Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak z meczykiem ggwp vs na'vi ostatnio na'vi nie pykły meczyki ;/ postawił bym z 1 euro (taki ryzyk troche ;p) ale dobrze by było gdyby jakaś analiza była ;p

1921.png

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętajcie że analizy są całkowicie darmowe. Nie musicie płacić za suba. Dlatego jeżeli chcecie możecie rzucić jakimś donejtem w postaci skinów itp. Tu macie trade link: 

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=194249855&token=Rl35bc-a

7gy99n.jpg

BO1 Inferno. EV jest bardziej doświadczoną drużyną i należą do światowej czołówki. Navi gra przed tym meczem bo3 z GGWP i na tą chwilę NAVI ma problem z ddosami więc będzie to utrudniało im ten mecz. Navi nigdy nie wygrało z EV na tej mapie. Bet na eventus albo skip ze względu na procenty. / Mecz przełożony 

ac34dc.jpg

2x BO3 TBA. Polacy aby wygrać muszą ugrać jedno BO3 natomiast orbit oba. Niedawno był mecz obu drużyn i pisałem do niego analizę. W tym meczu wygrało G2 wynikem 2:1. Teraz ze względu na przewagę w mapach też powinni ugrać. Będzie tutaj becik na nich albo skip ze względu na procenty.

d54yxs.jpg

BO1 TBA. GGWP nie wyglądają zbyt dobrze ostatnio chociaż jest to mocny team i zbyt dużo nie odstają od HR którzy jak już pisałem wcześniej spędzają ostatnio po ok 13 h dziennie na ćwiczeniu ze względu na zbliżający się IEM. Jednak nie wiem jaka mapa i BO1 więc nie dawajcie zbyt dużo na HR!    / Remis 15:15

rpnavq.jpg

BO1 DD2. Powiem wam że wilki mają szanse to wygrać. Wczoraj wygrali oni z 3DMAX 2:0 oraz niedawno FlipSide. Jednak mapa jest bardziej komfortowa dla Penty i mają oni także lepszego awpera który ogrywa ważną rolę na tej mapie.  Jednak nie grają oni tak jak kiedyś. Ryzykowny mecz najlepiej skipować albo postawić mało na CW.

Opublikowano

moja zasada zawsze działa ;p w większości przypadków jak grają dwa bo1 pod rząd te same teamy to bardzo rzadko jakiś team wygrywa oba mecze. I dlatego zawsze w drugim meczu stawiam na przegranego w pierwszym.

Opublikowano

Do tych trzech meczy co zaraz są już nie będę się rozpisywał bo właśnie wróciłem i mało kto by zdążył zobaczyć. Do reszty będą

a23cl9.jpg

BO3 TBA. Ostatnio HajV grało z WILD i nie prezentowali się zbyt dobrze. A vlogare spisuję się dobrze wygrali z ESC oraz GGWP i to oni powinni to wygrać BO3 więc można dać średnio na Volgare.

ub9ups.jpg

BO1 TBA. FSid3 miał wczoraj problem z CW pierwszy mecz przegrali a drugi wygrali dopiero do dobrym comecku. Mimo wszystko zapewne spędzają ostatnio dużo czasu na treningach przed Katowicami. Dał bym tutaj na FSid3 ale nie dużo bo te bo1 ;/

cd03xi.jpg

BO1 TBA. Wczoraj Penta ładnie grała i widać że są w formie. Zobaczymy jak dziś spiszę się TSM z Fnatic. Drużyny grały razem bardzo dawno bo na dreamhacku 2014 TSM wygrało to 16:9. Penta gra trochę w kratkę a TSM ciągle na tym samym dobrym poziomie co potwierdza to że nie tracą meczy z drużynami niższego poziomu. Będzie tutaj bet na Team Solo Mid ale nie za dużo bo znowu mamy BO1.

2nr0tu.jpg

BO1 Nuke. Dojść ważny mecz dla mouz bo jeżeli to wygrają to mają szanse na lana. Wilki ostatnio wygrali na nuke z 3DMAX a mouz znowu rozwalili na tej mapie piter aż 16:0. Drużyna mouz troszkę bardziej doświadczona i zgrana. Oceniał bym to 55:45 dla mouz. Mecz wysokiego ryzyka, mało na mouz.

9zezcg.jpg

BO1 TBA. EV siedzi teraz w bootcampie więc to na plus dla nich. Ostatnio obie drużyny grało 25 lutego i EV wygrało to aż 16:2 i myślę że pokażą znowu swoją siłę i że chcą powalczyć na IEM. Mecz ryzykowny bo nie znamy mapy i bo1 ale raczej EnVyUs to wygra. 

ckqpnq.jpg

BO3 TBA. CW gra bardzo ładnie ostatnio, zobaczymy jak jsc spiszą się dziś z mouz. Na'Vi ma przewagę w skilu bardzo dużo tam robi Guardian jednak wczoraj się zbytnio nie popisali. Z racji że to bo3 to Na'Vi powinno wygrać.

b3t7a3.jpg

BO1 TBA. Bardzo duża różnica umiejętności dzieli oba teamy. EV raczej to wygra ale procenty słabe do obstawiania i jsc bo1 więc jakieś małe ryzyko jest. 

593a40.jpg

BO1 Ceche. Tydzień temu był podobny mecz i fnatic wygrało go 16:12 dziś raczej ponownie wygra nic się w przeciągu tego tygonia nie zmieniło. Ale z racji na procenty i bo1 radził bym raczej skipować /SKIP

j82lh8.jpg

BO3 TBA. Mecz bardzo ryzykowny. Na przeciwko siebie teamy o bardzo podobnych umiejętnościach. Jednak mouz jakby troszkę lepiej wypada ostatnio. Najlepiej to skipować ale jak już macie cos dawać to na mouz.

