Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Liquid vs. FlipSid3 | BO1 | 14.02.15 | 16:30 CET

Flipsid3 są lepszym zespołem tutaj, mają bardziej doświadczonych i wykwalifikowanych graczy i są one także lepsi na różnych mapach. FlipSide jest to stara drużyna dat którzy mają świetnych snajperów. Jednak jest to bo1 więc nie stawiamy zbyt wysokim betem! Turniej jak narazie przynosi wielkie emocje wszystkie meczę kończą po zaciętej walce i większość z dogrywkami w tym meczu jednak nie będziemy mieli dogrywek.  

Date: 14th of February

Time: 16:30 CET

Tournament/League: ESL ONE Katowice Group A Qualifiers

LAN/Online: LAN

Maps: BO1 (TBA)

Liquid: nitr0, adreN, FugLy, NAF-FLY, daps

FlipSid3: DavCost, WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik

It felt like Flipsid3 were being a bit underestimated in the beginning when they were at 55% but it seems to be solid now. Flipsid3 is the old dAT Team with some small tweaks here and there. They got a great IGL with 1 decent awper and then one great awper, so not only that they have the individual skill they also got the double awp potentional which we know can cause a huge damage if you use it the right way. Liquid have never really impressed us that much and the LAN will get played here in Europe now so the NA peeps will have to adapt and most likely have a bit of jetlag. Liquid favorite maps fit flipsid3's pick pretty decent so we don't think we will watch Liquid being favored in any map pick in particular and therefore OUR CHOICE here will be Flipsid3. 

3DMAX vs. VOX | BO1 | 15.02.15 | 15:00 CET

WVox ma dużą szansę w tym meczu, dawno nie widzieliśmy ich gry lecz najprawdopodobniej są dobrze przygotowani. Jest to jeden z bardziej ryzykownych meczów dziś. Nasz bet będzie icb na VOX!

Date: 15th of February 2015

Time: 15:00 CET

Tournament/League: Katowice Offline Qualifier

LAN/Online: LAN

Maps: BO1

3DMAX: xartE, disturbed, KHRN, allu, stonde (Expected)

Vox Eminor: SPUNJ, AZR, Havoc, topguN, jks (Expected)

We can start by saying this. This will be a pure ICB. Nothing else, a pure risk / yolo game. Vox Eminor haven't been bootcamping or had the time to really adapt with the time difference compared to Australia so there will most definitely be some kind of jetlag. However, 3DMAX will be missing one player during this qualifier, and they will instead be playing with xartE, who is also a really good player but they most definitely do not deserve the 68%, a percentage that is really weird. Since the individual skill between these two teams are pretty damn equal and what we don't know from Vox Eminor is that how much have they been practicing? Any new strats compared to their latest tournaments coming out? So with the lack of data on Vox Eminor this early in a qualifier like this makes us just wanna put a ICB down on them. Since it's a best of one, vox have caused upsets before that's worth mentioning so OUR CHOICE here will be a ICB bet on Vox Eminor and nothing higher. 

Tutaj nawet fail, bo w tłumaczeniu nadal piszesz w liczbie mnogiej.

Opublikowano

Dobra szerlok powiedziałem ci już coś na ten temat. 

Nie zdążyłem postawić bo zabrakło dla mnie bota ale w meczu esc vs 3dmax powinno wygrać z esc a jest % są bardzo fajne.. ehh mówi się trudno

Opublikowano

Kabum vs Dignitas

Stawiamy mały/średni na dignitas. Ugrali ładnie z esc a kolejny mecz ugrali 13 rund. Kabum grało z powiedzmy sobie szczerze słabym teamem polaków gdzie gra tylko Michu.

Opublikowano

Wejdźcie sobie lepiej na CS:GO Bets Guru, CsGoBettingAdvices, bo tam wszystko jest ładnie opisane i daje odrazu parę analiz. Oczywiście są tumany na MPC, którzy i tak wolą słuchać kogoś kto tu temat napisał. Ja sam nie obstawiam skinów tylko próbuję dla siebie stwierdzić kto wygra i nawet dobrze to wychodzi. 

