Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4*EP6][EXP 200/drop 35] VULCANUS MU ONLINE START 28.02.2015

spriker

Chcesz nową edycję serwera?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz nową edycję serwera?

2. 2. Jaki season chciałbyś na tym serwerze?

3. 3. Jaki exp powinien być na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa Edycja ?? Serio ? Osobiście uważam że Ci którzy zostali wytrwale na serwerze na nowej edycji grac nie będą , z tego co słyszałem ... 

Zarwane nocki godziny spędzone przed kompem . Ludzie  którzy wybili się dość wysoko do topki przestali grać bo jak to mówili " Mało Online" szkoda że w międzyczasie tyle samo nowych graczy dołączało do zabawy na tym serwerze i po  niedługim czasie odchodziło z tego samego powodu ... Nie rozumieją że to gracze sami musza rozkręcić server kto ma to za nas zrobić . Sam osobiście na s6 grać nie będę na pewno tak jak i wielu ludzi z PANACEUM , jak się dowiedziałem 

Tak czy tak server  najlepszy na jakim kiedykolwiek grałem to jasne że na s4 nie bedzie  odrazu 200 online . 0 wytrwałości ze strony graczy . Przemyślcie wszystko jeszcze raz zanim odpalicie nową edycje , może dajcie jeszcze trochę czasu .

Pozdrawiam Velly 

Witam Cię.

Serwera nie zamykam kolego. Ja mówię o innych ustawieniach gdy będzie 10 online.. Powiedzmy sobie szczerze , że nie wielu ludzi wejdzie gdy jest taka mała ilość online.

Jeżeli już będzie nowa edycja to na pewno z seasonem4 , lecz wydaje mi się , że zostanie udostępniona dla wszystkuch Elitka, lecz z małymi poprawkami ( ma się zająć tym mój dobry znajomy , ma zamiar usunąć multi-killa i autokilla.

Ja pytam was graczy jakie rozwiązanie dla serwera widzicie...

Serwer jest otwarty dla was. Jeżeli będzie taka potrzeba to zamknę go , bo to nie ma najmniejszego sensu , jeżei w weekend jest 15 online.

DZISIAJ O 21 NA TS SERWEROWYM ROZMAWIAMY CO DALEJ ! ZAPRASZAM

@@ EDIT

Wpadliśmy na świetny pomysł. Aby otworzyć drugiego Gs'a Server PVP , exp 50-60 drop 10-20% , waluta zen , max 3 rr. 

Nie chcę zamykać obecnego serwera mimo małej ilości graczy.. Mam do nich szacunek i nie zrobię im tego. 

Powiedzcie czy to dobry pomysł? :)

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi tyle opinii jak juz zauwazyles, wszystkim nie dogodzisz, jakich krokow bys nie podjal, pamietaj ze reklama dzwignia handlu ;) Naprawde wielu graczy by zagralo na tym servie, gdyby o nim po prostu WIEDZIALO i nie mowie tu tylko o graczach z PL ;) Sam widziales ze paru espanioli sie pojawilo, a jak myslisz czemu tak malo i pozno? ;) do przemyslenia, pozdrawiam i powodzenia!

Opublikowano

Ile ludzi tyle opinii jak juz zauwazyles, wszystkim nie dogodzisz, jakich krokow bys nie podjal, pamietaj ze reklama dzwignia handlu ;) Naprawde wielu graczy by zagralo na tym servie, gdyby o nim po prostu WIEDZIALO i nie mowie tu tylko o graczach z PL ;) Sam widziales ze paru espanioli sie pojawilo, a jak myslisz czemu tak malo i pozno? ;) do przemyslenia, pozdrawiam i powodzenia!

Ale wszystkie publikacje były przed startem.. Nie wszystkim dogodzę, masz racje. Dlatego otwieram drugiego Suba exp 50 max 3rr :) 

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać testowania Sub-Servera PVP ?

Dobrze napisane. A co teraz mogą zrobić?

zkpy84.png

Opublikowano

Exp 100 Najbardziej tutaj pasuje.. teraz jest 200 a za szybko się to wbija wszystko. drop też chyba nie 35. drop 20% Wtedy była by zabawa :)

zkpy84.png

Opublikowano

Skoro posiadasz dobre pliki dlaczego nie postawisz serwera PvP dawno nic dobrego nie bylo moze powinienes isc wlasnie w tym kierunku za duzo juz tych pvm serwerow ;>

ARIETH NEBO czy PCM kolego idz w tym kierunku tyle odemnie PIONA!

Opublikowano

RAq1Wvn.jpg

PO EVENCIE PVP W KTÓRYM ZWYCIĘŻYŁO 3 NAJSILNIEJSZYCH GRACZY. BARDZO DUŻO OSÓB WZIEŁO UDZIAŁ ! CIESZĘ SIĘ !

