwera?

2. 2. Jaki season chciałbyś na tym serwerze?

3. 3. Jaki exp powinien być na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem cichą nadzieję, że odpalicie z większym animuszem i naprawdę szczerzę Wam tego życzyłem ale wyszła jedne ważna sprawa - brak doświadczenia a mianowicie nie przetestowaliście serwera przy oryginalnych ustawieniach expa i wyszło na to, że po 2 dniach ludzie mają 6rr na expie na którym powinni teraz dobijać pierwszego. Jak gracze wskoczą na "wyższe" mapy to reset będzie wpadał co godzinę a co za tym idzie po miesiącu gry skończy się expienie. Nie mniej jednak doceniam Wasz wkład i zaangażowanie w rozwój polskiej sceny MuO i w dalszym ciągu życzę Wam sukcesów i wytrwałości, która na pewno będzie Wam potrzebna.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy lubi co innego :)

Jak widzę gracze są , nie jest ich tak dużo ,ale są i grają :)

Serwera nie zamknę.

Zapraszam na serwer , mamy 60 online

Kolego 60online to ty miales na starcie nie oszukujmy sie :)

Opublikowano

Kolego 60online to ty miales na starcie nie oszukujmy sie :)

Ale czy ja coś innego powiedziałem kolego ? :D

dzisiaj tez było 67 online ;)

Rzadko kiedy ludzie doceniają stare sezony.

Cieszę się takim wynikiem , zapraszam na serwer ;)

@1361622928-U485574.pngJereziah

Dziękuje za takie słowa. Serwer był testowany i szczerze mówiąc nawet na dużym rr aż tak łatwo jak ty mówisz nie będzie ;)

Wole żeby na serwerze coś się działo , jakbym dał naprawdę hard ustawienia to co to za sens? Wieczne afkowanie i serwer widmo tak naprawdę. Chciałem aby serwer żył , jestem dumny z nawet z takiej ilości graczy. Też trzeba liczzyć się z tym , że nie trafiony czas jest , bo wystartowało APO WOG nie dawno :) Liczę na zwiększenie ludzi online.. Ludzie na serwerze nie narzekają. Co mnie cieszy. Nie ma żadnych bugów, ludze biorą udział w eventach..

Ale dziękuje za dobre życzenia , żę tak to ujme. Doceniam to.

@@ w niedziel w godzinach poobiednich odbędzie się event PVP :)

Zapisy można składać na forum.

Opublikowano

@@UP co do sezonu to jest jeden z lepszych nie wliczajac s2 ;)

Kiedyś może tak.. Teraz czasy się odrobine zmieniły W s6 np , masz Helpera wbudowanego , większe możliwości tak naprawdę.

Serwera nie mam zamiaru zamykać , stoi jest opłacony i dla graczy.

Chętnych zapraszam do gry :)

Opublikowano

Download już działa ;)

Nie wiem jakim cudem , ale usunęło mi clienta z megaupload z mojej chmurki

Pozdrawiam

@@ EDIT. ONLINE ROŚNIE , gracze ciągle tradują expią itp :) To nie serwer widmo mimo niskiej ilości online.

6vkvdsc.jpg

Opublikowano

Gram na serwerze od startu :) Polecam jak najbardziej, exp 200 wg. mnie jest optymalny ze względu na to, że w 2h nie pukniesz sobie rr :)
Itemy z dropu się cenią, graczy powoli przybywa i wszystko idzie w dobrą stronę. Dodam, że od startu nie miałem lagów, dc, no i oczywiście jestem pod wrażeniem tego, iż nie znalazłem żadnych bugów.
Administracja aktywna, świetnie współpracują z graczami! Gorąco polecam ;)

Opublikowano

Skoro tak to chętnie zawitam :) liczę na pomoc na początku ! :) pozdrawiam!

Zapraszam ,

Ciągle ktoś oferuje pt albo szuka pt na post :)

Opublikowano

Administracja panuje nad sytuacja, wie co robi ze tak to okresle.   Gra sie fajnie jest mocny handel praktycznie nie ma exc jeszcze wszyscy chodza w itemach z dropajek  nie odczuwa sie tak tych resetow jezeli ktos ma ich nawet 10  bo 10x350 punktow to smiech ;p

Stabilny caly czas on a to najwazniejsze. 

