Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo ;o

Czemu za wczorajszy mecz 3DMAX nie dostałem nagrody? Zwróciło mi tylko to, co postawiłem, ale ani jednego nowego skina nie było.

Wasze skiny miały zbyt małą wartość $$

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie był przypadkiem na nich bardzo wysoki % ? Musicie stawiać więcej :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Odzywa się taki który najmniej wie. Nie obstawiam na potential reward 0,05 tylko 0,30 wiec cos powinienem dostac

Opublikowano

Odzywa się taki który najmniej wie. Nie obstawiam na potential reward 0,05 tylko 0,30 wiec cos powinienem dostac

w regulaminie jest 0,30+ i od twojego postawienia tez value moze sie zmieniac

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

vhthca.jpg

BO1 mapa nie znana. Team Vlogare spisuję się dobrze ostatnio. Grają oni bardzo zespołowo oraz są już bardzo doświadczeni. Wydaje mi się że nawet mają oni większą szanse aby wygrać ten mecz i procenty powinny być odwrotne od tych co są teraz. A są takie ponieważ team ESC jest lepiej znany. Jednak to bo1 i mecz jest wysokiego ryzyka. Będzie tutaj icb na Volgare.

lt10d0.jpg

BO3 mapy przed meczem. eLevate są trochę nie opanowani ostatnio spisują się dobrze ale są "żądni fragów" i nie grają zespołowo co raczej nie jest na plus. Liquid jest gospodarzem i to oni wybierają mapę jako pierwsi, są teamem bardziej doświadczonym i opanowanym. Gdyby było bo 1 mecz mógłby być bardzo ryzykowny jednak w bo3 raczej Liquid to będzie miało. Średni na nich.

Zapraszam na csgoskin.pl  

Opublikowano

Dzisiaj sporo meczy do analizowania. Pamiętajcie że jeżeli chcecie to możecie rzucić jakiegoś donejta w postaci skina za moje trudy! Tu macie trade link.

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=194249855&token=Rl35bc-a

e536ni.jpg

BO1 mapa przed meczem. X6tence nie jest spójną drużyną ale nie raz pokazali że są silni wygrywając z drużynami lepszymi od siebie. Volgare ostatnio jest w formie rozwalili wczoraj ESC.  Ale są oni mniej doświadczeni niż x6tence. Około 2 tyg temu w takim meczu x6tence wygrało 16:12 więc nie aż tak dużo.  Jest to mecz ryzykowny gdyż to bo1 jednakże x6tence ma większe szanse a by to wygrać. Mało/ średnio na nich. 

xb9w4u.jpg

BO3 TBA. GPlay za dużo nie gra ostatnio, stracili parę meczy z drużynami poniżej ich standardów. Jednak Dignitas też nie zbyt dobrze się spisują, odpali w kwalifikacjach ESL ONE. Kursy na csgl są przesadzone powinno byc tutaj maksymalnie 40:60 i dlatego ja bym skipował ten mecz albo stawiał mało na GPlay.

jt7maj.jpg

BO3 TBA. HR ma więcej godzin przegranych ostatnio.  Mecz ryzykowny obie drużyną są mocne. Grają mniej więcej na tym samym poziomie ale wydaję mi się że HR jest jednak trochę bardziej zgrane. Dużo od gry FSid3 zależy to czy s1mple będzie w formie. Jeżeli on będzie włączony to mogą wygrać. Mało na HR.

zyslog.jpg

BO1 TBA. Zobaczymy jak spiszę się Volgare w swoim wcześniejszym meczu. Ogólnie według mnie GGWP jest lepszym zespołem skilowo i są bardzo silni. Ostatnio mało grali i nie wiadomo czy są formie. Jeżeli Volgare w meczu przeciwko x6tence wypadną bardzo słabo to stawiamy mało  na GGWP ale jeżeli będą dobrze grali to najlepiej skip.

mq8vx1.jpg

BO 1 Cache. To ważny mecz dla VP ten i kolejny z tytanami bo muszą je wygrać jeżeli chcą przejść dalej.  Polacy są w formie wygrali ostatnio z NAVI na miragu dojść dużo a ta mapa jest jedną z najlepszych dla Na'Vi. Mapę de cache polacy grają na dojść przyzwoitym poziomie. Navi gra ostatnio słabo. Będzie tutaj duży na VP albo skip ze względu na procenty.

