Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, to mam prośbę jakbyś mógł tutaj lub na PW napisać same typy twoje, bez analiz, byłbym wdzięczny :) na dzisiejsze meczyki z ligi amerykanskiej

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy beda analizy? mecze niebawem

Ale mnie tacy ludzie denerwują. Jak będzie miał czas i ochotę to wstawi nie trzeba pisać takich głupich tekstów. W tym temacie powinien pisać tylko autor bo tak to robi się niepotrzebny spam i śmietnik.

Opublikowano

lcg7nf.jpg

BO1 mapa inferno. Oba teamy dobrze grają tą mapę. LDLC wygrało z Fnatic na tej mapie 16:9 ale to miesiąc temu :/ EV będą chcieli wygrać ten mecz żeby nie spaść na 4 miejsce w lidze gdzie pula nagród w tym roku jest duża. Oj ciężki mecz taki 50/50 patrząc po wczorajszych meczach to EV są w troszkę lepszej dyspozycji i to na nich postawimy mało a najbezpieczniej to skip ;)

2vbc71.jpg

BO3 mapy przed spotkaniem. Doświadczenie oraz umiejętności po stronie Volgare jednak kursy przesadzone powinno tu być max 70% bo neXtP to nie jakiś zespół no name i tak naprawdę mają szanse na bo1 ale na tym raczej ni. Będzie tutaj mało/średnio Volgare.

j4mv61.jpg

BO1 dd2. Naprawdę ciężki mecz do przewidzenia. Z jednej strony mam graczy ze słabszymi umiejętnościami ale świetnie grającymi na tej mapie a z drugiej jedna z najlepszych drużyn świata ale ze słaba grą na tej mapie. Tutaj mimo wszytko najlepiej skip ala VP ma minimalnie większe szanse.

2ldib6.jpg

BO1 mapa cache. Tytani grają na tej mapie bardzo dobrze i to oni powinni to ugrać. Wczoraj jednak nie spisali się zbyt dobrze więc nie będziemy na nich zbyt wysoko betować!

bbn8sz.jpg

BO1 mirage. Obie drużyny świetnie grają na tej mapie. Polacy w dobrej formie i grają mecz wcześniej który będziemy oglądać. Jeżeli dobrze spiszą się z G2 będziemy na nich betować a jeżeli będą tam lamić polecam skip bo navi naprawdę mocne na tej mapie.

e2olgd.jpg

BO1 nuke. Dawno nie widzieliśmy tych zespołów na tej mapie. Fnatic bardzo często wygrywa rundy nożowe a pisałem wam wcześniej że to często decydująca runda na tej mapie. Są oni także na fali grają codzinnie są dobrze rozegrani. Fnatic raczej to wygra tylko procenty nie ciekawe. 

ieou3m.jpg

BO1 cache. LGB gra ma wcześniej meczyk na tej mapie i zobaczymy jak się spiszą. NIP w nowym składzie są mocni i na pewno przewaga skila jest po ich stronie a ta mapka jest skilowa podobnie do dd2. LGB nawet dobrze grają tą mapę ale NIP na pewno dużo ją ćwiczą przed katowicami i oni to powinni ugrać jednak procenty znowu nie te...

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

Life is brutal ;) Nie mam wpływu na to kto to wygra a analizy są jedynie przypuszczeniami, można tak powtarzać w koło Macieju.

Opublikowano

Do pierwszego nie będzie ale do reszty raczej będą. 

sn1o5k.jpg

BO3 mapy przed meczem. Nie sądzę żeby ASC dało radę BO3 i to jsc w turnieju w dodatku Liquid gra bardzo dobrze osatnio. Kursy uzasadnione ale trochę do bani do obstawiania. Liquid na mirage pokanali 16:6 SKDC a z koleji oni wygrali z ASC 16:9  więc to wam obrazuję przewagę jaką ma Liquid.

v5pvab.jpg

BO3 mapy wybierane przed meczem. CLG na fali ostatni mecz przegrali tydzień temu a przecież graja praktycznie każdej nocy. BO3 raczej nie do ugrania dla AffNity. Jednak kursy znowu nie zbyt do obstawiania.

enorin.jpg

BO3. Allu nie gra już w 3DMAX ;/ zamiast niego jest natu sporo słabszy od niego. Wczoraj 3DMAX wygrało meczyk w tej lidze 16:1 ale to ze słabą drużyną. W Menance bardzo dobrym graczem suNny i to do jego dyspozycji zależy jak oni zagrają. Mimo wszystko 3DMAX jest teamem bardziej doświadczonym i lepiej zgranym dałbym tu beta na nich ale jest małe ryzyko. 

Zapraszam na csgoskin.plZapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

bf46ro.jpg

Zazwyczaj do nocnych nie robię ale jako że to jest turniej to będzie wyjątek. BO3. eLevate to bardzo silny zespół jednakże Denial bardzo często zaskakuję wygrywając z drużynami potencjalnie lepszymi od siebie. Według mnie w mapach które najprawdopodobniej będą czyli mirage, inferno i dd2 eLevete są lepsi moją także delikatnie lepszy skład. Mecz bardzo dużego ryzyka ponieważ Denial są w dobrej formie jednak jest delikatna przewaga dla eLevate powiedział bym 54/46. 

Do meczy jutrzejszych analizy będą około 12 ;)

Opublikowano

ggypgh.jpg

BO1 mapa przed meczem. Immunity miało przerwę od meczy jednak są oni niewątpliwie lepszym skilowo teamem niż Avant Garde. Nie mają oni także jakiejś swojej słabej mapy. Jednak ze względu na bo1 jest malutkie ryzyko. Średni bet na nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...