HellRaisers vs. NiP | BO3 | 15.02.2015 | 16:00 CET

Maikelele jak wiemy nie gra juz w nip tylko w orbit. Nie wiadomo kto będzie grał za niego jednak nie należał on do najlepszych graczy tej drużyny więc nie będzie to duża strata. Być może HR ugra jedną rundę ale cały mecz będzie dla NIP procenty trochę przesadzone i nw czy nie będzie skip z mojej strony.

Widzę jak się znasz. Każda ogarnięta osoba wiedziała, że to będzie Delpan. Dodatkowo jeżeli nie gra się ze stałą 5 to jednak słabnie bardzo drużyna. Sam z ciekawości sprawdzałem potem jak stawiali ludzie, którzy nad tym się znają większość dawała na HR :)

Opublikowano

Oh to widocznie się nie znam :/ także nie masz tu po co zaglądać loleq2 możesz sobie dalej sprawdzać z ciekawości ale nie u mnie bo tu nic ciekawego nie ma. I ta fatalna sprawdzalność 10 wygranych na 12 obstawionych no aż w oczy kuje. 

ljmgna.jpg

Wczoraj mieliśmy ten sam mecz i LDLC wygrało 2:0 z problemami na mirage. Dziś procenty troszeczkę inne ale nadal niedoceniające grę NIP'u. Nowy gracz  Delpan wczoraj spisał się dobrze. Ninje w pidżamach będą zdeterminowani aby to wygrać.  Ale czy to wystarczy? Wczoraj EV miało małe problemy z HR. Z mojej strony będzie skip ze względu na % aczkolwiek jest 60-40 dla EV ze to ugrają

jwvrsh.jpg

Mapa de cache na której gplay grało więcej są także ogólnie bardziej skilową drużyną. Osatnio Gplay przegrało z MyRev dlatego też nie damy tutaj wysokiego beta ale średni/ mały. / Gplay zero formy...

gzr8mi.jpg

Mapa overpass, niemiecki zespół ma lepszych graczy skilowo. Procenty kuszące na postawienie ale ze względu na to że bo1 mały becik.

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

b1cyqw.jpg

Fnatic jest w bardzo dobrej formie ostatnio  jednak VP mają przebłyski nieraz. Bo1 mapa overpass gdzie Fnatic gra lepiej. Wczoraj Vp przegrało z Fnatic, czy dziś historia się powtórzy? Raczej tak.  Mały/średni Fnatic albo skip.

cx97zs.jpg

Kolejny meczyk VP zobaczymy najpierw jak się będą spisywać w poprzednim. Bo1 mapa cobblestone gdzie VP pokazała siłe po stronie tt i ogólnie czują to mapę. EV ostatnio nie prezentuje zbyt dobrej formy. Ostatnia gra tych teamów na tej mapie skończyła się wynikiem 16-10 dla VP. Będzie tutaj mały/średni na VP

7ha2as.jpg

Dawno nie mieliśmy meczy z udziałem tych teamów z afryki ;p  Energy to stare sonic który coś tam potrafiło grać. Generalnie na papierze DC ma lepszych zawodników. Mecz dobry do obstawienia na niższy procent gdyż mogą to ugrać. Będzie tutaj low na DC /przegrana dopiero na trzeciej mapie i to w dodatku w dogrywce więc było bardzo blisko

t1ciu1.jpg

Zobaczymy jak Fnatic spisze się w meczu z virtusami. Na tą chwilę mogę powiedzieć że inferno jest bardzo mocną mapą fnatic. Procenty są fajne do betowania na nich. Aktualnie myślę że są najlepszą drużyną na świecie ale to TSM wybrał tą mapę co może dziwić skoro wiedzieli jak dobrze gra na niej fnatic. Czy to oznacza że są na nią dobrze przygotowani? Jeśli tak czy to wystarczy na Fnatic? Będzie tutaj low na tsm lub skip. /TSM mieli pomysł na grę dużo im nie brakowało ja skipowałem mam nadzieje że wy tez

Opublikowano

b1cyqw.jpg

Fnatic jest w bardzo dobrej formie ostatnio  jednak VP mają przebłyski nieraz. Bo1 mapa overpass gdzie Fnatic gra lepiej. Wczoraj Vp przegrało z Fnatic, czy dziś historia się powtórzy? Raczej tak.  Mały/średni Fnatic albo skip.