Opublikowano

Miałem cichą nadzieję, że odpalicie z większym animuszem i naprawdę szczerzę Wam tego życzyłem ale wyszła jedne ważna sprawa - brak doświadczenia a mianowicie nie przetestowaliście serwera przy oryginalnych ustawieniach expa i wyszło na to, że po 2 dniach ludzie mają 6rr na expie na którym powinni teraz dobijać pierwszego. Jak gracze wskoczą na "wyższe" mapy to reset będzie wpadał co godzinę a co za tym idzie po miesiącu gry skończy się expienie. Nie mniej jednak doceniam Wasz wkład i zaangażowanie w rozwój polskiej sceny MuO i w dalszym ciągu życzę Wam sukcesów i wytrwałości, która na pewno będzie Wam potrzebna.

Tu nie o sam exp się rozchodzi. W grę wchodzą spoty, itemy, statystyki mobów. Tak czy siak - 200x to dosyć dużo. 

Życzę powodzenia

iHacks  <3

Opublikowano

Nie udało mi się wczoraj dołączyć do społeczności serwera z powodu komplikacji z internetem lecz dziś po pracy ruszam pełną parą :)

@Miraclee EXP - 200 myślę że jest w sam raz na te ustawienia, chociaż exp- 100/150 nie był by też zły :)

Pozdrawiam

zkpy84.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer! Chetnie dam party itp jak bede online potrzebujemy wiecej graczy i wiecej ludzi online:) mila atmosfera 0 dc i lagow a takze bugow! jak cos pw w grze kijciwoko :) a takze zapraszam do gildii!!!

Opublikowano

Administracja panuje nad sytuacja, wie co robi ze tak to okresle.   Gra sie fajnie jest mocny handel praktycznie nie ma exc jeszcze wszyscy chodza w itemach z dropajek  nie odczuwa sie tak tych resetow jezeli ktos ma ich nawet 10  bo 10x350 punktow to smiech ;p

Stabilny caly czas on a to najwazniejsze. 

Chyba jednak odczuwa :]

jest 5dni po starcie i 17rr

Jezeli mial byc hard (w sensie RR) to z tymi spotami / expem za pt trzeba bylo zrobic exp 50 - wtedy w 2-3dni ludzie by robili RR

Oczywiscie nie mowie zle ze taki exp jest w PT bo to bardzo dobrze % jest fajny ale nie do tego expa :]

Opublikowano

ONLINE CIĄGLE ROŚNIE :)

Zapraszam serdecznie na serwer !

EVENT PVP JUŻ W NIEDZIELE W GODZINACH WIECZORNYCH !! : D

Próba zabicia k5 w tarkanie :) Bicie go około 20 minut w tyle osób ^^

SoARK2q.jpg

Handel się kreci ^^

vsAGaj4.jpg

Opublikowano

zapraszam na serwer rowniez przednia zabawa:) nie jest latwo, serwer postoi napewno dlugo w ogole nie ma zadnych lagow, problemow z serwerem a co najwazniejsze bugow. POLECAM raju.

Opublikowano

Zabawa jest przednia, więc zapraszamy ! :) każdy służy pomocą :)

Zapraszamy :) 

online : Dante

zkpy84.png

Opublikowano

Są stali gracze , służą pomocą. Wszystkie problemy są natychmiast poprawiane. 

Gra jest stabilna, nie ma lagów , gracze nie narzekają.

Handel się kręci

O party nie trudno

O exe trudno, lecz już gildie zaczynają chodzić bić goldy.

Powrzucam jeszcze pare screenów z jutrzejszej licytacji oraz niedzielnego eventu PVP :)

Opublikowano

Ja myślę, że kiedyś powstanie druga edycja tego serwera, która będzie jeszcze bardziej przemyślana pod względem ustawień serwera i wtedy będzie dużo online (active, nie multi). Czekam z niecierpliwością ;D

Opublikowano

Podpinam się do Pana wyżej , lecz teraz jest elegancko :)

ZACHĘCAM DO ZAKŁADANIA GUILDI - ZA TYDZIEŃ CS !!!!!!!!

Dante

zkpy84.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...