Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jako że przypięty temat jest dosyć nieczytelny i trudno z niego się dowiedzieć na kogo obstawiać to chciałbym was poratować swoją poradą co do betowania. Pół roku temu zarobiłem z tej stronki jakieś 600 zł po sprzedaniu wygranych skinów i zakończyłem grę. Teraz od 2 tyg powoli wracam do tego nałogu. Mam nadzieję ze moje analizy będą trafne i pomocne dla was. Zaczynam tak jak wcześniej od jednego klucza cs go.

Jeżeli moje analizy okazały się dla cb pomocne i dużo na nich zyskałeś możesz mi przekazać jakieś skiny. Z góry dzięki !

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=219181158&token=sGUbeHQR

Mecze które jeszcze się nie zakończyły będą kolorem BIAŁYM

Mecze które zakończyły się wygraną będą kolorem     ZIELONYM

Mecze które zakończyły się przegraną będą kolorem  CZERWONYM

SKUTECZNOŚĆ: 63/76       83%

Podziękowania za wsparcie dla:

@manri

@corbiac

@Wypierdaczek

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Virtus Pro vs. RvN | BO3 | 13.02.15 | 18:00 CET | Showmatch

Mecz pokazowy więc virtusi mogą się nie przykładać i dodać do tego że brak u nich formy nie czyni z nich pewniaków w tym meczu. O  RvN nic nie wiadomo prócz tego że jest sponsorowany przez benQ. Meczu nie opłaca się stawiać ze względu na procenty aczkolwiek mogą zmalać jeżeli dojdą do 80% dajemy średni becik na vp jeżeli będą powyżej skip.

mo4lpiueata0.jpg

Dzisiaj mecze na + sroki że się nie podzieliłem analizami ale nie było na to wcześniej czasu. Teraz stawiam na LGB ale już zapewne nie zdążycie więc także nie napisze analizy za o Przepraszam!

Liquid vs. FlipSid3 | BO1 | 14.02.15 | 16:30 CET

Flipsid3 są lepszym zespołem tutaj, mają bardziej doświadczonych i wykwalifikowanych graczy i są one także lepsi na różnych mapach. FlipSide jest to stara drużyna dat którzy mają świetnych snajperów. Jednak jest to bo1 więc nie stawiamy zbyt wysokim betem! Turniej jak narazie przynosi wielkie emocje wszystkie meczę kończą po zaciętej walce i większość z dogrywkami w tym meczu jednak nie będziemy mieli dogrywek.  

Opublikowano

Analizy na jutro pojawią się dziś około 22. Meczy Cw - TBDb oraz LGB- TBDb nie obstawiamy ponieważ nie zdążymy obejrzeć jak spiszą się w pierwszych meczach.

Orbit vs Property | BO3 | 14.02.2015 | 21:00 CET

Maikelele w teamie orbit i napewno on pomoże Orbit. Nie są oni w tym roku w formie nic specjalnego w tym roku nie ugrali w przeciwieństwie do property którzy ugrywają mecze z bardzo dobrymi teamami. Mecz trudny do przewidzenia nie wiadomo czego się spodziewać bo orbit... Będzie tutaj icb na property.

Titan vs. winner of CPHW | BO1 | 14.02.15 | 22.00 CET

Titan nie specjalnie dzisiaj w dyspozycji, wilki także zostali zmasakrowani przez LGB. Mecz jest o być albo nie być i myślę że titani nie dopuszczają do siebie wiadomości aby przegrać ten mecz i nie być w tak ważnej imprezie. Będzie tutaj mid/hight na titan.

Opublikowano

@dandzio

Kogo byś obstawił na 3DMAX vs VOX? Bo ja mam spory dylemat :f

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie betujemy tak długo przed meczem. Nieraz wychodzą jakieś nowinki  że zmiana zawodników itp...

Dobra jak narazie skuteczność 100% Analizowałem jsc mecze virtusów oraz Flipsit3 więc dodajemy do tego 2 mecze wygrane

t1dlyidh4wmj.jpg

Opublikowano

Games4U vs Property | BO5 | 15.02.2015 | 13:00 CET

W teamie games 4U Flusha , Maxaki, rape, henkez0t, slap więc mogą coś ugrać jednak nie wydaję mi się żeby wygrali z property którzy są na fali i wczoraj wygrali 2:0 z orbit. Procenty na obstawianie są średnie ale można postawić średni/ duży na property.