cx97zs.jpg

Kolejny meczyk VP zobaczymy najpierw jak się będą spisywać w poprzednim. Bo1 mapa cobblestone gdzie VP pokazała siłe po stronie tt i ogólnie czują to mapę. EV ostatnio nie prezentuje zbyt dobrej formy. Ostatnia gra tych teamów na tej mapie skończyła się wynikiem 16-10 dla VP. Będzie tutaj mały/średni na VP

7ha2as.jpg

Dawno nie mieliśmy meczy z udziałem tych teamów z afryki ;p  Energy to stare sonic który coś tam potrafiło grać. Generalnie na papierze DC ma lepszych zawodników. Mecz dobry do obstawienia na niższy procent gdyż mogą to ugrać. Będzie tutaj low na DC

t1ciu1.jpg

Zobaczymy jak Fnatic spisze się w meczu z virtusami. Na tą chwilę mogę powiedzieć że inferno jest bardzo mocną mapą fnatic. Procenty są fajne do betowania na nich. Aktualnie myślę że są najlepszą drużyną na świecie ale to TSM wybrał tą mapę co może dziwić skoro wiedzieli jak dobrze gra na niej fnatic. Czy to oznacza że są na nią dobrze przygotowani? Jeśli tak czy to wystarczy na Fnatic? Będzie tutaj low na tsm lub skip.

Rób dalej to co robisz. Fajnie wszystko opisane, zaznaczone betuje razem z tobą ;-)

Opublikowano

0y1x9r.jpg

LGB ostatnio w kwalifikacjach do Katowic zagrali dojść dobrze i się dostali.  LGB gra dziś bez reina a jest on bardzo ważnym fragerem w drużynie. Grają BO1 na mirag'u oba teamy są na tej mapie dobre. Po stronie navi mamy także lepszych fragerów i dlatego postawimy tutaj na nich średni becik.

6jkmon.jpg

Fnatic na fali, property to coraz lepsza drużyna wygrywają z topowymi teamami ale nie wygrają z top 1 ;) Ze względu na procenty będzie skip z naszej strony.

0jrnq2.jpg

Pewnie się zastanawiacie skąd te procenty? Przecież C9 jest świetną drużyną i na kwalifikacjach do IEM zaprezentowali się świetnie. Otóż w Mythic zamiast abE gra Skadoodle bardzo dobry zawodnik iBUYPOWER który ma kd 1.21 a najlepszy gracz c9 ma 1.14 i to właśnie czyni ten mecz 50/50 generalnie polecam betować na c9 nisko albo skipować nie wiadomo czego się tutaj spodziewać.

Kolejny dzień i kolejne bety. Dziś znów bardzo dużo grają.

6ck9u6.jpg

yyr1sq.jpg

Fnatic gra świetnie. W tym meczu grają inferno a to bardzo dobra mapa Fnatic a mouz nie gra na niej zbyt dobrze. Duży na Fnatic albo skip ze względu na procenty! / Warto obstawiać takie mecze niskim betem ;p 22$ z tego meczu zaraz wstawię ss wygranej

l7hbub.jpg

Drużyny podobne skilowo może nawet TSM ma trochę lepszych zawodników. Jednak gramy tutaj mirage czyli chyba najlepszą mapę VP jednak Team Solo Mid nie są na niech jacyś słaby też potrafią grać. Mecz 52/48 według mnie dla Polaków nie polecam betwać ale jeśli koniecznie chcecie to raczej na VP.

oet13x.jpg

Ciągle czekamy aż Polacy będą w dobrej formie jak kiedyś gdy grali z topowymi drużynami. W kwalifikacja w obydwu  meczach byli bardzo blisko wygranej. Kolejny mecz 50/50 :/ Ja raczej będę betował na polaków ale nie sugerujcie się tym ;p Po prostu bardzo lubię ten team.

1u5zha.jpg

Tytani wczoraj przegrali z property oraz nipem. Zdecydowanie za niskie procenty na tytanów są tutaj powinni mieć 40%. Ich gra jak każda zależy w większości od tego jak spiszę się kennyS. Gramy cecha a na tej mapie EV ostatni przegrali z virusami aż 16-3. Można powiedzieć że kolejny mecz 50/50 ale z lekką przewagą EV

Opublikowano

@dandzio

Czasem trzeba wierzyć w jakąś drużyne, może akurat losy się odwrócą. 

Tak samo było wczoraj Titan VS Property i EZ win dla Prop.

