Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4*EP6][EXP 200/drop 35] VULCANUS MU ONLINE START 28.02.2015

spriker

Chcesz nową edycję serwera?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz nową edycję serwera?

2. 2. Jaki season chciałbyś na tym serwerze?

3. 3. Jaki exp powinien być na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest 350 pkt za resa drogi kolego :)

Wyżej pisałem jak postanowione :)

PUNKTY ZA RESET SIĘ KASUJĄ 

-DK/DW/ELF 500pkt / DL/MG 550

W takim razie zmień to w publikacji :)

Ankiete można wywalić.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjemnie ale: zmniejsz drop wypadajek za duzo ich leci z nich spoko bone silki i bronzy ale dlaczego +10 ?! okaze sie ze wingi nic nie warte bo kazdy jeszcze przed RR moze je samemu ( !!! ) zrobic i postaraj sie rozbic spoty na start :)

Opublikowano

hm.. Drop wypadajek jest ustawiony na max tak aby można było przetestować sobie co dropi jak dropi itp.

Co do spotów to dzisiaj poprawiłem wszystkie spoty.. Aktualnie została mi lorencia..

Porozbijałem większość spotów, lecz nie przesadzajmy , bo na kazdym serwerze ludize się skupiają nad tym aby BK miał jak najtrudniej..

Zrobiłem spoty pod każdą klasę a nie tylko tak aby bk miał trudno czy łatwo.. :)

Są spoty w kupkach 2x3  tak aby BK mógł ciachać , lecz nie zgarnie wszystkich rzecz jasna..  I są spoty na których nie będzie sam sobie dawał rady ;)

Aktualnie testowałeś sam i pewnie nie bk ;) zagraj bk i zobacz jak jest ustawione.. :)

Rozbiłem większość spotów dzisiaj do 2-3 kupek dalej od siebie tak aby nie wychodziły z jednej :)

Spoty akurat to jest najszybsze co można zrobić.. Aktualnie pracujemy nad czymś innym co na starcie na pewno się przyda ! :)

Pozdrawiam serdecznie FranklyN

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać startu. Jak już wcześniej pisałem, działa wszystko ok i nie mam zastrzeżeń. Co do kolegów, którzy wciąż chcą zmieniać punkty za reset: była ankieta, mimo że 500 wygrało, to i tak wypośrodkował te punkty między głosujących. Będzie dobrze. A co do wypadajek, to fakt, za dużo ich leci, ale po starcie drop ich będzie mniejszy jak mniemam. Bo tu jest racja, pierwsze wingi będą już bez resesta przy takim dropie :D.
Liczymy na sporo osób online w sobotę, zobaczymy jak ludzie będą współpracować w party, które jest korzystniejsze i to dużo. Mimo tego jak zawsze i tak znajdą się samotnicy :P.
Zapraszam i polecam Xzaar tudzież Vhraal :P

Opublikowano

Cieszą mnie takie opinie jak kolegi wyżej, wszedł na testy i co zgłosił zostało poprawione... Co najlepsze na tym epizodzie nie działają bugi z pralka ! :) Testowane wszystkie jakich kiedykolwiek używałem :)

Gorąco zachęcam do testowania , tak abym miał co robić do soboty :D

Opublikowano

co prawda kasa jaka dropi troche łamie ducha ale to mi sie podoba! na poczatku itemki za kase a nie za jewele ;D tak tez jak dropnie mocny item zastanowisz sie czy do pralki czy opierdzielić do sklepu bo na pralke i tak nie masz ;D

Opublikowano

Do działu Download na stronie.. dodałem avantę - bot dozwolony w grze :)

• Elitka będzie nagradzana banem bo przechodzi przez antyhacka ;)

jest zakaz używania autopicków. :)

Jak kogoś złapie GM na autopicku , albo gracz wrzuci filmik na forum będzie otrzymywał Ostrzeżenia lub bany

Opublikowano

Czy serwer  zostanie opublikowany na innych forach (jeśli już jest to wszystko jasne) ?