0trazc.jpg

BO3 TBA. Po raz kolejny dziś postawił bym na x6tence mały becik. Aczkolwiek mecz bardzo ryzykowny. Drużyny o podobnych umiejętnościach oraz zgraniu. Stosunek wygranych do przegranych ostatnich meczy obu drużyn jest podobny. Jak dla mnie na papierze jest delikatna przewaga dla x6tence.

eqvh59.jpg

BO1 nuke. To drugi ważny mecz dla VP o awans. Mapa która jest dojść ryzykowna bo często wygrywa ją team który wygra nożówkę. Obie drużyny mają podobny procent wygranych na tej mapie bo jest to 53% i 55%. Jednak VP miało lepsze wyniki na mapie. Na tej mapie Kennys ma mniejszy udział w teamie bo nie jest to dobra mapa dla awpera. Będzie tutaj mało/ średnio na VP!

Zapraszam na http://csgoskin.pl/ 

Opublikowano

co to znaczy ICB

ICB to bardzo niski bet. 

Ja postawiłem all co mam na te 3 ostatnie mecze życzcie mi szczęścia. ;)

Powinno wejść ;p all in czyli ile w twoim przypadku? ;p

Opublikowano

No ludzie dzień w dzień jak jakieś są to on je dodaje, naprawdę nie możecie cierpliwe poczekać. Mówi sam że wraca po 17 do domu i nie ma jak wcześniej tego zrobić. 

graphic.png

Opublikowano

Pamiętajcie że analizy są całkowicie darmowe. Nie musicie płacić za suba. Dlatego jeżeli chcecie możecie rzucić jakimś donejtem w postaci skinów itp. Tu macie trade link:

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=194249855&token=Rl35bc-a

lfg1mt.jpg

BO3 TBA. O drużynie XPC nic nie wiadomo oprócz tego że to dobry rumuński zespół. AG grało ostatnie mecze miesiąc temu przegrywając oba kolejno 16/6 16/3. Najlepiej tutaj skipować albo jak już to rzucić jakieś śmieci na XPC.

bdjcxr.jpg

BO3 TBA. Dignitas to w teorii lepszy zespół. Jednak ostatni nie są w formie, tracą mecze ze słabszymi drużynami. Volgare to zespól utalentowany i mają potencjał ale muszą jeszcze sporo poćwiczyć aby ich współpraca była na wysokim poziomie.  I to właśnie doświadczeniem dignitas ten mecz powinno wygrać jednak mecz dojść ryzykowny ze względu na ich przegraną wczoraj. Polecam tutaj mało na nich.

k4joaf.jpg

BO2 TBA. Może jeszcze nie wiecie co to bo2. W skrócie powiem że jeżeli będzie 1/1 to cs go lounge oddaje nam nasz bet.  CW traci większość meczy ostatni a G2 w dobrej formie. Ze względu na to że grane są dwie mapy to polecam raczej dać nisko na CW bo bardzo prawdopodobny jest tutaj wynik 1:1 czyli zwracają naszego beta a nóż może wilki ugrają. Ogólnie drużyny na podobnym poziomie tyle że Polacy w lepszej formie.

s60kek.jpg

BO1 DD2.  Fnatic aktualnie top 1 na świecie. Na dd2 Penta gra przyzwoicie jednak to mapa bardzo skilowa a umiejętności są po stronie fnatic. Dużo będzie zależało od tego czy Fnatic weźmie ten mecz na poważnie bo pamiętajmy mecz Fnatic- mouz gdzie były procenty 91 - 9. Procenty na obstawianie jednak słabe więc raczej skip albo jakieś icb na pente.  

kvsw5t.jpg

BO3 TBA. Ostatnio piter nic nie grało, nie jest to słaba drużyna pokazali to np na kwalifikacjach do Katowic gdzie tytani ugrali ich dopiero do dogrywkach. Ich forma stoi trochę pod znakiem zapytania więc jest małe ryzyko aczkolwiek myślę że bo3 powinno ugrać mouz ale nie dawajcie zbyt dużo na nich!

0vllqc.jpg

BO3 TBA. Penta zespół wyższej ligi niż KPV. BO3 więc raczej mało ryzykowne w najlepszym wypadku KPV ugrała jedną mapę.  Bet na penta albo skip ze względu na procenty. 

ob8yfw.jpg

BO3 TBA. CW gra wcześniej dwa mecze z polakami więc zobaczymy jak w nich wypadną. 3DMAX to mocny zespół nawet bez allu, dostali się oni do Katowic i zapewne teraz dużo trenują. Na to chwilę postawił bym właśnie na nich ale poczekamy aż wilki skończą swoje poprzednie mecze i to od nich będzie zależał nasz bet / CW grało dobrze więc icb na nich albo skip

Zapraszam na http://csgoskin.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...