Pamiętajcie że analizy są całkowicie darmowe. Nie musicie płacić za suba. Dlatego jeżeli chcecie możecie rzucić jakimś donejtem w postaci skinów itp. Tu macie trade link

Opublikowano

Sorki że wcześniejszych analiz nie było ale późno wróciłem. 

qyevsz.jpg

BO3 TBA. Wygrany dostaje 500$. Nie wiadomo czy LGB nie będzie grało specjalnie tak aby nie pokazywać jakiś strategi przed Katwowicami więc nie wiadomo jak tu się zachowają ale są oni lepszą drużyną od Property. Oceniam to jako 60:40 dla LGB. Ale radził bym skipować.

jvuh66.jpg

BO5 TBA. Hr powinno wygrać z G2 więc będę to analizował jako FSid3 vs HR. W tej chwili procenty strasznie słabe powinno to być 55:45 dla FSid3. Ostatnio FSid3 wygrało z HR. Jeżeli procenty dalej pozostaną takie jakie są to radził bym skipować albo dać nisko na TBD. 

j7wokz.jpg

BO3 TBA. Dużo w tym meczu zależy od JW od tego czy on będzie w formie.  Obie drużyny są dobre i na podobnym poziomie jednak myślę że JW naprawdę pomoże wygrać mecz Property i postawił bym tutaj na nich ale też nie za dużo bo G2 ćwiczą ostatnio dużo jak sam inocent mówił chcą być top 8 

Zapraszam na http://csgoskin.pl/ 

Opublikowano

Czemu mecz FSid3 vs TBD dałeś na zielono skoro FSid3 wygrało, napisałeś "dać nisko na TBD" 

Opublikowano

A no faktycznie ale w zasadzie procenty doszły do takich o jakich pisałem a ta analiza dotyczyła tych procentów co były w tamtej chwili. Dam to na biało.

A w polaków wczoraj też trochę wierzyłem i dałem na nich nisko. 

i0u1hp.jpg

g0jn4s.jpg

BO3 TBA. AliGon nie jest zbyt znaną drużyną, gra tam dwóch dobry zawodników Delphan i KAB0M więc kursy powinny być około 70:30 co nie zmiania faktu że Dignitas jest bardzo doświadczonym teamem. Ostatnimi czasy AG grało tylko z XPC i wygrali 2:0. Natomiast Dignitas grali z drużynami na podobnym poziomie w tym roku i ich stostunek wygranych do przegranych jest 3/3. Postawił bym tutaj na Duńczyków albo skipował ze względu na procenty. 

Opublikowano

A no faktycznie ale w zasadzie procenty doszły do takich o jakich pisałem a ta analiza dotyczyła tych procentów co były w tamtej chwili. Dam to na biało.

A w polaków wczoraj też trochę wierzyłem i dałem na nich nisko. 

i0u1hp.jpg

g0jn4s.jpg

BO3 TBA. AliGon nie jest zbyt znaną drużyną, gra tam dwóch dobry zawodników Delphan i KAB0M więc kursy powinny być około 70:30 co nie zmiania faktu że Dignitas jest bardzo doświadczonym teamem. Ostatnimi czasy AG grało tylko z XPC i wygrali 2:0. Natomiast Dignitas grali z drużynami na podobnym poziomie w tym roku i ich stostunek wygranych do przegranych jest 3/3. Postawił bym tutaj na Duńczyków albo skipował ze względu na procenty. 

Będzie coś jeszcze?

­

giphy.gif

Opublikowano

33vj54.jpg

BO3 TBA. Wilki grają ze zmiennikiem za snapiego gra Sanden. Penta ma tutaj większą szanse na wygraną. Gdyby było to bo1 najprawdopodobniej postawił bym mało na CW. Jednak w tym wypadku dam średnio na Pente aczkolwiek jest ryzko bo mogą ukrywać jakieś strategie lub staty przed Katowicami wygrali oni także trzy ostatnie mecze.

Opublikowano

Dzień dobry, wszystkiego

najlepszego dziewczyny :*

Będzie analiza na dzisiejsze mecze ?

Opublikowano

Parę ryzykownych meczy dziś ;/

Pamiętajcie o wspieraniu mnie w postaci jakiś skinów itp ;) Macie tu tradelink:

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=194249855&token=Rl35bc-a

cq4ntb.jpg

BO1 TBA. GGWP przegrała wszystkie ostatnie mecze. Oba teamy mają dojść mocną stronę CT i myślę że dużo może zależeć tutaj od nożówki. Słabą stroną X6tence jest mapa inferno ale mają także dużo dobrych map. Nie jest dobrym pomysłem stawiać tutaj dużo na X6tence chociaż są faworytem tego meczu to procenty są zawyżone.

jnvubg.jpg

BO1 TBA. Będziemy obserwować jak zagra GGWP we wcześniejszym meczu. myXMG w ostatnich meczach z ESC oba zremisowali. Drużyny na bardzo podobnym poziomie i procenty dobrze to odzwierciedlają ja będę obserwował wcześniejszy mecz i to od niego będzie zależał mój becik.

om63h3.jpg

BO1 TBA. Na papierze myXMG prezentuję się lepiej od KPV którzy ostatnio jakoś nie błyszczą. Podobnie jak poprzednio nasz becik będzie zależał od wcześniejszego meczu. Jeżeli ugrają w ładnym stylu to będzie becik a jeżeli będzie lipa to najlepiej skipować. 

cdn....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...