Tak właśnie się tym zajmuje :)

Pierw kończę forum serwera.

Opublikowano

Testy są super,  każdy problem odrazu naprawiany.

Dość tesów czas na start serva.

Już doczekaś sie nie moge.

Opublikowano

Forum serwera aktywne, na razie w trackie robót dokończeniowych , ale śmiało można się tam rejestrować :)

W newsach i w menu po lewej stronie macie odnośniki na stronie głównej :)

Pozdrawiam

Opublikowano

hmmm wciąż jestem ciekaw opini ludzi co myślą o usunięciu itemków +10 z dropa 2 dobre rzuty (ktorych nie brak ) z chaosami w inwentory moze kogos ustawic a wlasnie wspolne pranie scaluje party/guild nawiazuje przyjaznie minelo sporo czasu od kiedy gralem ale niezapomniane sa momenty kiedy w pocie czola cale party leci do pralki trzymajac kciuki za powodzenie prania ehhhh ;)

/edit

ponadto te pieprzone kulki w okół postaci to nie może byc wynik szczęścia a solidnej pracy pozdrawiam ;]

Opublikowano

hmmm wciąż jestem ciekaw opini ludzi co myślą o usunięciu itemków +10 z dropa 2 dobre rzuty (ktorych nie brak ) z chaosami w inwentory moze kogos ustawic a wlasnie wspolne pranie scaluje party/guild nawiazuje przyjaznie minelo sporo czasu od kiedy gralem ale niezapomniane sa momenty kiedy w pocie czola cale party leci do pralki trzymajac kciuki za powodzenie prania ehhhh ;)

/edit

ponadto te pieprzone kulki w okół postaci to nie może byc wynik szczęścia a solidnej pracy pozdrawiam ;]

Kolego.. Boxy poprawiam właśnie i każdy box z osobna będzie miał inną wartość przedmiiotu np.

Silver medal itemki od 4 - 7

Gold medal od 6-8

Hear of love 5-8

itp :)

Mówiłem , że to zrobię i poprawiam po sobie ;)

Opublikowano

Czekamy niecierpliwie na start:) wszystko wskazuje na to, że będzie to dobry serv:) wiec pozostaje nam tylko czekać do nadchodzącej soboty:) a ona już tuż tuż:) pozdrawiam wszystkich graczy, i zachęcam do zagrania na serverze:) 

myślę, że to będzie strzał w dziesiątke:) a co do pkt za rr jestem za 250:) będzie to jak najbardziej uczciwe .

Każdy ma szanse:)  

Także Adminie Szybciej:) bo już doczekać się nie możemy:)

Opublikowano

o ktorej godz ten start ?? 19:00 ? Jak tak to napewno wbije z znajomymi ;) dozobaczenia w gierce.

Godzina 19:00 czasu polskiego.

Jutro o 12:00 nastąpi reset kont oraz serwer zostanie zamknięty. :)

K1RxhVh.jpg

Opublikowano

Ustawienia Wcoin shop.

- każdy gold będzie nagradzany punktami..

• k1 - 10 pkt
  • k2 - 15 pkt
  • k3 - 20 pkt
  • k4 - 25pkt
  • k5 - 30 pkt

- każdy boss będzie nagradzany punktami..

• Erohim - 40 pkt
  • Kundun - 45 pkt
  • Selupan - 50 pkt

Pozdrawiam

Dostępny jest serwer TeamSpeak3 -- Więcej info w newsach na www

Opublikowano

START SERWERA JUŻ DZISIAJ.. Dokładnie za 18 godzin 19 minut !

Przypominam , że testować możecie do godziny 12:00.. Potem zostanie wykonany reset wszystkich kont oraz zamknięty serwer tylko dla administracji. Rejestracja zostanie włączona o 18:00 !

Ustawienia pkt przypomnę to :

DL / ELF - 400 pkt za res

Reszta - 350 pkt za res

Pozdrawiam i gorąco zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...