Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałuje meczu ignite :/

ja też choć czułem że lipa z tego będzie :D teraz będę próbować odrobić co straciłem.. startuje od 1$ więc troche zajmie :D

Opublikowano

VP vs CW ( vp mid/full )

x6 vs g2 (g2 low/mid )

hr vs mouz ( low/mid ) hr

cw vs penta ( radze obejrzec mecz vp vs cw ale raczej low/mid penta )

tsm vs f3 ( f3 mid . po wczorajszym meczu z vp pokazali ze potrafia grac ) 

k1ck vs kpv ( low/mid k1ck)

cw vs g2 ( obejrzyj poprzednie mecze cw ale raczej mid na g2 )

To jest oczywiscie moje zdanie ale sadze ze chociaz 60-70% meczy mi wpadnie bez problemowo :)

Posty tego typu prosiłbym nie tutaj lecz w podpiętym temacie w tym dziale..

Co meczu Ignate-FxFire tak jak pisałem 50/50 więc jeżeli chcieliście sobie obstawić koniecznie to poprostu w ciemno albo której drużyny logo wam się bardziej podoba ;)

Analizy będą jak zrobię obiad...

ANALIZY PRZENIESIONE NA STRONĘ 5

Opublikowano

Posty tego typu prosiłbym nie tutaj lecz w podpiętym temacie w tym dziale..

Co meczu Ignate-FxFire tak jak pisałem 50/50 więc jeżeli chcieliście sobie obstawić koniecznie to poprostu w ciemno albo której drużyny logo wam się bardziej podoba ;)

Analizy będą jak zrobię obiad...

okej :) gosciu spytał to odpowiedziałem ;P a analizy kolo ktorej beda bo mecze o 18 sie zaczynaja?

Opublikowano

Ej no nie robię jakiś analiz na życzenie czy coś więc nie piszcie głupot ;)

jq2riq.jpg

BO3 mapki przed meczem. Mam wrażenie że eyeS mają troszkę lepszy skład, M5 ostatnio nie grali meczyków więc ich forma jest pod znakiem zapytania. Mogą być odpaleni a mogą lamić. Mecz wbrew pozorom ryzykowny. Moje decyzja to skip albo niski na EyeS

5wasvh.jpg

Polacy ostatnio dużo grają, ale niech grają jeszcze więcej bo chcemy powtórki w Katowicach! VP niespójne jak zawsze powtarzam ale jednak to jest BO3 więc raczej to wezmą. Frisa może nie być bo ma coś z kompem więc możemy się spodziewać zmiennika albo przełożenia meczu. Procenty nie zbyt fajne na obstawianie można wysokim na VP albo icb na wilków.

ddtl2r.jpg

Kolejne mecze tego turnieju online. BO1 mapa nie znana. TSM ma problemy z ddos ostatnio lecz nie tracą oni raczej meczy z drużynami niskiego szczebla ( w przeciwieństwie do VP ). Kursy znów słabe na obstawianie i mamy tutaj malutkie ryzyko. Będzie skip a jeśli jest potrzeba obstawiania do mid Team Solo Mid.

7diepw.jpg

BO3 i to zmniejsza szansę X6tence na wygraną chociaż nie są jakąś słabszą drużyną od Polaków. G2 gra troszkę w kratkę aczkolwiek niedawno pokonali orbit co świadczy o tym że są nadal dobrzy. Fajne kursy żeby postaawić na G2 jednak nie za dużo bo jest ryzyko.

bdfog5.jpg

BO1 turniej online. Strux1 odszedł od drużyny Niemieckiej a nie wiadomo jsc kto będzie jego zmiennikiem w tym meczu. Fnatic tego nie powinno oddać jednak przypomina mi się od razu mecz Fnatic vs mouz gdzie przegrali na ich lepszej mapie ;/ Procenty nie fajne aby obstawiać ale znów jeśli jest mus to mid Fnatic albo icb Niemcy.

ie7tw4.jpg

Mapa dd2 gdzie KPV przegrało niedawno aż 16:0 z G2 ! A znowu kick na tej mapie rozwaliło orbit. Jednak kursy powinny być 60/40 i to mi się tutaj nie podoba. Będzie Średnio/ nisko na K1CK

nvuwr3.jpg

Mapa jsc nie znana BO1. W mouz jako zmiennik gra ponownie j0hnny. Kolejny ryzykowny mecz... Jednak HR to lepiej zgrana drużyna nie moją oni jakiś spadków formy grają ciągle na swoim dobry poziomie. Mouz ma dobrych graczy jednak ich skład jest nieregularny a także są narażenie na ataki DDOS. Mało na HR albo skip.