3DMAX vs. VOX | BO1 | 15.02.15 | 15:00 CET

WVox ma dużą szansę w tym meczu, dawno nie widzieliśmy ich gry lecz najprawdopodobniej są dobrze przygotowani. Jest to jeden z bardziej ryzykownych meczów dziś. Nasz bet będzie icb na VOX!

@down

Cloud9 czy  mouz

Cloud9 miało słabych przeciwników więc tak właściwie nie wiadomo czy są w formię. Jednak są jednym z najlepszych amerykańskich teamów wiec mają pojęcie o grze. Mouz wygralo dojść znacząco ja bym jednak postawił icb na mouz albo skip.

Opublikowano

Cloud9 czy mouz? Jak myslisz?

@dandzio

Kurde, postawiłem wszystkie moje skiny za 0.30, wiem, mało, ale od czegoś trzeba zacząć, na C9... nie da się anulować albo zmienić betsa? ;x w sensie przedmiotów, szkoda mi ryzykować na mouza, a boje się że c9 też może przegrać.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

HellRaisers vs. NiP | BO3 | 15.02.2015 | 16:00 CET

Maikelele jak wiemy nie gra juz w nip tylko w orbit. Nie wiadomo kto będzie grał za niego jednak nie należał on do najlepszych graczy tej drużyny więc nie będzie to duża strata. Być może HR ugra jedną rundę ale cały mecz będzie dla NIP procenty trochę przesadzone i nw czy nie będzie skip z mojej strony.

Dignitas vs. ESC | BO1 | 15.02.15 | 16:30 CET (10:30 EST)

Esc to team puta który wygrał w tym roku 4/5 swoich meczy. A Digintas to były skład CPH i mają oni nie wątpliwie lepszych graczy niż esc. Procenty tutaj lepszy niż w meczu poprzednim ale mecz także wysokiego ryzyka. Mały/ średni na dignitas.

Mouz jednak przegrało ale było bardzo bardzo blisko  tak jak mówiłem 

Opublikowano

Eh, niestety mouz przegrało, straciłem większość moich "lepszych skinów", no trudno, trzeba zacząć znów od 0.10, Dzięki że analizujesz mecze. Przydają się na zielonków :P

@Down, no tak, ale dokładnie minute przed tym stawiałem nad C9 i spanikowałem bo nagle rósł % na mouzów i zaryzykowałem, no nic, straciłem, ale czasami się traci :P Taki biznes .

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

No ładnie trafiony mecz 3DMAX przegrało z Vox troszke $$ wpadło ale teraz pytanie prośba o 2 analizy a dokładniej:

3DMAX vs Dignitas
3DMAX vs ESC

Meczów vs Vox wolę nie obstawiać bo %% do tego czasu zapewne beda niekorzystne

Opublikowano

Mecz vox ładnie nam wszedł dużo na + ? Nie pisze do mnie "co sądzi o tym meczu" nie będę analizował wszystkich meczy ponieważ niektóre nie są warte uwagi 

Opublikowano

Kolego, dlaczego podpisujesz się pod czyjąś pracą? Jedyne co robisz, to tłumaczysz analizy meczów z CS:GO Lounge Betting Advice a piszesz, że są to Twoje analizy.

Żeby nie było, że jestem gołosłowny wstawiam dla porównania przykład:

HellRaisers vs. NiP | BO3 | 15.02.2015 | 16:00 CET

Maikelele jak wiemy nie gra juz w nip tylko w orbit. Nie wiadomo kto będzie grał za niego jednak nie należał on do najlepszych graczy tej drużyny więc nie będzie to duża strata. Być może HR ugra jedną rundę ale cały mecz będzie dla NIP procenty trochę przesadzone i nw czy nie będzie skip z mojej strony.

This is a pure skip. We currently don't know who's going to be the fifth player for NiP, and NiP playing without their main awper, a player that's been playing outstanding on all the maps will be a huge loss for them but at the same time HR are always HR. You can never expect anything from them. Sometimes they surprise you and actually use the talent they have within the team and sometimes they play the game like they are a T5 team. So OUR CHOICE here will be a SKIP.

Opublikowano

Hahah ;p nie widzę zbieżności w obu analizach prócz tego ze skip i ze nie gra maikelele ale to chyba każdy kto analizował wie ;) nie chcesz nie musisz tu zaglądać

Zapraszam na http://csgoskin.pl/ 

Opublikowano

@Sortiq nie chwal dnia... Raz widziałem meczyk w którym było 14:3 i jest przegrywający team to wygrał. Mecze w cs go są bardzo dynamiczna i średnio przewidywalne 

@PatrPRO średnio to śmieszne 

Zapraszam na http://csgoskin.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...