A co do meczu Fnatic vs mouz to NO PUSSY xD

EkKQLHN.png

Opublikowano

b4xwez.jpg

Turniej Lan w moskwie, cs go pierwszy raz w nim będzie pula nagród na csgo oraz dotę to 120 000 rubli. Piterki ogólnie lepszy zespół. Podobny mecz był ms temu i piter wygrało w nim 16-6. Jednak małe zmiany po stronie Aces więc mogą oni być lepsi. Piter powinien to mieć aczkolwiek jest małe ryzyko. 

Opublikowano

Dwa dni nie było dobrych meczyków. Już jutro kolejne z ligi faceit gdzie drużynom zależy na wygranej i świetnie się te mecze ogląda.

zxozqu.jpg

EV gram bardzo dobrze na dd2. Ostatnio lGB ładnie walczyli z TSM oraz dostali sie do katowic. Na innych mapach mieli by większe szanse jednak dd2 to mama skilowa a ich przeciwnicy niewątpliwie mają lepszy od nich. Chociaż eventus ostatnio wszystko przegrywa to ten mecz raczej jest ich. Średni na EV!

gko0iz.jpg

BO3 grają czołowe drużyny afrykańskie. Ich umiejętności są do siebie zbliżone. W energy gra sonic czyli najlpeszy gracz z tamtych stron i chociażby dlatego można dać niskim betem na energie. O przeciwnikach jest bardzo mało informacji więc więcej niż ten niski no max średni nie radzę dawać.

vi46tw.jpg

BO1 ale mapy jeszcze nie znamy. Na tą chwilę mogę powiedzieć że mecz 55/45, nip ciągle szuka swojego nowego piątego a fnatic przegrało z mouz. Będziemy znali mapę to dam edita 

/Znamy już mapę jest to mirage. Podobny meczy był niedawno i fnatic wygrało go dopiero po dogrywce procenty powinny być troszkę mniejsze na fnatic i nie radzę dawać na nich zbyt dużo.

qgr79s.jpg

BO3, myXMG to niemiecki zespół który niedawno pokonał gplay natomiast X6tence to najlepszy zespół z Hiszpanii i ostatnio wygrywają prawie wszystko. X6tence powinno to mieć a kursy są fajne aby dać duży bet na nich!

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

Dobra Reszta dzisiejszych analiz. Pamiętajcie o support me https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=194249855&token=Rl35bc-a

ewmbw6.jpg

We wczorajszym meczu Volgare pokazało co potrafią. BO1 a mapy nie znamy. Właściwie o UrbanL mało wiemy. Wiem tylko że to węgierski zespół oraz że prawie pokonali mykpv na dd2. Ja bym to skipnął raczej ale jak bym miał już coś stawiać to niskim na Volgare.

bqty5j.jpg

Liga jakaś nie znana a drużyny tak samo. W takich wypadkach najlepiej nic nie obstawiać, szkoda nerwów.

771mo2.jpg

BO1 mapa cache gdzie fnatic ostatnio wszystko wygrywa, a z LGB wygrali 16-12. Szwedzi mieli ostatnio jakiś kryzys z mouz ale w następnym meczu już ich pokonali więc to chyba jedno razowy wybryk. Gdyby nie taka mapa powiedział bym że Norwedzy mają szansę ale na cechu raczej ich nie widzę. Mały/ Średni na Fnatic.

nrmtj3.jpg

Obie drużyny grają dzisiaj mecze i najpierw zobaczymy jak się w nich spiszą a później będziemy betować. Na tą chwilę bo1 mirage. Allu gra dobrze w nipie może nawet już zostanie. Obie drużyny mało grają mirage'a ale wydaję mi się ze NIP jest tam trochę lepszy. Będzie tu niski na NIP ale jeszcze czekamy.

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

UPATE postu startowego, warto przeczytać.

Break dzięki za wynagrodzenie mojej pracy! Życzę powodzenia w betowaniu oraz polecam się na przyszłość. 

A meczu VP vs Fnatic nie radzę betować, ale mogę powiedzieć że ostatnie mecze na mapie season to wygrana fnatic z mouz oraz przegrana vp z pentą. To będzie 3 mecz fnatic z rzędu dziś więc będą oni dobrze rozgrzani i raczej dałbym im tutaj przewagę chociaż w tej lidze gracze nie przykładają się aż tak jak w faceit!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...