Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4*EP6][EXP 200/drop 35] VULCANUS MU ONLINE START 28.02.2015

spriker

Chcesz nową edycję serwera?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz nową edycję serwera?

2. 2. Jaki season chciałbyś na tym serwerze?

3. 3. Jaki exp powinien być na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepiej żeby wszystko było w miare standarodow, bez jakichś wymyslnych zmian... sumka od 1 - spoko, ale DL? eee raczej nie.

Opublikowano

Patch już dodany, ale czy oficjalny? Bo wcześniej już wrzucałeś Franku, i brat ma wersje V2 a ja mam V3 choć ściągałem 5 minut po nim xD

Opublikowano

Patcha tj. Vulcanus mu.exe wklejamy tylko do folderu z grą i przez tą ikonke odpalamy gre, tak?

Ten jest oficjalny , wrzucamy VulcanusMU.exe do folderu i z tego odpalamy gre.

DL 250 lvl.

Sumka jest ustawiona na 1lvl , lecz zeby nia grac po zalogowaniu się na konto trzeba zrobić relog maina ;

Pozdrawiam

Opublikowano

dlaczego za autopicker ban ? 2 sezony wyżej masz helpera gdzie picker jest wbudowany i każdy jest przyzwyczajony dziwne podejście no ale ok

Opublikowano

Opisze moze po krotce serwer

W pol dnia wbija sie 1RR...Spoty mozna powiedziec ze sa niekiedy na warpach 4-6moobow...Drop w K1 nie ma problemow

Sumujac: Serwer mial byc hardy a wyszedl dosc easy czyli za 2tyg ludzie beda miec po 20-30rr na CS. Co do dropu wypadajek, jeweli, czy maszyny serwerowej nie mozna sie przyczepic

Ja dziekuje :)

Opublikowano

Pk i kS dozwolone to chyba najlepsze co moglo byc dla tego serva, inaczej kazdy wywalilby graty, ustawil afka na spocie i nawet nie zagladal do gry, pvp to najelpsza rzecz w tej grze i tak powinno zostac. Pozdro

Opublikowano

Zapowiadało się świetnie, jednak troszkę wszystko było przekoloryzowane. Stabilność, brak lagów to to co cechuje ten serwer najbardziej. Serwer przyjemny, godny polecenia, mimo iż nie dla mnie (24h od startu i grubo ponad 2rr, to nie hard), liczyłem na coś innego. Pozdrawiam i życzę powodzenia temu projektowi! :)

Opublikowano

Każdy lubi co innego :)

Jak widzę gracze są , nie jest ich tak dużo ,ale są i grają :)

Serwera nie zamknę.

Zapraszam na serwer , mamy 60 online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...