No to mamy dziś 100%  oby tak dalej :) szkoda że skąpo trochę i nikt nic mi nie przekazuje zawsze jakaś motywacja my była lepsza że coś z tego jest. Osoba która mnie jakoś wesprze będzie wpisywana w ramach podziękowania na listę w startowym poście tego tematu. I od razu dzięki za donate @manri ( symbolicznie albo gest się liczy stary )

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

Dzięki tobie wygrałem dziś 2,70 euro :) Dzięki! Dodatkowo doszły moje bety wiec 4 euro jest, kwota może mała, Jednak nareszcie wychodzę na + po utracie 30 euro.

Opublikowano

Do pierwszego meczu nie będzie analizy bo nie dam rady.  Dopiero z boru wróciłem bo po drzewo byłem... 

A do reszty za jakieś 30 min

Przy okazji dzięki za donate i trafiacie na pierwszą stronę ( napiszcie do mnie najlepiej swoje nicki tu z forum bo dwóch osób mam tyle ze steam)

@corbiac

@Lim4K

@Sebaa

A i bardzo mnie chwalicie ostatnio co mnie cieszy ale i również martwi...

Chłopaki analizy meczów to jedynie takie przypuszczenia kto wygra  ;) Tak naprawę mecze są nieprzewidywalne i bardzo dynamicznie potrafi się w nich zmieniać sytuacją dlatego ja wolę iść małymi kroczkami do celu i w moich analizach rzadko znajdziecie bety all in bo to najłatwiejszy sposób by stracić wszystko.
Opublikowano

Lim4K i corbiac to ta sama osoba, potwierdzam :D Co do swoich przeżyć to zgadzam się z @dandzio mecze są nieprzewidywalne ponieważ zbyt wiele czynników wpływa na wygraną drużyny, ale wiem że dobrze jest analizować mecze grupowo np. z kolegami dzięki temu udaję nam się obstawiać meczę które mają mniej % dzięki temu więcej wygrywamy.

Opublikowano

No to lecimy

h483rn.jpg

Bo1 mapa nuke. Mapa dojść specyficzna bo najczęściej jeżeli drużyny są na podobnym szczeblu umiejętności to o wygranej decyduję nożówka. Jest to jedna z lepszych map TSMu lecz NIP także gra na niej przyzwoicie. Ninje w pidżamach w nowym składzie, oficjalnie już dołącza do nich allu. Gra on agresywnie AWP ale na tej mapie zapewne nie będzie na tej pozycji gdyż w meczu z VP grał z karabinem. Meczyk myślę że 50/50 ale chcę tutaj trochę podfaworyzować TSM gdyż pod tą nazwą nie przegrali jsc nuke'a. Miesiąc temu był już taki meczyk i TSM go wygrało 16-14 ale wtedy NIP grał w starym składzie, czy w nowym będą lepsi? Zobaczymy

Reasumując postawił bym tutaj na TSM nisko albo skip.

40n04g.jpg

BO1 mapy nie znamy. Jeden z najlepszych zespołów na świecie vs najlepszy zespół Ukraiński. S1mple z FSid3 to naprawdę świetny awper i to od niego sporo zależy. FSid3 wczoraj mieli ataki ddos i dziś gdy będą prowadzić sytuacja może się powtórzyć. Wczoraj z VP stawiali naprawdę spore opory. Dwa fakty robią ten mecz bardzo ryzykownym: BO1 oraz s1mple! Mimo wszystko EV chcę to wygrać i pójść po zwycięstwo w tym turnieju. Mało EV lub jakieś ICB na FSid3 a najlepszym rozwiązaniem będzie skip.

ycb2u5.jpg

BO3 i według mnie ten fakt wystarczy by sfaworyzować tutaj TSM, dodatkowo będą rozegrani po meczu z NIP.

