Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO LOUNGE ANALIZY BY M I N E K

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem znawcą i na pewno wiele mi brakuje do wiedzy na temat lounge która posiada założyciel postu ale z ostatnich obserwacji virtusow bardziej stawialbym na fnatic coś slabszego

Opublikowano

Będą do wszystkich tylko zrobię obiad.  Wczoraj nie weszło tylko jedno ale najlepsze jest to że akurat ten mecz obstawiałem :/

Opublikowano

Dandzio zawsze czytałem twoje "Analizy" skoro większość wygrywa to zaczne obstawiać to co ty napiszesz, wiem że jak nie powiesz dobrze i przegram skiny to niebęde beczał jak część Cebulaków o skiny za 10 centów. Powodzenie i niech twoje analizy się spełniają

Opublikowano

@Limonek_Venride powiem Ci że od wczoraj zacząłem betować z dandziem i jestem zadowolony, bardzo pomocne analizy i już jestem szczęśliwym posiadaczem kilku nowych skinów :)

Opublikowano

Chłopaki analizy meczów to jedynie takie przypuszczenia kto wygra ;) Tak naprawę mecze są nieprzewidywalne i bardzo dynamicznie potrafi się w nich zmieniać sytuacją dlatego ja wolę iść małymi kroczkami do celu i w moich analizach rzadko znajdziecie bety all in bo to najłatwiejszy sposób by stracić wszystko. 

re24gh.jpg

BO3 mapy wybierane przed meczem. Procenty są takie a nie inne ponieważ w drużynie FSid3 gra s1mple bardzo mocny zawodnik mający chyba nawet lepsze umiejętności od pashy i dochodzi do tego drugi świetny AWP'er czyli wordedit mogą oni stworzyć zabójcze połączenie. FSid3 ostatnio nie grali meczy a VP wręcz przeciwnie. Nie lubię stawiać na VP są nieregularni strasznie... Jednak gdyby to było BO1 flip mogło by to ugrać jednak BO3 raczej wygrają Polacy ale ja to skipuje.

2uts3i.jpg

BO3, rape gra zamiast bodito i jest to mała strata dla Volgare. Wygrywają oni ostatnio większość dlatego takie procenty przesadzone na nich... Mimo wszystko są oni tutaj faworytami ponieważ ostro trenują ostatnio ale WiLD mogą ugrać 1 mapę (oby nic więcej).

v49w6y.jpg

W tym meczu znów mamy zmiennika tym razem w Ination. I tak są oni tutaj faworytem gdyż to BO3 a o drużynie Saider mało wiemy przegrali oni z Volgare 2:0 a według mnie ten team jest podobny skilowo do Ination. Mały/ Średni na Ination

vvfucg.jpg

Tak właściwie te oba teamy grały w ostatnim czasie tylko jeden mecz między sobą bo1 na miragu czyli najlepszej mapie VP a wygrali to ledwo co! Polacy będą grali wcześniej mecz więc zobaczymy jak tam się spiszą, będzie to bo3 więc będą dobrze rozgrzani. Ten mecz również bo3. TSM ma naprawdę mocny skład tyle że są oni skłonni do robienia głupich błędów. W zasadzie Team Solo Mid jest podobnie nieregularne jak Polacy ;) Mecz wysokiego ryzyka z lekką przewagą dla VP. Warto dodać że na Egaming bets gdzie obstawiamy prawdziwy hajs TSM ma większe procenty. 

c6l0rk.jpg

izu7s8.jpg

Stare CW mogło być to ugrać ;) Turniej online o hajs pula nagród 30 000 $! BO1 oba mecze mapy jsc nie znane najpierw zostanie rozegrana nożówka na jakiejś mapie i wygrany wybiera pierwszą mapę przegrany wybiera drugą. Ten pierwszy mecz  skip ze względu na % ale w drugim można dac średni na EV. Ale jeszcze radzę popatrzeć jak się spisze CW we wcześniejszym meczu bo grają z jakimś madjick.

gq0mj6.jpg

BO3, ciężki mecz można powiedzieć że 50/50 jednak na papierze trochę lepszym zespołem jest FxFire. Polecam skip albo nisko na FxFire.

Zapraszam na csgoskin.pl

Opublikowano

@Adamqaz  nie pisz tutaj takich głupot. Co to relacja live? Wygrają to wygrają przegrają to trudno. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat betów itp to lepiej tylko czytaj ;) 

Przypominam że analizy na dzisiejsze mecze już są wyżej.

Opublikowano

Nie lubimy nocnych meczy z ameryki ;) Są dzień w dzień i praktycznie te same i co chwilę kto inny tam wygrywa ;p można analizować itp ale i tak zazwyczaj wchodzi innaczej...

Opublikowano
Jakie macie swoje typy w podanych niżej meczach?

Vp vs cw (mój to very low cw)

X6tence vs G2 (mid X6tence)

HR vs mouz (high HR)

CW vs Penta (low Cw/penta - zależy od meczu z vp)

TSM vs Fsid3 (high Tsm)

K1ck vs KPV (low KPV)

CW vs G2 (full cw/G2 - zależy od wcześniejszych meczy)

Opublikowano

Jakie macie swoje typy w podanych niżej meczach?

Vp vs cw (mój to very low cw)
X6tence vs G2 (mid X6tence)
HR vs mouz (high HR)
CW vs Penta (low Cw/penta - zależy od meczu z vp)
TSM vs Fsid3 (high Tsm)
K1ck vs KPV (low KPV)
CW vs G2 (full cw/G2 - zależy od wcześniejszych meczy)

VP vs CW ( vp mid/full )

x6 vs g2 (g2 low/mid )

hr vs mouz ( low/mid ) hr

cw vs penta ( radze obejrzec mecz vp vs cw ale raczej low/mid penta )

tsm vs f3 ( f3 mid . po wczorajszym meczu z vp pokazali ze potrafia grac ) 

k1ck vs kpv ( low/mid k1ck)

cw vs g2 ( obejrzyj poprzednie mecze cw ale raczej mid na g2 )

To jest oczywiscie moje zdanie ale sadze ze chociaz 60-70% meczy mi wpadnie bez problemowo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...