Na tym serwerze jest brak kupowania itemków za kasę ;) zapraszam :)

SERWER PVP tak jak wspomniałem już wyżej.. Będzie na dniach otwarty do testowania , muszę zakupić drugą maszynę pod niego , aby nic ze sobą się nie gryzło.

Cierpliwości !

Opublikowano

Kiedys na Warrior of Chaos bys dosc unikalny system RR ktory na poczatku rzeczywiscie wydawal sie dziwny i glupi ale byl na dluza meta dosc fajny...Mianowicie byly male rr i duze rr...maly rr to 300pkt za RR i mogles ich zrobic 5 po tych 5 miales 1duzy RR i dostawales 500pkt po czym male rr znowy szyly od 0 i tak dalej duzy rr X x 500pkt bylo to dosc unikalne i ludze daleko nie odstawali tak samo mozna by bylo zrobic tutaj przykladowo exp 100...maly rr 250-300pkt duzy rr 400pkt

Opublikowano

W dodatku server nigdy nie miał problemów z pingiem oraz dc , więc PVP z tego będzie fajne, a 200exp zmniejszyć na 100 też by było cacy.

W grę wchodzi oczywiscie ZAPREZENTOWANIE ZAJEBISTEJ PUBLIKACJI na wszystkich forum o danej tematyce :) 

Jeśli chodzi o grafikę - mogę pomóc z swojej strony - Stworzyć jakiś plakat czy cokolwiek, mam opanowane 2 programy (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator)

zkpy84.png

Opublikowano

Serwer gotowy cały, czekam na kasę i kupujemy maszynkę. !

Prawodpodobne ustawienia

Max Resets : 3

Max MasterLVL : 150

Sklepy - Itemy +0+bez optów

Pralka utrudniona

System VOTE - za jawele , tzn 2vote - 1b powiedzmy.

Brak donate

Exp - 80

Drop - Dopasowany

Wersja : S4EP6

Drop z z boxów max do +6

Goldeny podkręcone

Idealny balans postaci gotowy

Myślalem tez nad rozwiązaniem :

1rr - exp spada o 10

2rr - exp spada o 20

3 rr - exp spada o 30

Co myślicie o takim rozwiązzaniu?

Opublikowano

Serwer gotowy cały, czekam na kasę i kupujemy maszynkę. !

Prawodpodobne ustawienia

Max Resets : 3

Max MasterLVL : 150

Sklepy - Itemy +0+bez optów

Pralka utrudniona

System VOTE - za jawele , tzn 2vote - 1b powiedzmy.

Brak donate

Exp - 80

Drop - Dopasowany

Wersja : S4EP6

Drop z z boxów max do +6

Goldeny podkręcone

Idealny balans postaci gotowy

Myślalem tez nad rozwiązaniem :

1rr - exp spada o 10

2rr - exp spada o 20

3 rr - exp spada o 30

Co myślicie o takim rozwiązzaniu?

Cześć, przeglądałem z nudów mpc i wpadłem na Twój post.

1. Generalna większość graczy na endgame gra tylko dla PVP i dla zamku w Valley.

Wniosek? CS co pare dni (2-3dni) zmusi to ich do wchodzenia na serwer.

2. PVP!

Dużo PVP eventów, organizowanych przez Was, (masspk, 1v1 pvp, 3v3 pvp) --> za to fajne nagrody. --> najlepiej coinsy które mozna gdzieś wymienić -> nikt nie bedzie pokrzywdzony

3. Zen

Mało zen w dropie -> zwiększy wartość  itemów (+zen oraz tych normalnych) a zarazem samych zenów.

4. 3rd Q

Mnie osobiście denerwuje stanie na spocie 3rd q po pare godzin i dropienie itemów, niech będzie to proste ( wysoki drop ) lub w sklepie za zen z odpowiednia cena (gdy zen beda malo dropic)

5. BRAK SUBSERWERA NONPVP -> bo pk zawsze było, jest i będzie częścią tej gry

odezwij się na pw do mnie jeśli jesteś zainteresowany innymi pomysłami :)

Opublikowano

Mam też pewien pomysł . Res co 3 dni , ktòry kosztowalb y np 10 jogòw . A co 6 rr nagroda wbicie exc opcji w dowolny item . Wymogi resowe na spoty , tzn ktoś ma wymogi na dany spot,czyli musi dostac party itp ..

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem 3 rr po te 100-200 pkt nie zmieni dużo.

Piwko ale to jest najmniejszy problem.

Darken zgłoś się na gg 8246042 jak chcesz pomóc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...