Jednak procenty nie oszukujmy się są do dupy ;/ Wysoko TSM albo skip ze względu na procenty.

uzkcg0.jpg

BO1 cache. Jakieś dwa tygodnie temu na tej mapie Fnatic wygrało z tytanami 16-13. Prawie wszystkie mecze fnatic w przeciągu 2 ms na tej mapie były wygrane. Ale i tak mamy kolejny ryzykowny mecz panowie lecz z przewagą dla Fnatic będzie tutaj mało/ średnio na nich. 

f6lijv.jpg

BO 1 dd2. Wspominałem już że ostatnio G2 pokonało myKVP 16:0 i do tego BO1 więc jest małe ryzyko. ;) Jednak nie wątpliwie królami na tej mapie są tytani i to na nich będziemy betować ale nie za wysoko. 

9trgwi.jpg

BO1 mapa jsc nie znana. Gdyby to inna drużyna grała powiedział bym że low na słabszego ale w sumie EV raczej tego nie oddadzą. Madjick to taki trochę noname zespół bo mało o nich wiadomo. Najlepiej będzie to pominąć ze względu na procenty

vzzpqz.jpg

BO1 Inferno. Jedna z lepszych map Penty ale mouz na tej mapie rozwaliło Fnatic ;) Znów meczyk 50/50 z korzyściami dla mouz ale ja postawię nisko na Penta!

lk0np5.jpg

BO1 na mirage. Obie drużyny grają na tej mapie świetnie. Ostatnio Fnatic zrobiło ładnego comebecka z NIP'em i pokazali siłę na tej mapie. Wczoraj Fnatic nie spisał się zbyt dobrze. Polacy mają tutaj duże szansę lecz troszkę większą przewagę ma Fnatic. Tak to procenty powinny być 52/48 dla fnatic ale moim skromnym zdaniem Szwedzi to ugrają. Nisko na nich. / VP wygrało dzięki Snaxowi ;p gz

stb10n.jpg

BO1 nuke. Dzisiejszy mecz TSM na nuke odwołany więc nie bardzo widzieliśmy jak grają dziś tą mapę... Tak jak pisałem TSM gra bardzo dobrze na tej mapie a Titan średnio. Mapa niezbyt sprzyja AWPerom więc kennys nie będzie miał zbyt wielkiego pola do popisu. Jeszcze zobaczymy jak się spiszą drużyny w swoich wcześniejszych meczach ale na tą chwilę będzie bet na TSM

To by było wszystko na dziś. Jeżeli analizy będą dla was pomocne to jeśli chcecie wesprzyjcie mnie donejtem ;)

Opublikowano

Stworzyłeś temat aby podzielić się swoimi betami podoba mi się to.

Trafiasz ludzie się cieszą trzymaj tak dalej.

Tylko proszę a nie pisanie postów typu hr vs nip itp nie pytajcie go tylko jak będzie chciał to sam wstawi od tego jest temat csgl dyskusja.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To był dzień Polaków ;p Mimo iż betowałem innaczej jestem mile zaskoczony postawą naszych rodaków a już najbardziej G2!!! Mam nadzieję że w końcu wracają do starej formy ;) rozgromili oni tytanów na ich najlepszej mapie 16:6!!!! Pisałem że mecz ryzykowny bo czułem że mogą to wziąć. A jutro derby polski zobaczymy jak spiszę się Gamers 2

Dziś betowałem dwa mecze na niższy procent. Penta ugrała więc weszło a VP wygrało dzięki snaxowi ;p 

Dwa mecze zostały odwołane :/ Jeżeli zyskaliście coś dziś dzięki mnie jeśli chcecie możecie dać jakiegoś donejta 

Opublikowano

Ogarniać ogarniam. Ale nie analizuję tego bo te mecze są codziennie te same i zawsze ktoś inny wygrywa a z racji na porę w jakiej grają nie mogę tych meczy oglądać więc nie bardzo wiem kto w jakiej formie itp... Ogólnie są bardziej ryzykowne niż te dzienne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...